Truman
Elita
- Poruka
- 23.959
možda je to neki sinhronicitet...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
verovali ili ne, upravo sam primenio ovaj predlog - uzeo sam knjigu sa stola koju trenutno čitam i pitao šta da radim s jednom osobom i izašao mi je razuman odgovor, tj. već sam znao da treba tako da postupim al imam otpor![]()
Kad smo kod Biblije, nema nam Vrele Cice...![]()
ja ti rekoh... samo nikad nemoj imati na umu da ces ga uvek dobiti na tanjiru jer nekad je zapisano mnogo toga i izmedju redova... bas kao u bibliji, ali je ljudi ko tocila tumace od slova do slova ne razumevajuci sustinu jer da bi razumeli moraju da se vrate kolko ono milenijuma unazad...![]()
zato je lakse skontati poruku od knjizevnika koji je ziveo u nama nekom blizem vremenu, ja praktikujem sa cvajgom koji mi je favorit jer je nenadmasan![]()
zahvaljujem iako nije meni upuceno
imam specijalitet koji cesto praktikujem kada ne znam sta da citam, odem u neku antikvarnicu dodjem do prasnjave gomile pune knjiga zazmurim i prelzim prstima po knjigama... po osecaju se zaustavim na nekoj od njih i to je ta koju kupim. retko kad sam omasio.
Не могу да схватим људе који дођу у библиотеку и узму књигу за читање тек тако, са стола: која је била при руци или чије су им се корице допале, а можда и по наслову. Када бих тако изабирао књиге, верујем да бих брзо престао са читањем.Meni bi ovaj sistem upalio jedino kad bih i nastavio da ih čitam tako, žmureći i prelazeći prstom po njima. Inače, ne volim da napamet uzimam knjige na čitanje.
Procitala sam roman ``Berkut``, Dzozefa Hejvuda.
Da li ga je neko sa teme citao?
šteta...Život insekata – Viktor Peljevin, Lom 180 str. /10
Odustajem.
Gospodin Viktor i ja se više nećemo družiti, to je izvesno.