Elefteria

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Hvala ti, Elefteria, na ponudi. Meni je trebala treća za kupovinu, pa sam se dvoumila između Lakune i Putovanja kući ali po sadržaju na koricma nijedna me nije baš istinski zainteresovala.
  Da, moj sin je uzeo Azru devojci jer ima kucu, ali ona je nasa, zajednicka. Ja sam joj ponosna baba...:lol:
  Hvala Elefteria, Baš tako, preko noći je ostarila, zgrbila se, ne može da se ispravi od bolova u ledjima. Ide privatno na neku terapiju, pošto su joj u Domu zdravlja zakazali za 21. avgust. Otići će i tamo. Ali ne može da trpi bolove i da bude neaktivno sve to vreme.
  Ako ti se bude čitalo nešto od njega ubuduće, mogu da ti pozajmim. (Ili neku drugu knjigu, ne samo Saramaga.) Ako budeš htela, naravno. :)
  Već sam zaboravila o čemu se beše radi... Sećam se da je bila neka preporuka u pitanju.:lol: Ne znam, ja te pisce za koje su svi čuli i čitali ako su iole išli u školu ne preporučujem. Valjda svi već znaju da su dobri. Kad tražim ili dajem preporuke, obično mislim na manje poznate pisce. Za tako nešto smo mi u Bblioteci eksperti...:lol:
  Kako podnosiš trudnoću? Nadam se da si se već navikla na "drugo stanje", s pravom tako nazvano. :cmok:
  Nemam, draga, Svet posle rodjendana. :( Nego sam našla svoj post u kome pišem da sam kupila neki časopis sa knjigom "Kuća" Danijele Stil, što sam potpuno zaboravila, pa sam se obradovala :)
  Ionako ništa ne čitam kad sam kod kuće (na odmoru sam). Gubim vreme na netu ili pred TV-om, skitam, kuvam i pravim kolače ili radim nešto po kući.
  Očekujem Svet posle rodjendana u biblioteci. Ali puno ti hvala :cmok:
  A za Kevina jedino mogu da ti ponudim da je navatam u biblioteci pa da ti je pozajmim :D
  Nema frke, skontala sam odmah, posto si se nedavno zalila da ti je "Putovanje kuci" netragom nestalo. A za "Ledu Rotko" nemoj da se sekiras, imaju u biblioteci, videla sam u Gradskoj u Knezu koju ti posecujes.
  vec sam stigla dotle da sad mailovima analiziraju susret :)
  Kako to brzo i glatko ide
  Ako nemas nalog na 4shared, posalji mi u pp-u email da ti je posaljem :) (Kisona :) )
  Nemoj tako mnogo ocekivati od Kliza, on jeste povremeno duhovit ali te su ilustracije zapravo duhovite a on se dosta ogoljava u smislu svoje licnosti i sagovornik je ovom psihijatru. Zanimljiva knjiga u svakom slucaju, ko voli psihologiju
  Elefterija, hvala ti na ponudi, prihvatam. Bas bih volela da pročitam tu knjigu. A i volim da upoznajem forumašice, imam samo lepa iskustva. Dogovorićemo se ovih dana.
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top