gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
Kasnim malo sa informisanošću, ali ako neko nije čuo za gradonačelnika Stubbsa, evo na Vikipediji http://en.wikipedia.org/wiki/Stubbs_(cat)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni je metalna mreža padala na pamet. Najiskrenije.
Meni je to ok kao ideja, ne vidim nacin na koji moze da im steti, ali ne znam koliko je efikasno. Sigurna sam da bi Kitty to sve pogrizla i poskidala...
mislim da je to em sadisticki, em besmisleno
bolje stavi kvalitetne komarnike
Ima li neko licnog iskustva ili pouzdanih informacija o tome kako radi Hitna pomoc za zivotinje? Jesu li dobri ili fuserisu?
Jednom ulicnom macku cu morati izgleda da amputiram rep, pa sada trazim gde ima povoljno da se to odradi, pa da vidim da li tu Hitnu pomoc u startu da eliminisem ili da ostane kao jedna od varijanti, ako bi se, naravno, uopste odazvali na ovakav poziv.
Stigla si da procitas...Znam Jasnu xD Super sto si nasla to, a da ce ti biti veselo - sigurno hoce x))
Javljaj nam kako protice jurnjava xD
Bas hitna pomoc, dodju po zivotinju i trebalo bi da je vrate, ali se to ne desava uvek. Imaju koliko sam videla radno vreme, radnim danima recimo do 4, ali nije ih samo o.O iskritikovala, otprilike zvati ih, kazu, samo kada bas nemam kud, a mozda bolje ni tad.Jel to bas Hitna pomoc ili kao ambulanta veterinarska koja radi 0-24?
Zato sto one uzivaju u pentranju, njima je to takva zabava da bolju nisi mogla da smislis.Ako postoji i najmanji rizik da odvali mrezu i padne dole, zatvaraj prozor, stvarno nemoj uopste oko toga da imas dilemu da mu nesto uskracujes. Mnogi su se presli tu, ne moras i ti pored svih tudjih gresaka.
Bas hitna pomoc, dodju po zivotinju i trebalo bi da je vrate, ali se to ne desava uvek. Imaju koliko sam videla radno vreme, radnim danima recimo do 4, ali nije ih samo o.O iskritikovala, otprilike zvati ih, kazu, samo kada bas nemam kud, a mozda bolje ni tad.
Uhvacen je, dobar je skroz i prelep macak. Iako je skroz plasljiv i poludivlji uopste se ne brani, niti grebe, niti frkce cak ni kad ubacim ruku u transporter da namestim neke novine. Cela ta porodica ne znas ko je bolji. I majka, i sestra to je ona starija siva kao ruska i brat koji je pitom, svi neverovatno dobar karakter imaju.
Drzite nam fige u 15 do 4.Moze i malo ranije da dobro podnesemo gradski prevoz.
![]()
Kitty voli da pretrcava iz jedne sobe u drugu kad su otvoreni prozori, sad cu da trazim nekog da nam stavi komarnike i zbog insekata, a i zbog nje.
Mislim da padaju s prozora (u vecini slucajeva) jer ih ponese lovacki instinkt, krenu za necim, jako se skoncentrisu samo na to i zaborave na sve drugo...
Sto se svesti o visini tice, mislim da je imaju, u suprotnom ne znam kako bi znale koliko, kako i gde da skoce u svakodnevnim situacijama, a i kad se ispentraju na neko previsoko mesto pa ne smeju da sidju mi ide u prilog tome da je imaju...
Inace, i Kitty zariva kandze cim je prinesem gelenderu, a sama trckara po simsu. Doduse, nas sims je sirok i sve mace iz zgrade spartaju tako ovamo - onamo, ali se brinem sta ako poleti za pticom, ili bubicom, zato bih da stavim komarnike.
Samo da kazem da je intervancija prosla sasvim u redu, da je danas vec mnogo bolje. Ali necu smeti da ga vracam na ulicu, morace da bude udomljen, videcu vec gde, da li kod mene, da li kod nekog vrlo pouzdanog.
Ohrabruje sto izgleda da on nece biti tako tezak slucaj za pripitomljavanje, ali cinjenica da u novom okruzenju nema bas puno samopouzdanja, a da bi ovaj moj macak mogao to da iskoristi i da ga napada. Ali korak po korak. Za pocetak se mazi i prede i drema opusteno dok ga mazim po obrazima.![]()
Kako se za sekundu sve okrene. Sinoc kada dosao muz, opet buka u stanu, televizor, telefoni, lupanje vratima, guzva, jos ga je Jovica prilicno na sve to prepao, skocio mu na ledja, mozda bi ga i napao da ovaj nije dreknuo i ne samo da sam odjednom bila na pocetku, nego i gore od toga. Bezao je od svih nas, zavuce se ispod komode, od svih se plasi. Kad ga zatvorim u transporter mjauce i grebe na sve strane da ga pustim. I nocas ga pustim, on i ja sami u sobi da spavamo, medjutim na kraju sam morala u 4 da pomeram ormar da bih ga izvukla i ogradila ormar nekom daskom da ne moze vise iza da se zavlaci.
Oko pet smo tek sklopili ponovo primirje, ponovo sam mogla malo da ga mazim i tek smo tad oboje zaspali. Danas se bas vidi da je ono sampopouzdanje i poverenje koje je imao duboko poljuljano, ali se ipak ne zavlaci ispod komoda, i dolazi da spava kod mene, i tada se bas izvrne i opusti. Ali nece uopste biti tako jednostavno pripitomiti Novicu u ovim uslovima. Bas mu treba mir i tiha prijatna atmosfera, da svi budu nezni prema njemu, bez matletiranja sa drugim nasrtljivim macorima i ubacivanja u transporter svaki cas, sto je u ovim uslovima tesko izvodljivo, ali ja se i dalje nadam da nije nemoguce.
Njih dvojica mogu da se sretnu ponovo samo kada jedu, primenjivacu sve cega se budem setila iz Paklenih macaka, zamaracu Jovicu stpo vise igrom da ne bi iz dosade napadao Novicu, a Novicu cu mamiti hranom i igrackama i valjda ce nesto upaliti.