Sta zelite da postanete?

Tuzno je sto niko nema zelju da ostane ovde... :?
Ljudi nemate pojma koliko je ovde lepo... evo jedan najgluplji primer... moj rodjak je otisao u Australiju i peti dan zavrsio u zatvoru... a zbog cega? Zato sto je hteo da napravi rostilj i razanj, a nije trazio u opstini sedam dana unapred dozvolu za to i nije unajmio "experta" za potpalu i odrzavanje vatre... :shock:
To je najgluplji primer, a ima ih jos gomila...
Takodje sam citao da je prema nekim istrazivanjima Srbija jaaaaaako bogata zemlja tj to je jedini nacin da se objasni kako nasi ljudi sa prosecnim primanjem od recimo 200EUR idu skoro svake godine na letovanje, kako placaju kiriju za stan, prave slave za u proseku 50-ak ljudi, skoluju decu, hrane se, oblace, voze auto....

i ja bih najvise na svetu volela da zivim u americi...ali ne preterujem da bih dala zivot za nju....mislim,ne bih ni za srbiju,a kamoli ameriku....ali je stvarno volim....i sto se vredjate zobg amerike...mnogi je ne vole,to je normalno,ja sam na to vec navikla...ali i dalje je obozavam...a to da te lose prihvataju je cista glupost...devojka koja zivi u New Yorku mi je rekla da tamo samo debili ne mogu da se snadju....ali treba tamo otici...hm,kako......

Madjarska je weoma lepa zemlja,Budimpesta.........Jeste da je jezik malo zeznut ali taj grad je definitiwno prelep.............Ima jos jedan grad zowe se Barch,ne mozete da zamislite koliko je taj grad cist i sredjen..........Mada i Venecija je super..............Imala sam prilike da dosta putujem i kad vidish tako super mesta nekako ti se ni ne ostaje owde.....................

Lucky girl:
i ja bih najvise na svetu volela da zivim u americi...ali ne preterujem da bih dala zivot za nju....mislim,ne bih ni za srbiju,a kamoli ameriku....ali je stvarno volim....i sto se vredjate zobg amerike...mnogi je ne vole,to je normalno,ja sam na to vec navikla...ali i dalje je obozavam...a to da te lose prihvataju je cista glupost...devojka koja zivi u New Yorku mi je rekla da tamo samo debili ne mogu da se snadju....ali treba tamo otici...hm,kako......
vise volis srbiju od amerike???? :shock:

Back