- Poruka
- 28.783
Moji vole da cepaju novine, narocito moju kolekciju Politikinog Zabavnika, a ni rolne toalet papira im nisu strane.
Zavese sam imala dok nisu iscupali garnisne.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moji vole da cepaju novine, narocito moju kolekciju Politikinog Zabavnika, a ni rolne toalet papira im nisu strane.
Zavese sam imala dok nisu iscupali garnisne.
ja kupila neku biljku...psenicu valjda u kutiji...vidim,pomesana sa sitnim kamencicima....kad/ako poraste-eto macanu poslastica (a nije bs jeftino...ta kutija 230 dindzi
ja kupila neku biljku...psenicu valjda u kutiji...vidim,pomesana sa sitnim kamencicima....kad/ako poraste-eto macanu poslastica (a nije bs jeftino...ta kutija 230 dindzi
170Ja sam u Pet centru uzimala neki Biograss za 109 dinara, brze i gusce nikne od ostalih koje sam probala a i najjeftiniji je bio. Sad ga nema vec neko vreme pa se sve nadam da ce ga ponovo nabaviti
![]()
...zna li neko gde mogu da nabavim mace kao ono sa reklame za whiskas...je li to neka posebna vrsta ili obicna tigrasta maca?
videla sam jednu sto je usvojila zeku, a ova sad prasence xD
a drugari, ajde mi detaljno napisite kako da znam da macka ima teranje, ako vas ne mrzi. citala sam sta ste pre pisali o tome, ali ne znam da li je ovo to, ili su samo neki novi momenti (mada, i teranje je za nas nov momenat) :S
od juce, kad je moj drug nesto gnjavio, pa je htela da zbrise iz sobe, kiti samo mjauce da joj se otvore vrata na sobama, pa onda otvara orman, pa se smiri i onda o5 cim hoce nesto, ili joj nesto smeta "mjaaau, mjaaau", tako me je i probudila jutros, a bila je do tad poprilicno tiha maca.
inace, ne lize se vise nego ranije, malo se vise vrzma oko mene (samo), ali to traje vec nekoliko dana, a mjaukanje je pocelo juce, znaci, samo kad trazi nesto, ne bez razloga o.O
i ako je teranje, jel sme da primi vakcinu protiv besnila?