Ko zna šta je uradila

Da mi je znati šta ti imaš u glavi kad si izvukla zaključak
da ja zagovaram 'povratak na plemenske saveze i presude motkom i toljagom'.
Ako pozivaš na naučno preispitivanje osoba koja podržavaju nasilje time što targetiraju žrtvu, sagledavanje zločina iz više ugla, onda mi je tvoje pitanje o izvlačenju zaključka u najmanju ruku zbunjujuće. Koji god ugao da sagledaš, ubistvo nekoga je zločin, ne postoji opravdanje, osim u slučajevima nužne odbrane.

Ako pozivaš na naučno preispitivanje osoba koja podržavaju nasilje time što targetiraju žrtvu, sagledavanje zločina iz više ugla, onda mi je tvoje pitanje o izvlačenju zaključka u najmanju ruku zbunjujuće. Koji god ugao da sagledaš, ubistvo nekoga je zločin, ne postoji opravdanje, osim u slučajevima nužne odbrane.

Niko ne opravdava zločin.

Ljude samo zanima koji je uzrok tog gnusnog čina. Bilo bi previše jezivo ako
nema uzroka već ulicom šetaju monstrumi koji ubijaju iz uživanja.
Ljudi ne žele da veruju u to. Traže razlog i to je sve.

Za razliku od tebe sud priznaje i olakšavajuće okolnosti pri suđenju.
Mi nemamo kompletnu sliku, zapravo ne znamo ništa osim da je žena ubijena.

To što ti misliš da su studenti sveci i ne smeju nikako da se targetiraju,
to što ti namećeš da su žene svetice a muškarci zlikovci...to je samo
tvoje mišljenje. Imaš pravo na njega ali i drugi imaju prava na svoja mišljenja.

Kada ljude zanima razlog ne napišu, ko zna čime ga je izazvala i sl, već takvom retorikom realtivizuju zločin.
Ne pričam ni o kakvom sudu, već o ljudima koji komentarišu zločin tako što ga opravdavaju. Da ponovim, ubistvo, nasilje je zločin i ne postoji način da se ispitivanjem utvrdi da je ''opravdano'' u ovom slučaju konkretno.
tvoje mišljenje. Imaš pravo na njega ali i drugi imaju prava na svoja mišljenja.
Ovo tek nema veze sa temomo, ali mnogo govori o tvom načinu zaključivanja. To što ti ja uzvratim na vređanje je stvar pravila komunikacije a ne mog nametanja stava.

Prebacivanje krivice na žrtvu je samo jedna od veština dovedenih do savršenstva na brdovitom balkanu.

Relativizacija zločina je druga veština.

Умеју и Нацисти Германи пребацивати нажртве кривицу ...па затим Брити ...а тек УСАнци ....Франци

Нису баш на Балкану ендеми пребацивања одговорности

Имамо монструме који шетају улицама ...Имамо мострума који постану председници. Монструми бирају монструме

Не мораш веровати у то . Монструм се један дан смеје ...Други дан урла ....

Kada ljude zanima razlog ne napišu, ko zna čime ga je izazvala i sl, već takvom retorikom realtivizuju zločin.

Ne pričam ni o kakvom sudu, već o ljudima koji komentarišu zločin tako što ga opravdavaju. Da ponovim, ubistvo, nasilje je zločin i ne postoji način da se ispitivanjem utvrdi da je ''opravdano'' u ovom slučaju konkretno.

Ovo tek nema veze sa temomo, ali mnogo govori o tvom načinu zaključivanja. To što ti ja uzvratim na vređanje je stvar pravila komunikacije a ne mog nametanja stava.

Чак и да су Протестанткиње/ти светице/ци просто морају да једу ..постоје ..троше док протестују а не стварају

Неразумевање све булументе људи који су неартикулисане/ни .. а сервира им се да су протести ти који им загорчавају живот је монументално

Уместо изнова и изнова појашњавања ко зашто како их пљачка ...једино им се нуди 'ма ми смо интелектуални орлови '

Са свога нивоа волухарица ... сличност протеста и СНС је огромна...Перо на небу ..да ли од зебе... сове...јастреба.. је перо ..сенка претње

Замислите сеоско имање у рату ... Долаз једна војска..долаз друга .. трећа.... Исти људи ..сви правду траже ..а друге униформе

У нашемслучају нема оружја..али пароле су то оружје

Зашто например 100 ...200...300 у протестима...који не студирају непостану возачи ГСБа ?

Где је пекарска индустрија у протесту ..пиљари у протесту ....

Цела производња србије је на огромној финансијској ињекцији од 3 годишља БДП'а и реалност је да све осећа ту енергију промета новца

После ДС мртвила ... ово данас је многима васкрсење ма колико ДСоваца било у СНСу ... и ма колико све било планирано

Проблеме је лако правити...а решења су тешка

Back