Mackic

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Pozdrav Mačkić..
  mislim da sam sve tvoje poruke pročitao. :)))
  Svraćam na ovaj foruk godinama unazad, i evo tek sada su se stekli uslovi i ja kupih jednu predivnu retriverku... :))) Olja :))))
  Poznat mi je tvoj stav povodom izlaženja napolje pre revakcine. :))) Ja dočekati ne mogu taj 10. april. Do tada ima da izludim.
  Ali, imam jedno pitanje. Olja ima silne neke igračke koje bi trebalo da joj odvrate pažnju od grickanja nameštaja. Ima tek 9,5 nedelja. Ni mlečni joj nisu još izvili svi onako redovno. Zanima me kad mogu da očekujem promenu zubića i koliko smem da joj verujem da neće da mi grize nameštaj... Voleo bih da je ostavim samu u celom stanu a ne samo u polovini. Jer u toj polovini gde je ostavljam nema pristupa terasi, a ja bih da joj omogućim i to. :)))
  Nadam se da si me razumela...

  Hvala mnogo

  Zoran
  http://4.***************/-biTUIa43MjA/TWpdh5E0ANI/AAAAAAAABVo/m_ymRbmbZkY/s1600/hello.jpg
  http://1.***************/_e0NDfyeYfpY/TGw4dZvsLKI/AAAAAAAAArg/PsuyvjpIjqg/s1600/coffee,cup,love,spoon-943bafb5697af450cd7cd970f0e48eba_h.jpg
  http://1.***************/_9x42xzgonTI/Sr4EhMO4VhI/AAAAAAAAC3k/Q_jdw5L1XDo/s400/small+dogs+that+dont+shed2.png
  Mačkiću,....jel se sećaš jedne lujke koja je uspavala psa, pa ti cmizdrela na pp celo veče ? E, to sam ja....A, jel se sećaš kad smo pisale na temi o reinkarnaciji, i obećale da se nećemo nikad više vratiti na ovaj svet? E, i to sam ja...:D Ako me se setiš, javni se...;)
  Pozdrav...
  Čitao sam mnogo tekstova koje si pisala, i stekao utisak da si veliki znalac ove rase...

  Postavio sam nekoliko pitanja na forumu danas, nadam se da ćeš se i ti oglasiti tim povodom... Unapred hvala...
  hvala vec sam ih kontaktirala... vise puta... verovatno idem u pon...
  mackic, koga treba zvati da se proveri da li su sinteri skupljali pse u mom kraju u zadnjih nedelju dana? nasla sam telefon ovce, ali je stalno zauzeto? da li ce mi uopste reci ako su skupljali?
  Zdravo Mackic!
  Na forumu sam postavila problem koji imam, sve o tome pise na http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=65373&page=2 . Naime, imam macka koji je krhkog zdravlja, periodicno ima epi napade i bojim se da ga ostavim samog na duze od nekoliko sati. Na forumu sam postavila pitanje da li neko zna osobu koja bi ga mogla pricuvati povremeno (a to je kod mene vrlo retko, jer sam u principu stalno kuci, posao radim od kuce), naravno uz novcanu nadoknadu. Opet, desi se da ponekad moram i biti van kuce par dana...pa makar to bilo i jednom godisnje.Kod Gandija je specificno to sto mora svakog dana da uzima sirup tri puta dnevno i ukoliko dobije napad, da mu se da diazepam. Mimi`s mom te je pomenula i navela da imas iskustva sa zivotinjama sto se tice cuvanja i sl, pa ako si zainteresovana da ga povremeno pricuvas, molim te javi:).
  Inace, ja sam iz Beograda, sa Karaburme, zovem se Ana. Pozdrav:)
  Ej, pa baš se odavno nismo sretale po forumu... Ali setila sam te se, nadam se da nemaš ništa protiv što ću link ka tvom profilu da prekopiram u Pomoć, savet, nega, žena ima mačka kog bi JAKO RETKO trebalo čuvati a situacija je malo specifična... (Da se razumemo, smatram te osobom od poverenja, inače te ne bih ubacivala u celu priču.) Tako su Tediša i Mačkić?
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top