Zašto (i da li) više volite Bajdena/Kamalu od Trampa?

Koga više podržavate?

• Ukupno glasova
    14

Schrodinger

Elita
Banovan
Poruka
17.032
Pitanje pre svega za dezurne botove... ocigledno postoji zadatak da se radi na antitrampovskoj propagandi, ali koliko ste razumeli razloge takvog narativa? Sta je ono sto vama licno deluje da bi u Americi i njenom odnosu sa svetom bilo bolje, da je na vlasti ostala prethodna administracija? Kako bi se to odrazilo na Srbiju i region?

Jako je bitno da se u Americi stalno smenjuju ovi ljubitelji migranata i transica, sa ovim ljubiteljima family i kako je nekad bilo lepo u Americi.

To će stalno dizati mržnju unutar Amerike i među njihovim građanima, koji su sada već duboko ideološki podeljeni.
Tako drustva napreduju.

Razliciti centri moci, koji se medjusobno bore.

Lazu vas udbasi da centralizam gradi standard i civilizacije.

Tako drustva napreduju.

Razliciti centri moci, koji se medjusobno bore.

Lazu vas udbasi da centralizam gradi standard i civilizacije.

Pa oni su standard odavno izgradili stavljajući okove Crncima na noge, da im besplatno beru pamuk. Onda su i civilizaciju izgradili unuci tih robovlasnika, koji su imali dedinu lovu i sa kojom su kasnije na severu finansirali naučnike i razvoj.

Sada smo mi baš tu kod tog dela sa Crncima a oni su u onom delu Rimskog carstva kada je zbog dekadencije počeo raspad.

Jbg-a, mnogo si uspešan bio, dopamin ti se više ne luči tako jako jer si apsolutno sve probao i ostvatio sve uspehe, pa ajde malo da sečemo penis tvojoj deci, eto to nismo još probali.. :)

Bajden je bio dementni starac kome bi dali
papirić da pročita šta ima da kaže
A on maše i pozdravlja davno umrlu majku
Obama je bio marioneta
A onda gomila sluga satanističkih slugu
na čelu sa Hilari Klinton

Konaćno je na čeku USA normalan čovek

Uostalom, treba li vam bolji dokaz;

US dolar je najjači, u odnosu na €, rublju i juan u istoriji
To će osetiti svi ameri u (zanjih( inostranstvu

Siroti Linkoln mora da se sad prevrće u grobu kad vidi kakav klovn vodi državu.

Inače je bio Republikanac.

Republikanci su uvek bili pragmatičniji od Demokrata. Od Linkolna do Regana, kada je najveći rast imala USA i lansiranje iste u svetskog lidera.

Kako i tada, tako i sada - pragmatični Republikanci vide da će ova nova dekadencija koju večiti filozofi iz Demsa guraju u društvo, biti pogubna po USA.

Bajden nije znao šta radi.

Upravo tako. To što Bajden "nije znao šta radi" bio je možda prvi dokaz u modernoj istoriji da jedna država može da funkcioniše potpuno institucionalno, bez centralne ličnosti koja vuče sve konce. Amerika je time pokazala da su izgradili sistem veći od čoveka. A onda, paradoksalno, odlučila da ga sruši i vrati se modelu vođe-spasitelja, emotivnog populizma i rijaliti politike. Ironično, ali i tragično.

Pitanje pre svega za dezurne botove... ocigledno postoji zadatak da se radi na antitrampovskoj propagandi, ali koliko ste razumeli razloge takvog narativa? Sta je ono sto vama licno deluje da bi u Americi i njenom odnosu sa svetom bilo bolje, da je na vlasti ostala prethodna administracija? Kako bi se to odrazilo na Srbiju i region?
Vidi bratanače, ja kad popijem par piva ja volim ceo svet
Takav sam ti ja

Na osnovu onoga što su Rusi do sada pokazali, zaključujemo da bi bilo dovoljno da se zasadi nekoliko pečuraka po par većih gradova i time obezglavi i dezorijentira ceo ruski sustav. Ne bi znali gde se nalaze, a verovatno ne bi mogli ni da odgovore.

Nemaš pojma o čemu govoriš. Bez ljutnje. Hint , ukucaj dead hand russia i shvatićeš o čemu govorim. Može i Perimeter.

Ne verujem u te bajke, mi slušamo već decenijama kako je ruska najbolja na svetu, a zapravo je tigar od papira. Verujem da je slična situacija oko nuklearnog programa.

Veruj u šta hoćeš, nije zakonom zabranjeno . Taj tigar od papira ratuje protiv celog Nato u kome ukrajinci glume pešadiju. Nato oružje, javelini, himarsi, Leopardi, F16, atacms, patriot, storm shadow, itd, Nato pare Ukrajini, satelitska navodjenja, obaveštajni podaci, instruktori, dobrovoljci, i opet ćorak.

Veruj u šta hoćeš, nije zakonom zabranjeno . Taj tigar od papira ratuje protiv celog Nato u kome ukrajinci glume pešadiju. Nato oružje, javelini, himarsi, Leopardi, F16, atacms, patriot, storm shadow, itd, Nato pare Ukrajini, satelitska navodjenja, obaveštajni podaci, instruktori, dobrovoljci, i opet ćorak.
To što NATO pošalje nekoliko puškica, ne znači da su im magacini ispražnjeni, kako vi mislite. A ni taj tigar ne ratuje sam nego ima pomoć Irana, Kina, Koreje itd.

To što NATO pošalje nekoliko puškica, ne znači da su im magacini ispražnjeni, kako vi mislite. A ni taj tigar ne ratuje sam nego ima pomoć Irana, Kina, Koreje itd.

Nisam ni rekao da su ispražnjeni. Razmišljaj logično, da je Rusija tigar od papira, zapadne trupe bi odavno bile u Ukrajini, na terenu I to nije nekoliko poslatih puškica, smešno je o tome i polemisati.

Back