"Karakter je svakom čoveku sudbina",rekao je Heraklit ...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... karakterom. S tim se slažem.... Sve je manje više predodređeno.
Човек сам кроји воју судбину...Па, донекле. Никако не сасвим.
Vidiš, već činjeniciom da živim u Srbiji, a ne, recimo, u Švedskoj, ne mogu da krojim sudbinu onako kako ja hoću.
Vidiš, već činjeniciom da živim u Srbiji, a ne, recimo, u Švedskoj, ne mogu da krojim sudbinu onako kako ja hoću.
U Švedskoj ti je skrojena već kad završiš osnovnu školu. Prva zemlja na svetu gde su ljudi postali samo brojevi. I to pre dobrih 20 godina. Najprogresivniji i sa najviše samoubistava.
Ceniš? Ko je prvi uveo nomenklaturu broja za narod tj "gradjane" kako vole da kažu demokrate. Sve ima u kompjuteru o svakome. Od rođenja. Za samoubistva progooglaj. U samom su vrhu. Danci su za njih pojam normalnih ljudi. Ako ne znaš šta rade šveđani preko vikenda pitaj pa ću ti nacrtati.
Nema potrebe. Kad ti znas, kao i ja da znam. Sad se osecam fenomenalno. Mi smo daleko od njih. Nikad nas nece stici.
Ja čitam gore i piše pdf Filozofija a tema šta određuje čovekovu sudbinu? Nekako se osećam kao da sam na Mobilnoj Telefoniji ili Politici. Stići će nas. Ne brini. Svakim danom sve više napreduju.
Čovek sam kroji svoju sudbinu, i samo od njega samog zavisi kava će ona i biti.
Čovek vodi sam sebe kroz život, u skladu s onim što mu je rođenjem dato ... bilo od Boga, genetike ili nečeg desetog.Бог је тај који води човеков живот!
Ako mi biramo, mi ga i vodimo (život) ... logično. Što ne znači da nismo ograničeni, ali opet, mi smo odgovorni.Иначе, Бог је тај који даје живот, и даје избор, ми бирамо, али Он прати сваки наш корак и усмерава.