Književnost Kako birate knjige koje želite da čitate?

Ma jok, svi su pisci dobri ljudi i pametni.
Sarkazam.
Naravno da postoje, hoćeš da kažeš da ove današnje starlete i kojekakve "šuše" su pametni?

Ovde ne ocenjujemo da li su pisci dobri ljudi. Njihov privatan život ne treba da zanima ćitaoce. Mi čitamo njihove knjige, romane, knjige pripovedaka i sl. Neka knjiga može da nam se svidi, neka ne.

Što se starleta tiče, nisam čitala njihove romane..možda ih nisu one pisale..ko zna..

Ovde ne ocenjujemo da li su pisci dobri ljudi. Njihov privatan život ne treba da zanima ćitaoce. Mi čitamo njihove knjige, romane, knjige pripovedaka i sl. Neka knjiga može da nam se svidi, neka ne.

Što se starleta tiče, nisam čitala njihove romane..možda ih nisu one pisale..ko zna..
Nisam o tome pričala, odgovorila sam ti na tvoj post da ne postoje glupi pisci.

Iz tužnih života, nesrećnih ljubavi, skhranih srca i polomljenih duša su nastala najlepša književna dela.

Ne postoje glupi pisci.
kako za koga. Poceo sam da citam knjigu na preporuku da ce mi 'promeniti zivot'. Odustao sam posle jedno 70 strana jer pisac nije ni jednu tezu zapoceo i zavrsio, podsetio me na americke reklame, vozam te okolo a necu da ti kazem sustinu, osim toga nekoliko malo glupavih i vrlo neuverljivih primera, sto je jos gore ne bas sasvim u vezi sa tezom. Mozda covek nije glup, ali ja sam se smorio od kolicine 'nicega'.

Back