Šrafciger ili varjača?

Šta vas više loži kod muškarca?

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
Pitanje je u anketi, pa da vidimo raspoloženje žena... i drugih muškaraca, ne diskriminišemo, na pragu 2020-e godine i da li je situacija danas možda drugačija u odnosu na neka prošla vremena.

Koji će vas muškarac pre osvojiti? Naravno, idealno je da ume oboje i mnogi sigurno umeju, ali ovde smo da podstaknemo debatu, morate se opredeliti za jedan od dva ekstrema, a ne isticati tu pomirljivu, uobičajenu, dosadnu, predvidljivu "zlatnu sredinu"... Jel onaj koji ne zna da majstoriše pičkica? Jel onaj koji ne zna i ne želi da kuva i da se bavi kućnim poslovima seksista? Ajmo ajmo...
Odgovoricu iskreno pod uslovom da neces da se svađas.
Biram sistemom eliminacije. Otpada "šrafciger" u startu jer sam zamislila sliku "masnog majstora", masna kosar, crno pod noktima, stomačina od piva, loša higijena....
Sve drugo dolazi u obzir, sem "zanata", yebiga, rekla sam da cu biti iskrena, neka se niko ne ljuti.
Higijena pre svega.
A još ako zna da kuva, to nije nista čudno, pa na TV emisija o kuvanju koliko hocete...A iskreno, oduševila me I reklama za neki deterdzent za masinu za veš jer tata reklamira, a ne mama.

Stugotse, ništa ti ne valja ova tema, trebao si da uvrstiš i pitanje da li ih loži kad je muškarac načitan. :mrgreen:
Ajde bre tema je klasicna petarda, samo je bilo pitanje trenutka kada ce da naleti neka paljevina i eto veselja. Muskarac ne treba ni da zna da cita samo treba da dize tegove jednom rukom a drugom zenu i decu dok u zubima nosi puskomitraljez :zper:

Odgovoricu iskreno pod uslovom da neces da se svađas.
Biram sistemom eliminacije. Otpada "šrafciger" u startu jer sam zamislila sliku "masnog majstora", masna kosar, crno pod noktima, stomačina od piva, loša higijena....
Sve drugo dolazi u obzir, sem "zanata", yebiga, rekla sam da cu biti iskrena, neka se niko ne ljuti.
Higijena pre svega.
A još ako zna da kuva, to nije nista čudno, pa na TV emisija o kuvanju koliko hocete...A iskreno, oduševila me I reklama za neki deterdzent za masinu za veš jer tata reklamira, a ne mama.
Oo
Boze, hvala ti sto nisam musko i nemam posla sa zenama

Živo me zanima koliko žena koje smatraju da je kuhinja isključivo ženski domen, voli da puši k**** ali ne voli da im se liže p****.

Ništa lično, radim neko *istraživanje* o vezi tradicionalnosti i seksualne submisivnosti...
I kakva je to zena? Ta sto voli fellatio, a ne voli cunnilingus? :)
Sta kaze to tvoje istrazivanje? :) Kakav joj je psiho-profil? Jer taj podatak je vrlo bitan. Odredjuje osobu po mnogim segmentima.

Pa malo je cudno kada neko ne voli da prima oral.
Nesto tu bas i ne fercera
Po kojim standardima se to odredjuje?
Mislim, vidim da za sve postoje neki standardi.
Ako nije po tim standardima onda se seljacki uskace u tudji zivot, lepe se etikete, sto otvoreno, sto muljatorski. I ceka se zgodna prilika da, dok se prica o necem skroz desetom, prebaci nesto sto je zasmetalo i nije bilo po JUS-u?

Po kojim standardima se to odredjuje?
Mislim, vidim da za sve postoje neki standardi.
Ako nije po tim standardima onda se seljacki uskace u tudji zivot, lepe se etikete, sto otvoreno, sto muljatorski. I ceka se zgodna prilika da, dok se prica o necem skroz desetom, prebaci nesto sto je zasmetalo i nije bilo po JUS-u?
Pa vidi,ako izneses nesto javno na sred ljisa,onda je skroz glupo da se ljutis sto neko govori o tome.Iznosenjem si mu dala odobrenje.
A drugo, nema u seksu Jusa ali mene to asocira na diskonektovanost od sopstvenog tela,diskonektovanost od partnera, preterana zelja da se nekome ugodi i projektovanje da samo tudje zadovoljstvo moze biti moje zadovoljstvo.
A od te preterane potrebe da se svima ugodi prodje zivot ko da ga bilo nije

Back