Senka_91
Primećen član
- Poruka
- 530
Da,da i weza............... :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljudi, ne kradite jedni drugima zanimanja!!!!!Ko hoce nesto nek pita mene a ja cu duhove iz carobne kugle, pa cu da vam prenesem!!!Sizzlym:to je moj posao![]()
Hahahhaha DAAAA!!!naancy90:neeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:shock: :shock: :shock: vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,ti stwarno pogadjasnaancy90:ova Senka ce da bude spijun....
Pa to da odem odawde bar nije problem...............Lucky girl:potrebna je naravno veza,ali ako bi se otislo odavde,onda bi bilo jednostavnije.....
..............Jeste da sam poprilicno mlada ali hwala Bogu obisla sam dosta toga....Za sad mi je owde ok mada sumnjam da cu zeleti da ostanem da ziwim owde..... :?
aha.....xexexeLucky girl:nancy da li ti to iz iskustva?![]()

TI SI LUDA... :x ne bih ja nikad zivjela u toj smecarskoj zemlji!naancy90:AMERICKA DRZAVLJANKA!
ALO, ZEZANJE JE ZEZANJE, ALI KADA SAM OZBILJNA NE DOZVOLJAVAM DA BILO KO PLJUJE PO ONOME STO VOLIM!!!!!!!sofffy:TI SI LUDA... :x ne bih ja nikad zivjela u toj smecarskoj zemlji!
Odmah!!!!!!!!!!!!!!!!! Uzimas li me za zenu?dr.koki:Ti? Ja jednom ziveo tamo, ali nemam drzavljanstvo.Ako jesi, onda se udaj za mene, please![]()