- Poruka
- 394.237
Da li ste ih čitali sve ili samo po neku koju ste morali zbog ocene
Da li ste voleli posle da radite analize tih lektira dok ste išli u školu
Da li ste voleli posle da radite analize tih lektira dok ste išli u školu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
taman posla da gubim leto radi neke Ane Karenjine.Da li ste ih čitali sve ili samo po neku koju ste morali zbog ocene
Da li ste voleli posle da radite analize tih lektira dok ste išli u školu![]()
Čitanje, posebno klasika, nikad nije gubljenje vremena ali svakom njegovotaman posla da gubim leto radi neke Ane Karenjine.
Čitanje, posebno klasika, nikad nije gubljenje vremena ali svakom njegovo
Par knjiga sam u zivotu citao na silu.Uvek i sve osim Krleže i njegovog Povratka Filipa Latinovića. Ni posle škole nikako ni nije išlo čitanje njegovih dela...
nisam ih ni citao ahahahaha bolelo me uvoDa li ste ih čitali sve ili samo po neku koju ste morali zbog ocene
...pa recimo..mene. Još uvijek rado pročitam ta Ćopićeva djela uz...Baštu sljezove boje i Ježevu kućicu...kao i oni pjesmu o mačku i pjetlićukoga jos interesuje "Nikoletina Bursac" , "Orlovi rano lete" pa
...pa recimo..mene. Još uvijek rado pročitam ta Čopićeva djela uz...Baštu sljezove boje i Ježevu kućicu...kao i oni pjesmu o mačku i pjetliću&
![]()
Zboradi čega i sporadi..zašto ?
lektiru za sve uzraste sam bio procitao vec u sestom razredu uveilko.Da li ste ih čitali sve ili samo po neku koju ste morali zbog ocene
Kada sam bio u gimnaziji, nisam zeleo da ga citam, sto zbog tadasnje nacionalsovinsticke klime pod koju sam i sam potpao, sto zbog toga da namerno teram kontru razrednoj koja ga je obozavala. Samo sto je bilo veselo kada mi je na kraju cetvrte godine zafalila visa ocena iz srpskog da bih bio odlican, a ona mi to necitanje natrljala na nos (mada mi je ipak dala visu ocenu).Uvek i sve osim Krleže
Imam sve Ćopićeve knjige...pa recimo..mene. Još uvijek rado pročitam ta Ćopićeva djela uz...Baštu sljezove boje i Ježevu kućicu...kao i oni pjesmu o mačku i pjetliću&
![]()
Не... Читао сам их на силу, осим можда пар књига... Касније сам схватио да само треба читати тумачења, и одговарати професорима само ласкањима са предавања, да су они причали на часу јако мудро о томе и тако то...Da li ste ih čitali sve ili samo po neku koju ste morali zbog ocene