Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ja sam uspio da preuzmem knjigu "Krevet pored prozora" ,samo je trebalo da se povezem preko fejsbuka.Mozes i ovdje probati http://rapidshare.com/#!download|289l33|111642086|Scott_M._Peck_-_Krevet_kraj_prozora__doc_.rar|324

Nemam reci da kazem koliko si me obradovao :D :D :D :D :D
Tu knjigu sam citala jos kao mala, gledala sam i film, pa sam pozelela da je ponovo procitam, film sam gledala u inostranstvu, ovde se ne secam da se davao... tako da... mnogo ti HVALA Radovane! :) Hvala puno na tvom trudu i pomoci.
Ne znam kako jos da ti se zahvalim, ovo mi stvarno puno puno puno znaci :hvala:
:hvala: :hvala:
:heart: :zag:

Nemam reci da kazem koliko si me obradovao :D :D :D :D :D
Tu knjigu sam citala jos kao mala, gledala sam i film, pa sam pozelela da je ponovo procitam, film sam gledala u inostranstvu, ovde se ne secam da se davao... tako da... mnogo ti HVALA Radovane! :) Hvala puno na tvom trudu i pomoci.
Ne znam kako jos da ti se zahvalim, ovo mi stvarno puno puno puno znaci :hvala:
:hvala: :hvala:
:heart: :zag:

Drago mi je da sam pomogao.Nema ta knjiga na baneprevoz i ja sam gledao prije mjesec.

U zadnja 4 mjeseca sam pročitao:

Meša Selimović - Tvrđava
Jhumpa Lahiri - Interpreter of Maladies
Milorad Pavić - Predeo slikan čajem

Trenutno čitam Agata Kristi - Kod bijelog konja.
Meni Agata pise odlicno, jednostavno- a, opet dovoljno da ti objasni svaku situaciju...
Procitah od nje nekoliko knjiga, posebno mi se dopala tema u knjizi Smrt na Nilu, kasnije sam u skolskim radovima primenjavala neke delove, dogadjaje iz te knjige..

Završila Teror - Den Simons, neočekivano dobra, čak odlična knjiga
i Zabava može da počne - Nikolo Amaniti, zanimljivo.
Sad se mislim šta dalje?

Meni je ``Teror`` Dena Simonsa jedna od najboljih knjiga koje sam procitala tokom prosle godine.
Kao i ``Zabava moze da pocne`` - obozavam Amanitijev stil pisanja i njegove luckaste junake.

Zavrsila sam od Karin Fosum ``Nevesta iz Mumbaja`` - veoma zanimljiv kriminalisticki roman, ko voli takve - uzivace.
Ali... uvek ima neko ali... procitala sam je u jednom dahu i nisam sigurna da li znam ko je ubica? Ovo mi se nikada nije desilo.

Ako je neko skoro citao ovaj roman neka mi napise na pp ko je ubica? Da li sam ja luda pa ne kapiram ili je Karin to tako htela da napise da se u stvari ne sazna...
Mozda mnogo od vas prijatelji moji trazim, ali razumite me, moju zbunjenost samom zavrsnicom romana. Prosto sam sokirana, jer ne znam...
Pomozite mi molim vas. Ali iskljucivo pisite na private, da neko ko nije citao ne sazna. Molim vas!

Meni je ``Teror`` Dena Simonsa jedna od najboljih knjiga koje sam procitala tokom prosle godine.
Kao i ``Zabava moze da pocne`` - obozavam Amanitijev stil pisanja i njegove luckaste junake.

Zavrsila sam od Karin Fosum ``Nevesta iz Mumbaja`` - veoma zanimljiv kriminalisticki roman, ko voli takve - uzivace.
Ali... uvek ima neko ali... procitala sam je u jednom dahu i nisam sigurna da li znam ko je ubica? Ovo mi se nikada nije desilo.

Ako je neko skoro citao ovaj roman neka mi napise na pp ko je ubica? Da li sam ja luda pa ne kapiram ili je Karin to tako htela da napise da se u stvari ne sazna...
Mozda mnogo od vas prijatelji moji trazim, ali razumite me, moju zbunjenost samom zavrsnicom romana. Prosto sam sokirana, jer ne znam...
Pomozite mi molim vas. Ali iskljucivo pisite na private, da neko ko nije citao ne sazna. Molim vas!
Imam u palnu da je procitam, cuh pozitivne kritke o romanu..
PS Nemojte ovde prepricavati bilo sta, ne volim da citam nesto, ako vec znam neki deo radnje, molim vassssssss
:bye:

Ja sam procitala knjigu jos na norveskom, kada je izasla 2000. godine. Ja sam tada zivela u Norveskoj, a Karin je tamo hit, kao Agata Kristi. Ne znamd a li si jos nesto citala o njoj. Inace, onaj opis ubijene mlade i zlatna sandala je u njenom stilu. Njen stil i jeste da ne otkriva ubicu, ali ubica je Gunar, prodavac onih poljoprivreednih masina, koji je isao u Bombaj da trazi zenu. Njega je Sejer otkrio, kada je prespavao u njegovoj kuci. Prosto je, ako se secas, oborio njegov alibi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back