- Poruka
- 10.141
A kako ti onda pishesh ovde SRPSKIM pismom ???
greška ti pišeš latinicom od nas nitko čirilicom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bolje im je u HR nego u Srbiji?
Kada to nekad???
greška ti pišeš latinicom od nas nitko čirilicom
Ti si se vjerovatno drogiro prije da ovo napises...Latinica je HRVATSKO pismo...Ljudevit Gaj je formiro latinicu za hrvate to koju svi mi iz ex-yu danas koristimo...A kako ti onda pishesh ovde SRPSKIM pismom ???
srba u hrvatskoj nikad nije bilo 25 %. prije rata 11 sada 7 % dosta ih se u međuvremenu pokatoličilo, zašto ne znam, samo znam da im je bolje odvdje nego tamo daleko od mora
pa dobro pišu i oni crnci u Južnoafričkoj republici engleskim kao i npr. Irci...pa opet ne znaći da su isti narod....mi i vi smo 2 različite rase i to je fakat koje mi neće nitko opovrgnuti

.............ali u svakom slucaju pricash i pishesh jednu varijantu SRPSKOG jezika
.............ali u svakom slucaju pricash i pishesh jednu varijantu SRPSKOG jezika 
Ti si se vjerovatno drogiro prije da ovo napises...Latinica je HRVATSKO pismo...Ljudevit Gaj je formiro latinicu za hrvate to koju svi mi iz ex-yu danas koristimo...

Ovde su rezultati popisa u Madjarskoj 1910-sve saberi i pokazi rezultate..
http://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_the_Kingdom_of_Hungary#Baranya
Cuj "rase"
Srbi su Narod , a vi ste mozda rasa.............ali u svakom slucaju pricash i pishesh jednu varijantu SRPSKOG jezika

, stvarno ja bi htio da RH za jedno 20-tak godina kad stane na noge poćne malo vama pomagati, jer stvarno toliki nesretnici kao vi se mogu viditi samo u nekim holivudskim filmovima.
, stvarno ja bi htio da RH za jedno 20-tak godina kad stane na noge poćne malo vama pomagati, jer stvarno toliki nesretnici kao vi se mogu viditi samo u nekim holivudskim filmovima.Nesto nisam primetila da trce da se vrate u Hr
Neeeee...ti si starno glup...latinica za NAS JEZIK...nisu sve latinice iste kao ni cirilice nisu...Ljudevit Gaj je napravio latinicu da bi se moglo pisati nas jezik pravilno sa slavenska slova za slavenske zvuke...razumijes??????
Neeeee...ti si starno glup...latinica za NAS JEZIK...nisu sve latinice iste kao ni cirilice nisu...Ljudevit Gaj je napravio latinicu da bi se moglo pisati nas jezik pravilno sa slavenska slova za slavenske zvuke...razumijes??????
šta pišem latinicu, a vi ste izumili kao i čirilicu koju ste pokrali od Bugara,Rusa i Grka te ugradili 5-6 svojih slova
e stvarno vi ste meni tako jadni da jedva evo pišem nešto protiv vas, stvarno ja bi htio da RH za jedno 20-tak godina kad stane na noge poćne malo vama pomagati, jer stvarno toliki nesretnici kao vi se mogu viditi samo u nekim holivudskim filmovima.

1910 i veliki dio bosne je bio pod hrvatskom tako da mi se tih 25 % čini nekako malim
Mi jadni, a ti visish na SRPSKOM forumu, gde pishesh SRPSKI

А како то да све то што пишеш на латиници, исто тако, без икакве измене, можеш писати и на ћирилици?Neeeee...ti si starno glup...latinica za NAS JEZIK...nisu sve latinice iste kao ni cirilice nisu...Ljudevit Gaj je napravio latinicu da bi se moglo pisati nas jezik pravilno sa slavenska slova za slavenske zvuke...razumijes??????

Ovo sto ja pisem je sve PRAVILNO I PAMETNOrvat...............hajde smisli neshto pametno , pa napishi.
Uskachesh sam sebi u stomak.
Spaja nas SRPSKO poreklo i SRPSKI jezik , a razdvaja nas sve ostalo !!!

a to je razlog što sam jadan, što vjesim na ovom opskurnom forumu

Da...a da ne govorimo koliko srba pisu HRVATSKI na HRVATSKIM forumaMi jadni, a ti visish na SRPSKOM forumu, gde pishesh SRPSKI
U Bosni i Hercegovini po Vatikanu 1910 -98% stanovnistva su bili Srbi..1910 i veliki dio bosne je bio pod hrvatskom tako da mi se tih 25 % čini nekako malim