quentin
Iskusan
- Poruka
- 6.071
Meni se nije dopala, a ti si je tako lepo pretstavio![]()
Hvala. Možda si je čitala u krivom trenutku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se nije dopala, a ti si je tako lepo pretstavio![]()
Hvala. Možda si je čitala u krivom trenutku.
Da cula sam za taj roman i zvuci jako zanimljivo - citala sam da je pokusao da napise vec vise puta i tek je posle 20 god uspeo, mozda cu to sledece... ili The Stand (ne znam, srpski naziv). Videcemo![]()
Dobro je ``Salemovo``, ali je jos bolji roman ``Pod kupolom``.
Preporucujem.
Bilo bi i više nego divno kada bi uz preporuku makar rečenica objasnila zbog čega je knjiga vredna čitanja.
Šta je njena lepota.
Bilo bi i više nego divno kada bi uz preporuku makar rečenica objasnila zbog čega je knjiga vredna čitanja.
Šta je njena lepota.
Ja sam odavno pisao da mi je potpuna misterija kako neki ljudi mogu da se jave, da preporuče neku knjigu, kažu da im je fenomenalna, a ne mogu ili ne žele da malo pojasne šta im se toliko dopada. Znate kako je, ako ne možeš sebi ili drugome da objasniš zašto ti se knjiga dopada, sva je prilika da je nisi najbolje ni shvatio.
Soba, Ema Donahju
Ja sam čitala priče Eme Donahju, odlična je. To su u stvari bile njene interpretacije klasičnih bajki (Kissing the Witch, 'Stare bajke u novom ruhu') i sve su to bile lezbejske priče. Uživala sam - bajke koje znamo, samo nikad nema princa spasioca, a ni zle veštice nisu zle, bar ne bez razloga
(Dosta autorki je tako prepričalo i izmenilo klasične bajke - sad mi pada na pamet da je i Anđela Karter uradila odličan posao u Krvavoj odaji)
The Box – Slavoljub Stankovic, Rende, 250 str, 9/10
Likovi iz knjige se bave pakovanjem pri selidbama, i to selidbama ambasadora kada odlaze sa duznosti iz nase zemlje (90-ih godina).
I tako vas, osim sto pise o osobenostima svake ambasade i ambasadora (sto je vrlo zanimljivo), neprimetno uvuce u pricu o pocetku ovih nasih nesretnih sukoba. Zanimljivo je to sto gledas stvari iz ugla nekog ko stize na mesto dogadjaja u trenutku kada “odlazi cirkus”.
Inace, sam autor je nekada zaista obavljao ovaj pakerski posao, tako da sigurno ima dosta toga autenticnog.
Ja sam odavno pisao da mi je potpuna misterija kako neki ljudi mogu da se jave, da preporuče neku knjigu, kažu da im je fenomenalna, a ne mogu ili ne žele da malo pojasne šta im se toliko dopada. Znate kako je, ako ne možeš sebi ili drugome da objasniš zašto ti se knjiga dopada, sva je prilika da je nisi najbolje ni shvatio.