Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta znači 'muška' literatura?
Ah, samo sam čekao ko će.
Postavljaš retoričko pitanje i već vidim kako držiš iza leđa ono: ''ne postoji 'muška' i 'ženska' literatura, već dobra i loša''.
Međutim, ja se nadam da je valjda svima jasno da postoji literatura koja više odgovara muškom senzibilitetu, pa da se nećemo mlatiti puno oko toga.

Postavljaš retoričko pitanje i već vidim kako držiš iza leđa ono: ''ne postoji 'muška' i 'ženska' literatura, već dobra i loša''.
Međutim, ja se nadam da je valjda svima jasno da postoji literatura koja više odgovara muškom senzibilitetu, pa da se nećemo mlatiti puno oko toga.

Loše si me pročitao. Stvarno nisam shvatila o čemu se radi.

Uzeh Sesir profesora Koste Vujica.
A posle cu Duge noci i crne zastave.

Upravo ovako vidim mušku knjigu, kao Dekijevu, mada meni to uopšte nije smetalo. Dapače.
Pa i moj se jedan kolega napalio na Musoa, koga ja na neviđeno smatram ženskim piscem.:)

UDBA kaze da je to fenomenalno.

Imam neke tri velike, crveno ukoricene knjige sa naslovom "Kroz tajni arhiv UDBE". Nikad ih nisam ni otvorila. Naucili me da je moj deda bio jedini pravi i dobri komunista, sto je malo smesno, s obzirom da su mu u doba komunizma sin i zet prenocili u zatvoru jer su se zapili u kafani i pevali anti-komunisticke pesme :) Eno, puna fijoka nekih medalja i clanaka iz novina o dedi komunisti, a on covek bio krojac :D

Ja vise volim "muske knjige", mozda imam visak muskih hormona :D

Tebi, poligloti, baš kroatizam smeta? Ja nemam taj problem.

Ja nemam kada neko nepismen ili uobrazen to koristi, ali kada neko, na cije postove JA obratim paznju, onda mi veoma smeta, jer je ta postapalica nastala...

Ebote, el ova "dapce" nastala prirodnim ili vestackim putem?

... vestackim putem. ;)

Ovde se Muso po difoltu pljuje, ne smem da kažem da mi se svidela jedna njegova. :rumenko:

Muso je dobar pisac, bar za mene, sto ga ne bi voleli i muskarci.
Ne svidja mi se to sto mu svi naslovi lice jedni na druge, ali dobro, tako je on hteo, jednom sam se zeznula bas zbog toga - kupila duplikat ;) ali sam ga poklonila.
Njegovi romani su nepredvidljivi, do kraja ne znas sta ce se dogoditi, mesa se i natprirodno, tako da mnogi za njega kazu da je romanticni Stiven King.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back