gost 335752
Aktivan član
- Poruka
- 1.020
Pedro Almodovar-Kako sam postao homo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ју!Moja ćerka je pročitala. Čekale smo sat vremena da je Marčelo potpiše.![]()
ју!
........................................................................
ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ
Završila sam triler Hirurg - Tes Geritsen. Toliko je napet, nastran, ali verodostojan i pitak, oduševljena sam. Nisam čitala trilere još od trilogije Milenijum, i baš mi je legao. Autorka se savršeno razume u medicinu, radnja je toliko brza i živa, kao da gledate serijue Urgentni centar i Poroci Majamija istovremeno. Ipak, ukoliko imate slab želudac, bolje ne uzimajte ovu knjigu u ruke. Ja je preživeh, i sigurno ću potražiti još neku njenu.
Tesla, portret medju maskama - Vladimir Pistalo
Nisam je još čitao. Kakva je? Inače želim da pročitam što više romana koji su dobili NIN-ovu nagradu.
Do sada sam pročitao sedam.
1954. Добрица Ћосић - „Корени“
1956. Оскар Давичо - „Бетон и свици“
1966. Меша Селимовић - „Дервиш и смрт“
1967. Ерих Кош - „Мрежe“
1972. Данило Киш - „Пешчаник“
1976. Александар Тишма - „Употреба човека“
1984. Милорад Павић - „Хазарски речник“
Sto ne preporuciste sinoc, ja sad otrcala (rade skraceno) i uzela dve koje sam citalaPridružujem se preporuci.![]()
Nisam je još čitao. Kakva je? Inače želim da pročitam što više romana koji su dobili NIN-ovu nagradu.
Do sada sam pročitao sedam.
1954. Добрица Ћосић - „Корени“
1956. Оскар Давичо - „Бетон и свици“
1966. Меша Селимовић - „Дервиш и смрт“
1967. Ерих Кош - „Мрежe“
1972. Данило Киш - „Пешчаник“
1976. Александар Тишма - „Употреба човека“
1984. Милорад Павић - „Хазарски речник“
Prevedi mi drugi deo poruke, ne razumem?
Ma, jok.ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ
Једноставно, порука треба да буде онаква какву ју је Константин видео – на грчком језику.
(А ако се посрбљује, онда обавезно ћирилицом.)
Било ти је ионако јасно, је л' да?
Zanimljivo. I meni je ta NIN-ova nagrada nekakav reper za domace pisce i knjige, mada je i tu bilo dodela nagrada po kljucu, (kao i u svemu u onoj Jugi) i promasaja iz raznih razloga i preko veze, ali opet je nekako najvecha domaca nagrada.