pudlala
Primećen član
- Poruka
- 790
Ma bez veze. 
Nego, ta odluka o zabrani kupiranja je donesena na planetarnom/medjunarodnom nivou?

Nego, ta odluka o zabrani kupiranja je donesena na planetarnom/medjunarodnom nivou?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

zoran69:Ljudi ima li koga? Devojcice da vas nije poklopao neki nevaljali SOP?

Vidi simo966, tvrditi za nekoga da pokusava da dominira, a pri tome se nekoliko puta izjasnio kao laik i uctivo se izvinio ako je nekoga uvredio svojim vidjenjem razvojnog puta jedne rase, je u najmanju ruku besmisleno.sima966:Gospodine Duranona, mislim da ste pogrešili mesto gde će te pokušati da dominirate.
Ući na ovu temu, i prozvati vlasnike sopova, a uz to im reći i da možete da se vidite je isto što i ići sa golom guzom u koprive, ili se kod Bate igrati lastiha.
Ja sam veoma miran čovek i takve vrste razgovora sam izbegavao i izbegavaću, pogotovo na ovoj temi.
Ovo kažem jer smatram da ste civilizovan i razuman čovek, zamislite šta se dešava da se javi dreser, shisho, trovač....., didije i zoran su već tu, oni imaju nesuglasica izmedju sebe ali kao što se moglo primetiti svi su zajedno kada treba braniti sopa, možda vam neće biti jasno od čega da brane sopa, ne znam ali je očigledno da ste u sukobu sa svima koji je nastao zbog vaše poruke o sopu.
Ovo kažem jer će tema otići predaleko, na neku drugu stranu gde će sama rasa biti u drugom planu, što nikakao ne želim kao veliki ljubitelj ove rase.
Još jednom bih zamolio da se vratimo Srpskom Odbrambenom Psu.
Unapred zhvalan na razumevanju.

.ponekad i zabavno.pratim desavanja oko sop-a vec duze vreme jer su me jako zainteresovali.imao sam psa slicnog izgleda ( mislim da je dona u pitanju,ali nisam siguran a mrzi me da listam izponova,ali pas je crn ) kog mi je dao deda sa sela.ovcarski neki mesanac,ali je imao karakteristike poput sop-a i nikad nije bio vezan.zanimljivo za tog psa je to sto kad smo se preselili iz sela on nije hteo da zivi u gradu pa se je uvek vracao(selo je daleko 15 km) nazad.a posto nisam imao nikog tamo da ga hrani mi smo ga pustili da zivi tamo i da ga hrane komsije,mada i mi cesto idemo tamo.ziveo je punih 16 godina sam.uvek je bio oko kuce i u dvoristu,mada se i skitao po malo
 .ponekad i zabavno.pratim desavanja oko sop-a vec duze vreme jer su me jako zainteresovali.imao sam psa slicnog izgleda ( mislim da je dona u pitanju,ali nisam siguran a mrzi me da listam izponova,ali pas je crn ) kog mi je dao deda sa sela.ovcarski neki mesanac,ali je imao karakteristike poput sop-a i nikad nije bio vezan.zanimljivo za tog psa je to sto kad smo se preselili iz sela on nije hteo da zivi u gradu pa se je uvek vracao(selo je daleko 15 km) nazad.a posto nisam imao nikog tamo da ga hrani mi smo ga pustili da zivi tamo i da ga hrane komsije,mada i mi cesto idemo tamo.ziveo je punih 16 godina sam.uvek je bio oko kuce i u dvoristu,mada se i skitao po malo  uvek nas je pratio po selu a jednom prilikom kad je neki doberman-mesanac jurnuo na caleta on mu je pokazo gde je mesto,mada nije bio agresivan.ista je bila prica i sa sarplanincem.( cale je voleo da ga huska,srpska posla,da se vidi ciji je pas bolji ) ali nikad nikog nije napao za 10 godina.bio je rodjen sa kratkim repom,kao da je secen i potpuno crn.zao mi je sto nemam njegovu sliku da uporedite slicnost,ali verujte mi na rec.jedino je bio nesto manjih proporcija.nego da ne davim vise
 uvek nas je pratio po selu a jednom prilikom kad je neki doberman-mesanac jurnuo na caleta on mu je pokazo gde je mesto,mada nije bio agresivan.ista je bila prica i sa sarplanincem.( cale je voleo da ga huska,srpska posla,da se vidi ciji je pas bolji ) ali nikad nikog nije napao za 10 godina.bio je rodjen sa kratkim repom,kao da je secen i potpuno crn.zao mi je sto nemam njegovu sliku da uporedite slicnost,ali verujte mi na rec.jedino je bio nesto manjih proporcija.nego da ne davim vise   .zainteresovan sam za kupovinu sop-a vec izvesno vreme,samo sto mi se cini da nisam bio svestan njegove velicine.na ovim slikama deluje ogromno(u pozitivnom smislu) i mislim da nemam uslova trenutno.dvoriste mi nije ogradjeno pa ne bi mogao da seta.ali cu ga kupiti definitivno( pa kad-tad,ali mora da bude crn ).slao sam bio mejl pedji koji mi je odmah odgovorio i poslao mi tekst o njima.puno pozdrava za njega.zoki posto vidim da si mi ti najblizi jel mozes da kazes iz kog si mesta pa da ih vidim uzivo kad budem dolazio do nisa.sad 29 idem za merosinu pa ako si blizu da svratim.
 .zainteresovan sam za kupovinu sop-a vec izvesno vreme,samo sto mi se cini da nisam bio svestan njegove velicine.na ovim slikama deluje ogromno(u pozitivnom smislu) i mislim da nemam uslova trenutno.dvoriste mi nije ogradjeno pa ne bi mogao da seta.ali cu ga kupiti definitivno( pa kad-tad,ali mora da bude crn ).slao sam bio mejl pedji koji mi je odmah odgovorio i poslao mi tekst o njima.puno pozdrava za njega.zoki posto vidim da si mi ti najblizi jel mozes da kazes iz kog si mesta pa da ih vidim uzivo kad budem dolazio do nisa.sad 29 idem za merosinu pa ako si blizu da svratim. I puno srece svim odgajivacima sa razvojem i priznavanjem rase,i malo vise sloge ako moze.Znam da nam je to rak rana ali probajte.I postavite slike sa smotre ako bude  bila :-?
  I puno srece svim odgajivacima sa razvojem i priznavanjem rase,i malo vise sloge ako moze.Znam da nam je to rak rana ali probajte.I postavite slike sa smotre ako bude  bila :-? Imas ovde moj privatni mejl pa se najavi, dacu ti i broj mog telefona tako da nema problema.
  Imas ovde moj privatni mejl pa se najavi, dacu ti i broj mog telefona tako da nema problema.