john doe
Veoma poznat
- Poruka
- 14.018
Koji to narod nije ?
Svi sem Srba...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji to narod nije ?
A sta mislis od cega su nastali Srbi ?
spaja nas sto su oni nastali od srba, ovako ili onako
razdvaja nas njihova crkvena dogma, koju su krvavo primenili u praksi

ne spaja nas nishta a razdvaja to shto mi nismo pobili milion hrvata
jasenovac oluja, etnički exodus i 120 000 ljudi na thompsonu a država i građani ne učinejo ništa
a vi pričate o neki ljubavi?
samo idiote mogu da ljubi ovo naciju, koji se baha sa tim.
ti balkanski slovenac fore su ti dječije a ime odvratnmo kao vjerovatno i izgled
Zivimo u dve drzave,prve komsije,razumemo se kad razgovaramo.Mi taj jezik zovemo Srpski,oni Hrvatski.Ne vidim razliku,razumemo se potpuno.Istoriju bih prepustio istoricarima,na kraju krajeva i nju pisu ljudi,ne verujem da bilo gde ima potpune istorijske istine.Sustina je da mi ne mozemo Srbiju,niti oni Hrvatsku ,staviti na ledja pa npr.preneti u Afriku.Hteli,ne hteli,moramo da zivimo ovde gde jesmo.Kad je tako hajde da pokusamo,ali trezveno,bez uvreda,da analiziramo:Sta nas to spaja a sta razdvaja.U cemu se to mi ,kao narodi,nije me briga za politiku i politicare pogotovu,razlikujemo a u cemu ne?!![]()
Mađar! Opet zagađuješ Krstaricu svojim smradom!
Ne spaja nas ništa, a razdvaja to što mi nismo pobili milijun Srba.
ti balkanski slovenac fore su ti dječije a ime odvratnmo kao vjerovatno i izgled

rekli smo:Istoriju ostavljamo istoricarima.OK?! I ne zivimo u istoriji vec danas.Sta danas,sutra,za 10 godina.Ili da se ubijamo pa da nam potomci "sabiraju" ko je koga vise pobio? Nikakvo bratstvo i jedinstvo,mi smo komsije,dve razlicite drzave.Nemas razloga nikaoga da volis,jednostavno gledas interes.Mi nas,oni svoj.Ali mi je nekako lakse da se dogovorim sa Hrvatom nego sa Grkom.Makar meni,nekako se ne snalazim sa grckim jezikom i njihovim pismom.Niko nista ne treba da zaboravlja,ali pustimo istoriju istoricarima,ne zivi se od istorije.A mi smo,kao i oni,nekakvi hriscani.Zanimljivo.

Zivimo u dve drzave,prve komsije,razumemo se kad razgovaramo.Mi taj jezik zovemo Srpski,oni Hrvatski.Ne vidim razliku,razumemo se potpuno.Istoriju bih prepustio istoricarima,na kraju krajeva i nju pisu ljudi,ne verujem da bilo gde ima potpune istorijske istine.Sustina je da mi ne mozemo Srbiju,niti oni Hrvatsku ,staviti na ledja pa npr.preneti u Afriku.Hteli,ne hteli,moramo da zivimo ovde gde jesmo.Kad je tako hajde da pokusamo,ali trezveno,bez uvreda,da analiziramo:Sta nas to spaja a sta razdvaja.U cemu se to mi ,kao narodi,nije me briga za politiku i politicare pogotovu,razlikujemo a u cemu ne?!![]()
rekli smo:Istoriju ostavljamo istoricarima.OK?! I ne zivimo u istoriji vec danas.Sta danas,sutra,za 10 godina.Ili da se ubijamo pa da nam potomci "sabiraju" ko je koga vise pobio? Nikakvo bratstvo i jedinstvo,mi smo komsije,dve razlicite drzave.Nemas razloga nikaoga da volis,jednostavno gledas interes.Mi nas,oni svoj.Ali mi je nekako lakse da se dogovorim sa Hrvatom nego sa Grkom.Makar meni,nekako se ne snalazim sa grckim jezikom i njihovim pismom.Niko nista ne treba da zaboravlja,ali pustimo istoriju istoricarima,ne zivi se od istorije.A mi smo,kao i oni,nekakvi hriscani.Zanimljivo.
ne spaja nas nista ako ne racunamo granicu koja nas razdvaja kao spajanje
razlicita religija, razlicita zemlja i zastava
jezik je u osnovi isti i pre par desetina vekova to je bilo isto pleme ali su pokupili usput katolicanstvo a mi smo usput pokupili pravoslavlje a oni ostlai su pokupili islam
oni su se trudili ko trudnice da izmenjaju jezik iako im je idjalekt vec bio ionako smeshan (lichni dozivljaj njihovog jezika = na silu i smeshan)
Ne osecams e nikako povezan sa hrvatskom i bratstvo jedinstvo fore su pukle devedesetih daleko im lepa njina..
Sta nas spaja?? To sto smo slaveni kao Bugari, Poljaci i td...to sto smo "Balkanci"...i govorimo slicnim jezikom...
Razlike: vjera...mentalited...drugacija okupacija (u HR austrijanci i madari a u SRB turci)... i tako da je Hrvatska zapadna drzava a Srbija istocna drzava..

Neka Hrvate plate ratnu odstetu Srbima za sve zlocine poslednjih 100 godina..
Neka Hrvate vrate imovinu Srbima u Hrvatskoj i vrate ili daju veliku autonomiju na srpskim etnickim prostorima Hrvatske..
Neka Hrvati prestanu da sikaniraju Srbe u Hrvatskoj ..