Srbi i Hrvati, šta nas spaja a šta razlikuje

Kada to nekad???

Nemam Ja vremena da Ti dokazujem sve sto Ti znas-a pravis se da ne znas.
Citaj vise-ima sve na internetu..

http://en.wikipedia.org/wiki/Military_Frontier

I treba da vratite Italijanima sve sto ste dobili posle pobede nad fasizmom..
Svoj antifasizam ste dokazali svojim docekom Hitlerovih trupa u Zagrebu-u Jasenovcu i na Staljingradu..
Ipak posle rata ste dobili najvise od svih zemalja i naroda koji su se borili protiv fashizma..
Kada vratite Italijanima teritorije i vratite Baranju koja nikada nije bila Vasa-Italija ce platiti Srbima odstetu zbog II Svetskog Rata..

Cuj "rase" :hahaha::hahaha::hahaha:
Srbi su Narod , a vi ste mozda rasa :per:.............ali u svakom slucaju pricash i pishesh jednu varijantu SRPSKOG jezika ;)

šta pišem latinicu, a vi ste izumili kao i čirilicu koju ste pokrali od Bugara,Rusa i Grka te ugradili 5-6 svojih slova :hahaha:

e stvarno vi ste meni tako jadni da jedva evo pišem nešto protiv vas :rumenko:, stvarno ja bi htio da RH za jedno 20-tak godina kad stane na noge poćne malo vama pomagati, jer stvarno toliki nesretnici kao vi se mogu viditi samo u nekim holivudskim filmovima.

Neeeee...ti si starno glup...latinica za NAS JEZIK...nisu sve latinice iste kao ni cirilice nisu...Ljudevit Gaj je napravio latinicu da bi se moglo pisati nas jezik pravilno sa slavenska slova za slavenske zvuke...razumijes??????

nemože on razumjet on je gastabajter, ups austrijska sluga, tamo nema ni đ ni dž ni č ni č ni ć ni š ni ž

šta pišem latinicu, a vi ste izumili kao i čirilicu koju ste pokrali od Bugara,Rusa i Grka te ugradili 5-6 svojih slova :hahaha:

e stvarno vi ste meni tako jadni da jedva evo pišem nešto protiv vas :rumenko:, stvarno ja bi htio da RH za jedno 20-tak godina kad stane na noge poćne malo vama pomagati, jer stvarno toliki nesretnici kao vi se mogu viditi samo u nekim holivudskim filmovima.

Mi jadni, a ti visish na SRPSKOM forumu, gde pishesh SRPSKI :klap::rotf::hahaha:

A kakve veze ima da li je bolje njima tamo,ili nama ovamo.Mi smo komsije,ne zivimo u istoj drzavi.Pa budimo komsije,saradjujmo,poslujmo,privreda je zivot.Niko nikoga ne mora da voli.Ali ne mora ni da mrzi.Ili neka mrzi ako mu je bas stalo,samo sto to ne sme da utice na poslovnu saradnju.Od posla se zivi a ne od ljubavi.Samo interes i cist racun.Volite svoju porodicu.Ili se mi ne podnosimo bas najbolje zato sto smo slicni?!

1910 i veliki dio bosne je bio pod hrvatskom tako da mi se tih 25 % čini nekako malim

1910 ni Vas Vatikan Vas nije priznavao kao narod..
U svojoj enciklopediji o Slovenima pise da su Srbo-Hrvati jedan Narod..

If, on the basis of earlier results, the natural annual growth of the Slavonic populations is taken as 1.4 percent, it may be claimed that there were about 156-157 million Slavs in the year 1910. In 1900 all Slavs taken together numbered approximately 136,500,000 persons divided thus: Russians, 94,000,000; Poles, 17,500,000; Lusatian Serbs, 150,000; Bohemians and Slovaks, 9,800,000; Slovenes, 1,500,000; Serbo-Croats, 8,550,000; Bulgarians, 5,000,000.

http://www.newadvent.org/cathen/14042a.htm

Neeeee...ti si starno glup...latinica za NAS JEZIK...nisu sve latinice iste kao ni cirilice nisu...Ljudevit Gaj je napravio latinicu da bi se moglo pisati nas jezik pravilno sa slavenska slova za slavenske zvuke...razumijes??????
А како то да све то што пишеш на латиници, исто тако, без икакве измене, можеш писати и на ћирилици? :think:

1910 i veliki dio bosne je bio pod hrvatskom tako da mi se tih 25 % čini nekako malim
U Bosni i Hercegovini po Vatikanu 1910 -98% stanovnistva su bili Srbi..
Hrvata nije ni bilo..

Excluding some 30,000 Albanians living in the south-east, the Jews who emigrated in earlier times from Spain, a few Osmanli Turks, the merchants, officials. and Austrian troops, the rest of the population (about 98 per cent) belong to the southern Slavonic people, the Serbs.

http://www.newadvent.org/cathen/02694a.htm

Back