Sta zelite da postanete?

iju, zaboravila sam lupetala!!!!
lupi ce da postane cirkuski radnik....klovn

a keeper.....cek da pogledam u kristalnu kuglu........keeper, evo, javljaju mi se duhovi....on ce biti PUN para.....i postace bliznakinjin menadzer-ljubavnik!!!!!neki biznismen koji je sve zaradio prevarom!!

Dovla:
hahahahahahahahahahahahahahahahahahah :smajlikojinemozedadodjesebi:
e stvarno si.... hahahahahahahaha e ne mogu da dodjem sebi od ovoga....
mada kad bolje pogledam ispada da sam ja ovde najgori... prvo cu biti vozac + cu sizz unistiti zivot tako sto cu joj napraviti trojke....mislim stvarno... :roll:
vredan covek....nemoj da se zalis da se ovi moji duhovi ne naljute pa ti promene sudbinu!

naancy90:
evo sta ce ko da bude:

dadi-fudbaler ili sportski novinar (komentator, tako nesto u svakom slucaju)
dovla-kamiondzija ili taksista, u najboljem slucaju predsednikov sofer
sofffy-stjuardesa (do cube i nazad) ili MATEMATICARKA!!!!! :D
bliz-striptizeta!!!!!!!!!! :p
sizz-ce da se skoluje do kraja zivota, a zaradjivace pare tako sto ce da peva u grandu!!!!!Nece moci nista drugo da radi, jer ce joj muz biti dovla, vec od sledece godine, pa nece ostvariti snove.....ono, dovla se vozika ceo dan, a sizz cuva troje dece ;)

:p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

je l' moze, ljudi?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tek sam sad widela..........................
nikako ne moze owako.................
ajde menjaj odmah:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

uh. kad bih se cimao oko toga shta pricha svaka razmazhena klinka, gde bi mi bio kraj? :)

uzgred, a meni shto si nashla buducjnost.... pa pre bih se ubio nego bio menadzer pun para.
a ne bih da budem bliznakinjin ljubavnik, smorila bi me kukanjem o matematici. nju bih samo iskoristio na jednu nocj, nishta vishe :P

Back