cvetak zanovetak
Elita
- Poruka
- 16.698
Ok,sta u situacijama u zivotu koje nisu idealne.
Nece nikome kruna pasti sa glave.
Nece nikome kruna pasti sa glave.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da sam razumela šta si rekla, nisam razumela zašto, kad sam rekla da se poslovi dele po afinitetimaRazumela si me odlicno. Kao i ja tebe.

Meni baba rekla da se u njeno vreme p**** nije puno lizalaNeću više nikad ništa skuvati,da ne ispadnem submisivan.
Odgovoricu iskreno pod uslovom da neces da se svađas.Pitanje je u anketi, pa da vidimo raspoloženje žena... i drugih muškaraca, ne diskriminišemo, na pragu 2020-e godine i da li je situacija danas možda drugačija u odnosu na neka prošla vremena.
Koji će vas muškarac pre osvojiti? Naravno, idealno je da ume oboje i mnogi sigurno umeju, ali ovde smo da podstaknemo debatu, morate se opredeliti za jedan od dva ekstrema, a ne isticati tu pomirljivu, uobičajenu, dosadnu, predvidljivu "zlatnu sredinu"... Jel onaj koji ne zna da majstoriše pičkica? Jel onaj koji ne zna i ne želi da kuva i da se bavi kućnim poslovima seksista? Ajmo ajmo...
Ajde bre tema je klasicna petarda, samo je bilo pitanje trenutka kada ce da naleti neka paljevina i eto veselja. Muskarac ne treba ni da zna da cita samo treba da dize tegove jednom rukom a drugom zenu i decu dok u zubima nosi puskomitraljezStugotse, ništa ti ne valja ova tema, trebao si da uvrstiš i pitanje da li ih loži kad je muškarac načitan.![]()

OoOdgovoricu iskreno pod uslovom da neces da se svađas.
Biram sistemom eliminacije. Otpada "šrafciger" u startu jer sam zamislila sliku "masnog majstora", masna kosar, crno pod noktima, stomačina od piva, loša higijena....
Sve drugo dolazi u obzir, sem "zanata", yebiga, rekla sam da cu biti iskrena, neka se niko ne ljuti.
Higijena pre svega.
A još ako zna da kuva, to nije nista čudno, pa na TV emisija o kuvanju koliko hocete...A iskreno, oduševila me I reklama za neki deterdzent za masinu za veš jer tata reklamira, a ne mama.
Onda nisam muškarac, znam da čitam, ne dižem tegove, a i vojsku sam služio civilno.Ajde bre tema je klasicna petarda, samo je bilo pitanje trenutka kada ce da naleti neka paljevina i eto veselja. Muskarac ne treba ni da zna da cita samo treba da dize tegove jednom rukom a drugom zenu i decu dok u zubima nosi puskomitraljez![]()

nista poslacu ti svoju cetnicku sajkacu odma ima testosteron da ti skociOnda nisam muškarac, znam da čitam, ne dižem tegove, a i vojsku sam služio civilno.![]()
I kakva je to zena? Ta sto voli fellatio, a ne voli cunnilingus?Živo me zanima koliko žena koje smatraju da je kuhinja isključivo ženski domen, voli da puši k**** ali ne voli da im se liže p****.
Ništa lično, radim neko *istraživanje* o vezi tradicionalnosti i seksualne submisivnosti...

Kakav joj je psiho-profil? Jer taj podatak je vrlo bitan. Odredjuje osobu po mnogim segmentima.Pa malo je cudno kada neko ne voli da prima oral.I kakva je to zena? Ta sto voli fellatio, a ne voli cunnilingus?
Sta kaze to tvoje istrazivanje?Kakav joj je psiho-profil? Jer taj podatak je vrlo bitan. Odredjuje osobu po mnogim segmentima.
El mogu da citiram Ničea bez tog ispaljivanja iz ak-47?Meni, iskreno, muško nije muško ako dnevno ne ispali pun šaržer ak-47 u žbunje oko kuće, čisto preventivno, da zaštiti porodicu, dok istovremeno citira Ničea o vremenu kao ravnom krugu.

Odgovoricu iskreno pod uslovom da neces da se svađas.
?Oo
Boze, hvala ti sto nisam musko i nemam posla sa zenama
Stugotse, ništa ti ne valja ova tema, trebao si da uvrstiš i pitanje da li ih loži kad je muškarac načitan.![]()
To ih svakako loži, ne treba ni da pitaš.Trebao sam da stavim i dal ih loži kad živi u duhu jevanđelja, al jbg, ja sam samo čovek Bau!
To ih svakako loži, ne treba ni da pitaš.
Po kojim standardima se to odredjuje?Pa malo je cudno kada neko ne voli da prima oral.
Nesto tu bas i ne fercera
Сори, нот сори.Znači otkako je Strki to pomenula na Vasinoj temi, samo razmišljam o tome kakvu temu sa anketom da otvorim, a da bude smislena i da ima "duh jevanđelja" u opciji.
Pa vidi,ako izneses nesto javno na sred ljisa,onda je skroz glupo da se ljutis sto neko govori o tome.Iznosenjem si mu dala odobrenje.Po kojim standardima se to odredjuje?
Mislim, vidim da za sve postoje neki standardi.
Ako nije po tim standardima onda se seljacki uskace u tudji zivot, lepe se etikete, sto otvoreno, sto muljatorski. I ceka se zgodna prilika da, dok se prica o necem skroz desetom, prebaci nesto sto je zasmetalo i nije bilo po JUS-u?
Pa zasto posten covek kojo zaradjuje zanatom, nesto priljavo i tako ruzno opisano?
Nemoj se cuditi to ti je nova podvrsta feminizma, antifeminizam, zene koje mrze ne samo muskarce vec i zene, pogotovo zene