iju, sram te bilo!!!! :shock:Keeper:slushaj mala, nemoj da ti da ljigavac po dupetu![]()
:-D :-D :-D :-D :-D :-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iju, sram te bilo!!!! :shock:Keeper:slushaj mala, nemoj da ti da ljigavac po dupetu![]()
Dobra fora,promasila si za otprilike pola metra...naancy90:zato sto si visok 1.45 i ides u skolu za komunalce, npr???
salim se![]()
ApffffKeeper:ne mozhe bliz da bude striptizeta, na bini se trazhi meso, a ne guza ko u dechaka.
Ndadadimar:Bolje sve kao bliz,tako se najbrze dolazi do slave![]()
Pazi ovu malu,tu nam podeli poslove a ona sad ostaje po straninaancy90:hehehe, ja vala, ostajem po strani!
neeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bliznakinja:Pazi ovu malu,tu nam podeli poslove a ona sad ostaje po strani![]()
Ti ces da budes DOMACICA ha..najgori posao na svetu (po meni...brrrr)
naancy90:
a keeper.....cek da pogledam u kristalnu kuglu........keeper, evo, javljaju mi se duhovi....on ce biti PUN para.....i postace bliznakinjin menadzer-ljubavnik!!!!!neki biznismen koji je sve zaradio prevarom!!
Keeper:uh. kad bih se cimao oko toga shta pricha svaka razmazhena klinka, gde bi mi bio kraj?
uzgred, a meni shto si nashla buducjnost.... pa pre bih se ubio nego bio menadzer pun para.
a ne bih da budem bliznakinjin ljubavnik, smorila bi me kukanjem o matematici. nju bih samo iskoristio na jednu nocj, nishta vishe![]()