Mozete li da slikate tu mesanku terijera i pekinezera

meni deluje jako slatka kombinacija , jedino mozda karakter - ako je pokupila čudljivost pekinezera , i vatrenost terijera

Moj mačak je pre neku noć prespavao u dnevnoj sobi i ujutru me je u sudoperi sacekalo govance
Mali nije mogao da izdrzi ,i valjda mu je to delovalo najbolje ... OK , domestos , i svi ostali preparati su resili tu situaciju , ali opet smo uveli pesak u sobu ( koji prethodno nije ni pokusao da koristi jer je moj muz insistirao da bude kod izlaza na terasu , ja sam tvrdila da mora kod kante za djubre ili blizu sudopere ...najdalji ćošak sobe) ...
E sad me je muz poslusao , kutiju smo stavili tamo i sinoć sam ga unela u kutiju , on odmah iskočio , ja ga ponovo ubacila i uzela rukom njegovu šapu i pokazala kako se lepo kopa ...
Taj izraz kad je shvatio - neuporedivo ...
Odmah je iskocio , pa uskočio , prosetao ... i izasao zadovoljan ...
Jutros me je cekao produkt minulog rada u pesku

Prvi put

odmah sam sve izbacila , i sad nećemo imati problem , ni mi ni on

Jedino je razbacao pesak , valjda u oduševljenju i van te kutije ... moraću da smislim nesto da ne ispada tako lako ... Ako se navikne onda mozda i kupimo onu zatvorenu kutiju , za sada ovako mi je sigurnije - liči na sudoperu , a TO je bio njegov izbor