- Poruka
- 26.404
Šta prvo uradite kada kupite knjigu? Ja udarim svoj ex libris.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I dalje se poklanjaju.To govori koliko su vremena bila bolja, nekada su se poklanjale knjige.
Dobro okruženje. Ja nemam takve prijatelje.I dalje se poklanjaju.
Ja ih i dobijam i poklanjam. Skoro sam kupila jednu za poklon ali ipak nije uručena i neće biti. Nije zaslužena.
A dobijam... pa možda i desetak godišnje.
Možda ne znaju da voliš knjige.Dobro okruženje. Ja nemam takve prijatelje.
SMS poruka: "Ima spida"Možda ne znaju da voliš knjige.
Biraš knjige po tuđim merilima? Hm, ko zna šta možeš da propustiš zbog tamo nečije procene.Gledam prosečnu ocenu na Goodreads. Ako bude preko 4, onda me knjiga zanima.
Definitivno bolje.SMS poruka: "Ima spida"
Njima knjiga služi da naprave lajne pa da pošmrču.
Ne drogiram se već 30 godina a još uvek nude.
Izlapeli mozgovi, bolje mi je samoj i sa bibliotekom.
Ma jok, svi su pisci dobri ljudi i pametni.
Sarkazam.
Naravno da postoje, hoćeš da kažeš da ove današnje starlete i kojekakve "šuše" su pametni?
Nisam o tome pričala, odgovorila sam ti na tvoj post da ne postoje glupi pisci.Ovde ne ocenjujemo da li su pisci dobri ljudi. Njihov privatan život ne treba da zanima ćitaoce. Mi čitamo njihove knjige, romane, knjige pripovedaka i sl. Neka knjiga može da nam se svidi, neka ne.
Što se starleta tiče, nisam čitala njihove romane..možda ih nisu one pisale..ko zna..
Iz tužnih života, nesrećnih ljubavi, skhranih srca i polomljenih duša su nastala najlepša književna dela.Ovde ne ocenjujemo da li su pisci dobri ljudi. Njihov privatan život ne treba da zanima ćitaoce. Mi čitamo njihove knjige, romane, knjige pripovedaka i sl. Neka knjiga može da nam se svidi, neka ne.
Što se starleta tiče, nisam čitala njihove romane..možda ih nisu one pisale..ko zna..
Iz tužnih života, nesrećnih ljubavi, skhranih srca i polomljenih duša su nastala najlepša književna dela.
Još uvek se poklanjaju.To govori koliko su vremena bila bolja, nekada su se poklanjale knjige.
kako za koga. Poceo sam da citam knjigu na preporuku da ce mi 'promeniti zivot'. Odustao sam posle jedno 70 strana jer pisac nije ni jednu tezu zapoceo i zavrsio, podsetio me na americke reklame, vozam te okolo a necu da ti kazem sustinu, osim toga nekoliko malo glupavih i vrlo neuverljivih primera, sto je jos gore ne bas sasvim u vezi sa tezom. Mozda covek nije glup, ali ja sam se smorio od kolicine 'nicega'.Ne postoje glupi pisci.
ima fenomenalnih bisera koje niko ne cita (ili malo ko)Biraš knjige po tuđim merilima? Hm, ko zna šta možeš da propustiš zbog tamo nečije procene.