Senka_91
Primećen član
- Poruka
- 530
Ja wolim owu zemlju,ne zelim da ostanem da ziwim owde,ali wolim Srbiju........Wolim i srpske pleskawice sa swim mogucim prilozima :grin:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svuda ima nekih ljudi koji tesko zive, a ovde svi tesko zive!Senka_91:Pa to je ok ali gde god da odes wideces da ljudi tesko ziwe.Ja sam stwarno mnooooogo putowala,i widela sam prelepa mesta ali swuda ima onih koji ne ziwe onako kako bi trebalo.U swakom slucaju wolim Srbiju i gde god da odem uwek cu se wracati owamo
sofffy:TI SI LUDA... :x ne bih ja nikad zivjela u toj smecarskoj zemlji!
sofffy:TI SI LUDA... :x ne bih ja nikad zivjela u toj smecarskoj zemlji!
lepo receno!unknownbg:želim da (p)ostanem Čovek!
Toga nam ponestaje....a nije lako biti Čovek medju ljudima...jbg
lepo srochenounknownbg:želim da (p)ostanem Čovek!
:wink: slazem seunknownbg:želim da (p)ostanem Čovek!
bravo!unknownbg:želim da (p)ostanem Čovek!
zasto bi se iko hvalio time?To sto zivis tamo nije za pohvalu nego za sopstvenu srecu ako si iole snalazljiv i pametanSenka_91:Pa u krajnjem slicaju i nije tako wazno gde ziwish,wec kako ziwish.............Bolje ziweti i u owoj nasoj maloj drzawi,ali srecno i solidno,nego da rintash u Americi po ceo dan za mizernu platu daleko od ljudi koji su ti dragi,a zasto-samo da bi mogao da kazesh ej ljudi ja ziwim u Americi.................... :?
da, a srbi hoce da dignu sve cetiri u vis i imaju pareLucky girl:nije bas da bi se dobijala mala plata.....to nikako...ali da mora da se radi,mora....
apsolutno.reci cu to kraceSenka_91:Pa u krajnjem slicaju i nije tako wazno gde ziwish,wec kako ziwish.............Bolje ziweti i u owoj nasoj maloj drzawi,ali srecno i solidno,nego da rintash u Americi po ceo dan za mizernu platu daleko od ljudi koji su ti dragi,a zasto-samo da bi mogao da kazesh ej ljudi ja ziwim u Americi.................... :?
:-( I dalje...Kaa:
dobro,tu si u pravu....naancy90:da, a srbi hoce da dignu sve cetiri u vis i imaju pare
pa ti nazalost(ne mislim bukvalno na tebe) nisi car ni ovde,mislim ako cemo iskreno...mala_nish:apsolutno.reci cu to krace
bolje da budes car u selu nego da budes prosjak u velikom gradu