suave
Domaćin
- Poruka
- 3.984
kad se svi hvale što su kupili na Sajmu da se i ja pohvalim što sam kupio

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E ovako, ne znam koliko cu dobro opisati ono sto zelim, mozda zato sto ni sam ne znam sta je tojel ima neko da preporuci neku knjigu koja moze izazvati osecanja poput onih da budes zahvalan na sitnicama, videti lepotu zivota u najobicnijim stvarima, i slicno
![]()
Jel postoji izdanje na srpskom..?Mislim da ne...Dolazak Konana simerijanca sam citao I EXTRA jE!Conan the Avenger by Howard, Nyberg, de Camp
С времена на време вратим се причама/романима о Конану. Иако ми више лежи стрипско представљање овог јунака, и читање фикције у оригиналу добро дође. У овом случају имамо роман базиран на недовршеној причи оснивача херојске фантастике Роберта И. Хауарда. Конан је већ владар, у средњим је годинама али опет га сусреће невоља када му отму младу жену. Немају ова дела неку велику уметничку вредност, али добро дође да човек мало одмори.
Не постоји, нису превођене те разраде његових прича...има разних серијала на енглеском. Оригиналне приче су наравно најбоље.Jel postoji izdanje na srpskom..?Mislim da ne...Dolazak Konana simerijanca sam citao I EXTRA jE!
Verujem...Ali ne znma da li bas toliko dobor znam engleski...Ali mozda ne bi bilo lose bas za vezbu...Inace gorepomenuti autor je genijalan, ja kad sam citao ovo od njega bio sam odusevljen...Koliko je truda ulozeno u gradnju tog lika, koliko je cela ta Konan saga ustvari jedno remek delo...Mislim da je Konan arhetip za sve ostale, kasnije "Mac I magija" serijale, bilo knjige ili igre, serije.. Konan je nekako poseban...Не постоји, нису превођене те разраде његових прича...има разних серијала на енглеском. Оригиналне приче су наравно најбоље.

Ja cu kao da je citam, a citacu je, al eto ti si me pretekoPeter Handke - Užas praznine
Do sada nisam čitao ništa od Handkea, ovaj kratki roman-esej mi je prvi susret sa ovim piscem. Handke je odlučio da napiše knjigu
o svojoj majci nakon njenog samoubistva. Piše o njenom teškom životu u austrijskoj provinciji, ali piše i o austrijskom društvu, nacizmu.
Pomalo stilom podseća na Tomasa Bernharda, koga u knjizi na jednom mestu i citira.
Ovo je dobra knjiga, ali moraću da pročitam još neku knjigu da bih stekao neki utisak o njemu kao piscu.

Inače tu knjigu je prevodilac preveo kao Bezželjna nesreća, ali se izdavaču nije dopalo, pa je dao naslov Užas praznine.Ja cu kao da je citam, a citacu je, al eto ti si me preteko![]()
Ајкман је генијалан писац, изашла још једна његова збирка, можда чак и боља ( Море, попут вина тамно ).Hladna ruka u mojoj (po preporuci)
Nije tako jeziva kao sto sam mislila da ce biti