Šrafciger ili varjača?

Šta vas više loži kod muškarca?

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
Felacio vidim kao lizanje..vakum..takve stvari.
Kako ti vidis lizanje zenskog polnog organa?
A kazem ti, ja sam se potvrde sebe preko bilo koga veoma uspesno resila, bolno jeste,ali neizmerno korisno.Zato ti i kazem.Nacin na koji si reagovala mi potvrdjuje da si se zapitala.
I ne zameram ti uopste,zelim ti da se izboris sa tim da svima moras biti savrsena.Budi savrsena sebi za promenu
Za tebe bi bilo bolja da svoja iskustva ne preslikavas na mene, jer neces daleko stici. :lol: Ja nemam tvoja iskustva, niti cu ih imati. Razlika je u jacini licnosti i stabilnosti karaktera.
Ali kad smo vec kod zakljucaka - I meni je vas napad pokazao koliko ste nesigurne i tanke i kao osobe i kao zene.

To nam je jasno.
Lizanje je diskutabilno.
Više volim liz liz

Al pazi sad, hrana koju spremam je prilično kreativna, volim da isprobavam svakakve kombinacije iz raznih kuhinja, tradicionalna kuhinja me uglavnom smara, npr što napraviti običan leb kad mogu mlečni ili banana hleb, baš mi je gušt

Tako da, u ime istraživanja, da li ima veze između žene koja voli da sprema modernu hranu i preferencije da prima oral

Pa ova tema je napravljena zbog toga, ja iznela misljenje feminacistkinje sto se skidaju gole i vriste po ulici se osecaju prozvane i tako. Znas kad se neko oseti prozvanim a ne spominjes ga jer se prepoznaje, zaboli ga sta ces :lol: Napadaju osobe pune stereotipa, njima je svet crno beo, ne dozvoljavaju drugima slobodu misljenja ali boze moj. Feminizam je dobar kao ideja ali zene koje su od odbijanja varjace napravile svoj zivotni poziv i svoju religiju su u sustini unistile tu ideju i nista dobro nisu donele drustvu osim aktivnog hejta ka muskarcima. Jedno je zdrav feminizam drugo toksicna histerija. Tuzno je to al eto
Koje odbijanje varljace?

Više volim liz liz

Al pazi sad, hrana koju spremam je prilično kreativna, volim da isprobavam svakakve kombinacije iz raznih kuhinja, tradicionalna kuhinja me uglavnom smara, npr što napraviti običan leb kad mogu mlečni ili banana hleb, baš mi je gušt

Tako da, u ime istraživanja, da li ima veze između žene koja voli da sprema hranu i preferencije da prima oral
Ja bih tu preferenciju podelio na klitorisni i vaginalni orgazam.
Dakle, obični hleb - klitoris, a vi sa bananama i mlekom, vama onaj pogani - vaginalni.

Više volim liz liz

Tako da, u ime istraživanja, da li ima veze između žene koja voli da sprema modernu hranu i preferencije da prima oral
Ja mislim, ako si slicna meni a po ovom opisu rekla bih da jesi hehehe, onda da, ima veze, ja pomislim da nisam bas normalna zbog svog seksualnog apetita

Back