nensika
Primećen član
- Poruka
- 668
Ma jok, nabavili oni mene!Prvo došla majka, pa dovela sinove i ćerku, pa smo ćerku udomili a u međuremenu se privukla starija ćerka iz prethodnog legla, pa je majka tragično stradala pred samo (ponovno) koćenje pa sad imam tri. Mirko i Marinko su se stacionirali u mom magacinu, koriste čak Bilijevu nošu sa prosutim koncentratom umesto posipa, dok Blondi skita, jede najmanje na tri mesta.
Joj, večeras dogodovština!Skidali smo kobasice iz pušnice (učestvujem u radu ali su me mučile čak i pre nego što sam izbacila svinjetinu) a Mirko i Blondi su jurcali okolo, muvali mi se oko nogu, peli se na dud pored i skakali odatle na krov pušnice, mimi's dad se otkinuo kad je Blondi zagrebala noktima odozgo!
![]()
A juče su sve troje zajedno sa radnikom (s kojim inače delim starateljstvo nad Blondi) pomerali drvene palete i hvatali uspaničene miševe, jedno 7-8 su utamanili, Blondi je imala najbolji bilans, pa Mirko, pa Marinko. Posle sam unela Mirka (pošto mi je Blondi zbrisala, jako je plašljiva) u kancelariju da sanira problem u špajzu, uhvatio ga je ali nije mogao da dočeka da ga iznese napolje da se igra, nego ga je pustio unutra i...Jadniče je sigurno uginulo od unutrašnjeg krvarenja i sad ću morati da pomeram police i vitrine da ga tražim, da mi se ne raspada unutra.
![]()
hehehe, vidim da vam je baš zanimljivo i veselo! Drago mi je i zbog vas i zbog maca jer znam koliko ti je bilo teško zbog Bilija... A nove mace sada imaju krov nad glavom, negu i sigurnu klopu!