ender33
Domaćin
- Poruka
- 3.289
Trilogiju o Tamnom vilenjaku.... ocjena 8 /10
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Majstor i Margarita... trenutno...ponovo
Ponovo sam procitala ``Pusti pravog da udje``... jednostavno, fascinirana sam tim romanom.
Sad je na redu Ju Nesbe...
Batali tog Jua, imam ja knjigu za tebe.
Kako da citam nesto kad znam radnju unaprijed?
Blibliju, je l da?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E bas se sjajno zabavljamo, bas ste mi ulepsale dan, ljubim vas obe <3 + <3
JesamPa ne znam da li cu da pomognem, ali da li si citao Maria Puza?
Mi smo iste. I ja tako citam Bibliju.
Oce li neko meni da preporuci neke mafijaske romane ?
Koji je bre tebi djavo ? Volim takve romane. Citam sve. Mars od mene ludaco.Mafijaske romane? Koji su to kompleksi, Boze moj?!
Koji je bre tebi djavo ? Volim takve romane. Citam sve. Mars od mene ludaco.
O cemu ti pricas? Da li si ti normalna devojka/zena/baba ? Ja imam 28 godina i zanimaju me takve knjige. Tacnije zanimaju me i ratne i narkomanske i kriminalne knjige, a to sto si ti ludaca koja nema druga posla nego procenjuje ljude po internetu kakvi su i sta su. Da, ti verovatno mislis da sam ja klinac od 14, 15 godina koji ide na utakmice i jedva ceka da se naduva i da pravi haos. E pa pogresila si ! Ludaco.Da, kompleksi! Pubertet i agresija, a hoce da bude mamain sin i da nesto cita.
Ma opusti seO cemu ti pricas? Da li si ti normalna devojka/zena/baba ? Ja imam 28 godina i zanimaju me takve knjige. Tacnije zanimaju me i ratne i narkomanske i kriminalne knjige, a to sto si ti ludaca koja nema druga posla nego procenjuje ljude po internetu kakvi su i sta su. Da, ti verovatno mislis da sam ja klinac od 14, 15 godina koji ide na utakmice i jedva ceka da se naduva i da pravi haos. E pa pogresila si ! Ludaco.
O cemu ti pricas? Da li si ti normalna devojka/zena/baba ? Ja imam 28 godina i zanimaju me takve knjige. Tacnije zanimaju me i ratne i narkomanske i kriminalne knjige, a to sto si ti ludaca koja nema druga posla nego procenjuje ljude po internetu kakvi su i sta su. Da, ti verovatno mislis da sam ja klinac od 14, 15 godina koji ide na utakmice i jedva ceka da se naduva i da pravi haos. E pa pogresila si ! Ludaco.
O cemu ti pricas? Da li si ti normalna devojka/zena/baba ? Ja imam 28 godina i zanimaju me takve knjige. Tacnije zanimaju me i ratne i narkomanske i kriminalne knjige, a to sto si ti ludaca koja nema druga posla nego procenjuje ljude po internetu kakvi su i sta su. Da, ti verovatno mislis da sam ja klinac od 14, 15 godina koji ide na utakmice i jedva ceka da se naduva i da pravi haos. E pa pogresila si ! Ludaco.
Udruzenje ljubitelja knjiga i pite ljuskuse – Meri En Safer i Eni Barouz, Laguna, 280 str. 10/10