Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 16.002
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam procitala knjigu jos na norveskom, kada je izasla 2000. godine. Ja sam tada zivela u Norveskoj, a Karin je tamo hit, kao Agata Kristi. Ne znamd a li si jos nesto citala o njoj. Inace, onaj opis ubijene mlade i zlatna sandala je u njenom stilu. Njen stil i jeste da ne otkriva ubicu, ali ubica je Gunar, prodavac onih poljoprivreednih masina, koji je isao u Bombaj da trazi zenu. Njega je Sejer otkrio, kada je prespavao u njegovoj kuci. Prosto je, ako se secas, oborio njegov alibi.
roman je razvucen do granica za koje ja nisam znao da postojeZavršavam ,,Sto godina samoće,, od Markesa...roman je remek-delo,koje se prostim rečima ne može opisati![]()
roman je razvucen do granica za koje ja nisam znao da postoje
ne znam kako njemu nije bilo dosadno da mrcvari tu pricu toliko
Mila, sto mi ne odgovori privatnom porukom!
Inace, ona je zaista sjajan pisac, ali mislim da ovaj roman prosto mora da ima nastavak, jer Sejer nije spavao u Gunarovoj kuci, bar nije u ovom romanu.
Izvinjavam se svima, ali roman zaista vredi procitati.
Sjajna je Karin Fosum. Procitajte i njen roman ``Ne osvrci se``. Isto fantastican. Fantastican i neocekivani kraj.
Da se vratim Nevesti iz Mumbaja zasto mislim da mora da ima nastavak, jer npr. Uporiste Stivena Kinga ima tri nastavka a u originalu na engleskom je sve smesteno medju korice jedne knjige.
A junaci Karin Fosum se pojavljuju u svakom njenom romanu. Prosto sam mislila da mora da postoji nastavak koji ovi nasi nisu jos preveli...
Možeš li mi reći nešto o "Teroru"? MOmka je vrlo zainteresovao naslov. Kakve su tvoje impresije?Završila Teror - Den Simons, neočekivano dobra, čak odlična knjiga
i Zabava može da počne - Nikolo Amaniti, zanimljivo.
Sad se mislim šta dalje?
Možeš li mi reći nešto o "Teroru"? MOmka je vrlo zainteresovao naslov. Kakve su tvoje impresije?
Ova je skroz specijalna, veruj mi na recJa ne mogu nikako da citam ljubavne romane, ili ako vec ima ljubavi, to mora biti neka bas bas specijalna ljubav.
Pozdrav lamar.
Ja ne mogu nikako da citam ljubavne romane, ili ako vec ima ljubavi, to mora biti neka bas bas specijalna ljubav.
Pozdrav lamar.
Mario Vargas Ljosa - Avanture nevaljale devojcice... Totalno razočarenje...ljubavno baljezganje...pa čak nije ni to. A čovek je Nobelovac..tja
Procitao ''Kod bijelog konja'' od A. Kristi. Dobra je knjiga, mada sam očekivao malo zapetljaniju radnju, ali nije ni ovako lose.
Agata Kristi je super, a probaj da citas Bibliju sada.
Procitao ''Kod bijelog konja'' od A. Kristi. Dobra je knjiga, mada sam očekivao malo zapetljaniju radnju, ali nije ni ovako lose.