gost 237624
Domaćin
- Poruka
- 3.084
Ovo je My cat from hell scenario. Vec deset dana spavam po 3, najvise 4 sata dnevno. Muz spava sa Jovicom u jednoj, a ja sa Novicom u drugoj sobi i onda oko 4 pocinje ludnica, barem jedan pocne da mjauce, iako se trudim da ih tokom dana umorim, onda se javi i drugi, pa moram obojicu da uvedem u moju sobu. Jedan u transporteru, drugog zabavljam, koji jede, koji ce u wc. A danas se tom horu pridruzila i ulicna maca, Novicina mama, toliko je mjaukala da sam u pola 5 u pizami izasla da vidim sta hoce i koga doziva,
jer nekog doziva najglasnije sto moze, nije htela da jede. Na kraju sam pustila glasno radio, da bih ove moje u stanu mogla da smirim.
Za sada Jovica nikad deblji jer ga kupujem hranom, ja imam uzasne glavobolje od nespavanja i pocecu da haluciniram, ali je zato Novica mnogo bolje. Kad sam mu skinula kragnu toliko se bio radovao, prevrtao i valjao, sad ne bezi vise onako kad mu se pridje, cak i muz moze da mu pridje i pomazi, mada nije naucio na uobicajena kucna desavanja, kada legne preko pokrivaca i ako pomerim nogu prestravi se i tako to.. A kako cemo dalje ja nemam pojma, resavacemo u hodu. Ali meni taaako treba da malo spavam normalno.

Za sada Jovica nikad deblji jer ga kupujem hranom, ja imam uzasne glavobolje od nespavanja i pocecu da haluciniram, ali je zato Novica mnogo bolje. Kad sam mu skinula kragnu toliko se bio radovao, prevrtao i valjao, sad ne bezi vise onako kad mu se pridje, cak i muz moze da mu pridje i pomazi, mada nije naucio na uobicajena kucna desavanja, kada legne preko pokrivaca i ako pomerim nogu prestravi se i tako to.. A kako cemo dalje ja nemam pojma, resavacemo u hodu. Ali meni taaako treba da malo spavam normalno.