pudlala
Primećen član
- Poruka
- 790
Ma bez veze.
Nego, ta odluka o zabrani kupiranja je donesena na planetarnom/medjunarodnom nivou?
Nego, ta odluka o zabrani kupiranja je donesena na planetarnom/medjunarodnom nivou?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

zoran69:Ljudi ima li koga? Devojcice da vas nije poklopao neki nevaljali SOP?

Vidi simo966, tvrditi za nekoga da pokusava da dominira, a pri tome se nekoliko puta izjasnio kao laik i uctivo se izvinio ako je nekoga uvredio svojim vidjenjem razvojnog puta jedne rase, je u najmanju ruku besmisleno.sima966:Gospodine Duranona, mislim da ste pogrešili mesto gde će te pokušati da dominirate.
Ući na ovu temu, i prozvati vlasnike sopova, a uz to im reći i da možete da se vidite je isto što i ići sa golom guzom u koprive, ili se kod Bate igrati lastiha.
Ja sam veoma miran čovek i takve vrste razgovora sam izbegavao i izbegavaću, pogotovo na ovoj temi.
Ovo kažem jer smatram da ste civilizovan i razuman čovek, zamislite šta se dešava da se javi dreser, shisho, trovač....., didije i zoran su već tu, oni imaju nesuglasica izmedju sebe ali kao što se moglo primetiti svi su zajedno kada treba braniti sopa, možda vam neće biti jasno od čega da brane sopa, ne znam ali je očigledno da ste u sukobu sa svima koji je nastao zbog vaše poruke o sopu.
Ovo kažem jer će tema otići predaleko, na neku drugu stranu gde će sama rasa biti u drugom planu, što nikakao ne želim kao veliki ljubitelj ove rase.
Još jednom bih zamolio da se vratimo Srpskom Odbrambenom Psu.
Unapred zhvalan na razumevanju.

uvek nas je pratio po selu a jednom prilikom kad je neki doberman-mesanac jurnuo na caleta on mu je pokazo gde je mesto,mada nije bio agresivan.ista je bila prica i sa sarplanincem.( cale je voleo da ga huska,srpska posla,da se vidi ciji je pas bolji ) ali nikad nikog nije napao za 10 godina.bio je rodjen sa kratkim repom,kao da je secen i potpuno crn.zao mi je sto nemam njegovu sliku da uporedite slicnost,ali verujte mi na rec.jedino je bio nesto manjih proporcija.nego da ne davim vise