Sta zelite da postanete?

naravno da bih bolje zivela u americi...ali najlepse trenutke svog zivota sam upravo provela u beogradu(srbija)....nista mi ne moze zameniti moje detinjstvo,koje sam upravo ovde provela....i da,naravno da je normalnije da vise volim srbiju......a shvatices nancy i ti to...samo jos nisi svesna...ako bog da,odes u ameriku,videces kako ce te nostalgija terati na povratak....i ja bih najvise volela u ameriku da odem,ali zna se sta je meni beograd.....nesto cemu cu se pa makar posle sto godina uvek vratiti.....a dati zivot za ameriku,mi zvuci poprilicno nezrelo......

Pa to je ok ali gde god da odes wideces da ljudi tesko ziwe.Ja sam stwarno mnooooogo putowala,i widela sam prelepa mesta ali swuda ima onih koji ne ziwe onako kako bi trebalo.U swakom slucaju wolim Srbiju i gde god da odem uwek cu se wracati owamo

sofffy:
TI SI LUDA... :x ne bih ja nikad zivjela u toj smecarskoj zemlji!

:lol:
shta ti znash o USA osim onog shto je rekao Che i njemu slichni? ;-)

u nama blizhoj okolini, il evropi, za zhivot su najbolje male drzhavice u okviru EU. chitaj Cheshka, Slovenija, Austrija, Shvajcarska. znachi bez velikog politichkog uticaja na okolinu... tako da ti necje neki mustafa roknuti bombu u autobusu.

Pa u krajnjem slicaju i nije tako wazno gde ziwish,wec kako ziwish.............Bolje ziweti i u owoj nasoj maloj drzawi,ali srecno i solidno,nego da rintash u Americi po ceo dan za mizernu platu daleko od ljudi koji su ti dragi,a zasto-samo da bi mogao da kazesh ej ljudi ja ziwim u Americi.................... :?

Senka_91:
Pa u krajnjem slicaju i nije tako wazno gde ziwish,wec kako ziwish.............Bolje ziweti i u owoj nasoj maloj drzawi,ali srecno i solidno,nego da rintash u Americi po ceo dan za mizernu platu daleko od ljudi koji su ti dragi,a zasto-samo da bi mogao da kazesh ej ljudi ja ziwim u Americi.................... :?
zasto bi se iko hvalio time?To sto zivis tamo nije za pohvalu nego za sopstvenu srecu ako si iole snalazljiv i pametan

Senka_91:
apsolutno.reci cu to krace
bolje da budes car u selu nego da budes prosjak u velikom gradu

mala_nish:
apsolutno.reci cu to krace
bolje da budes car u selu nego da budes prosjak u velikom gradu
pa ti nazalost(ne mislim bukvalno na tebe) nisi car ni ovde,mislim ako cemo iskreno...
a covek ako je pametan moze da se snadje u americi i da caruje tamo....
ali zivot u inostranstvu nije za sve...nisu svi sposobni da odu i izbore se sa zivotom u drugoj zemlji....

Back