smeh

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Срећан вама рођендан да вам пожелим пуно,пуно,пуно здравља :rodjendan:
  ...pozzz..
  xrose_icon_b_50x50_by_aprose-d4b8yce.png.pagespeed.ic.AHa5974p_GurOGFShHkh.png


  http://www.*************/convkey/34ac/ndemj4355x6845rzg.jpg
  http://www.*************/convkey/07a0/a0a721kdma7bkeazg.jpg
  http://www.*************/convkey/bc81/vboxkum948tukj9zg.jpg
  http://www.*************/convkey/e9c9/711o767o1xo8h9szg.jpg
  Želeo bih da pitam zašto je tema "RAZMISLITE o sterilizaciji" u poforumu o psima zaključana? Nemam nameru da pišem u njoj i ne smeta mi što je zaključana, ali mi smeta poslednji post korisnika mimi's mom koji je potpuno proizvoljan i netačan, jednostavno rečeno obična izmišljotina! Pozovite Gradski veterinarski centar (Beoveterinu danas) pa se raspitajte i proverite moju tvrdnju. Predlažem vam da izbrišete taj poslednji post i da ostane osnovna tema koja je istina površno obrađena, ali za ovakav forum (ne usko specijalizovan) valjda dovoljna.

  Pozdrav
  Hvala ti puno.Sada nije lose, kako je bilo u pocetku, celo leto prespavala...ali izdrzala sam nekako.
  Naravno da ti je žao....ali sreća pa ona ne zna od čega je to nastalo, nije svesna i prilagodjava se nastaloj situaciji...može ona lepo da funkcioniše i ovako, a sad što se to desilo, pa ne može se iz ove kože...slučanosti se dešavaju...
  Hvala. :cmok2: Jeste, super je osecaj, problem je samo sto ja vooooooolim da jedem, veliki sam gurman. Sreca pa vise od toga volim da izgledam pristojno :D
  Smeh, ja i dalje imam problem sa forumom.Ni na jednoj temone mogu da pišem jer mi je polje za unos teksta zaštićeno i nemogu da mu pristupim.Svaku temu mogu da čitam, mogu da pišem poruke nekom od forumaša ali na temi nižta. Ako možeš pomozi ako ne nema veze.
  Vidim da se Cilence javila za slavski kolač pa ja onda ne bih pravila konkurenciju, ako ona odustane evo mene. Što se popinjavanja rupa tiče ja se ne opterećujem jer je meni potpuno sve jednošta pravim, naravno osim torti jer su druge forumašice vičnije i u tom su poslu pa im je to najlekše. Ja ću verovatno napraviti nešto od nekioh slaniša, pa ćemo se bar poslužiti medju sobom.
  Pozdrav Sneki
  Smeh, imam problem sa forumom, naime deo za unos teksta mo se ne otvara ni na jednoj temi. Pokusala sam da te yovem telefonom pa nisi dostupna. Valjda ces videti ovu poruku. Ako je slobodan slavski kolac mogu ja da ga naporavim, bez ikakvih ambicija, eto da popunim rupe. Ako budes videla ovo javi mi da li je ok.
  Nemam mogucnost da je skeniram, ali pokusacu da je slikam, valjda ce se videti
  Hvala. :) T je bila svadbena torta za jednu minijaturnu svadbu ali ima romantičnu pozadinu zato što, pre nego što su počeli da se zabavljaju, dečko devojci kupio ruže ali pošto nije znao kakve voli, kupio je jednu belu, jednu crvenu i jednu žutu. Ona je bila duševljena i htela je da ga iznenadi takvim detaljem na torti.
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top