Revizor
Obećava
- Poruka
- 64
Uvek imamo izbor.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
karakter coveka je njegova sudbina - to je napisao dostojevski... sem ako nije prepisiv'o od heraklita... e fjodore fjodore, bas si krme.
covekovu sudbinu odredjuje on sam dan po dan, san po san. ali mu je obicno tesko da to prizna sebi (i drugima).
određuju je drugi ljudi.
Svet nije samo sunce i cvece. To je jako gadno i opako mesto i koliko god da si cvrst bacice te na kolena i drzati te na njima ako mu to dopustis. Li, nije stvar u tome koliko jako udaras, vec koliko te jako mogu udariti, a da nastavis ici napred. Koliko mozes podneti i nastaviti ici napred. Tako se pobedjuje. Ako znas koliko vredis, onda uzmi koliko vredis, ali moras biti voljan primiti udarce, a ne upirati prsom i da nisi gde zelis biti zbog njega ili nje ili bilo koga. To rade kukavice, a ti to nisi. Bolji si od toga. Dok ne pocnes verovati u sebe neces imati zivot.
Rocky VI
Uvek imamo izbor.
Bravo. To u potpunosti isključuje proroke i proroštva.
Sudbina je u našim glavama, našim mislima, našim misaonim tvorevinama. Njih uvek možemo oblikovati prema želji pa, prema tome, i sudbinu možemo uvek oblikovati prema vlastitim željama.
Sudbina je u našim glavama, našim mislima, našim misaonim tvorevinama. Njih uvek možemo oblikovati prema želji pa, prema tome, i sudbinu možemo uvek oblikovati prema vlastitim željama.
Ja pojma nemam šta je to sudbina. Da li bi neko bio ljubazan da mi objasni?
Čisto da znam o čemu raspravljamo...
Па, отприлике, неки догађаји који морају да се десе без обзира на све наше жеље или нежеље (а о свесним плановима да и не говоримо).Ja pojma nemam šta je to sudbina. Da li bi neko bio ljubazan da mi objasni?
Čisto da znam o čemu raspravljamo...