Rudjer
Reakcija
515

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Svidio mi je se NAV 2012, lagan je, ne uzima mnogo rama, pita šta da radi kada pronađe nešto itd....ali uvijek mogu koristiti verziju 2011 sa Trial reseterom....Sada sam instalirao AvastIS licenca je do aprila 2012 pa neka ide dok može....
  Izgleda da lako ulazim ljudima pod kozu :zcepanje:
  To mi je samo lepa uspomena, ja nisam htela da ostavim (sad bivseg) decka samog :eek: i poklonila sam mladjoj sestri kartu.
  Stvarno sam car :)
  Djampa Lahiri nema drugih knjiga izuzev te tri koje si ti vec procitao. Videla sam u Wikipediji da ima jos nekoliko prica objavljenih po casopisima, ali nisu jos skupljene u okviru neke zbirke.
  I najvise mi se dopadaju njene price, ima dara za tu kratku formu. Ne zovu je dzabe novim Cehovom (inace ne volim takva bombasticna poredjenja, ali kod nje zaista ima smisla).
  Nemam pojma, ja imam piratski Call of Duty 2, krekovan za single igru imas kad udjes u igru u donjem desnom uglu koja je verzija - ta bi trebala da bude 1.1. A verzija za multiplayer je 1.3 lako ces naci krek na netu. Ako ti nisam pomogao ti pitaj ponovo konkretnije
  Ne nije vraćanje datuma već u registriju baze.Prvo otvoriš kaspersky i ideš na opciju seting pa nadjite na listu levo "Options" i kliknite na to.Otkačite kvačicu na "Enable Self-Defense" i posle toga Exit Kaspersky.
  Zatim ideš na start pa run kucaš regedit pa putanja HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KasperskyLab\protected\AVP9(ili AVP8 ako koristite verziju 8)\environment .Na desnoj strani trazite ProductStatust key, 2x kliknite na njega i promenite value data iz Release u Beta.Otvorite ponovo KIS/KAV i omogucite ponovo Self-Defense. I to je to! Svakih 30 dana Kaspersky ce vas pitati za novi key. Kliknite samo na "Activate Beta" dugme. Sa ovime nece vam vise trebati Kaspersky kljucevi. Nemorate vise brinuti da li ce kljuc doci na crnu listu i ne morate vise koristiti razne krekove i trial resetere koji su zarazeni virusima. GARANTOVANO RADI!
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top