cvetak zanovetak
Elita
- Poruka
- 16.704
Gole zice- obuceno lice, ne muz/ partnerJa menjam sijalice. Taman posla ću čekat njega da se vrati (s posla).
Ali ako su tu već gole žice, i može se mret, pa ebiga, on je muško![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gole zice- obuceno lice, ne muz/ partnerJa menjam sijalice. Taman posla ću čekat njega da se vrati (s posla).
Ali ako su tu već gole žice, i može se mret, pa ebiga, on je muško![]()

Ok mi je kad se muško uvati kotlića ili roštilja, ili čemu sličnom, jer sam na to svikla. U principu, nikad ne bih poverila ženi da ispeče prase kako trebaTreba iskopati rupu, il nać zavetrinu, il sve ono drugo štatijaznam.
![]()
Glasaj, zeno, glasaj!Не мора да кува, ја одлично кувам и волим то са радим.
С друге стране, знам и нпр. ламинат да поставим.
Е јбг, шта сад да кажем. : (
Могу да изаберем варјачу ал за спенковање? :руменко:
Ks ks varljacaПа видиш да немам адекватну опцију. : (
Не мора да кува, ја одлично кувам и волим то са радим.
С друге стране, знам и нпр. ламинат да поставим.
Е јбг, шта сад да кажем. : (
Могу да изаберем варјачу ал за спенковање? :руменко:
Pa vidi, znam nacin kako da me neko uzemljiZnaš ti ćero de su faza i nula, a de je uzemljenje?

Знам. А добра сам и с бушилицом, нпр. Спаваш ли мирно, Стуготсе?Znaš ti ćero de su faza i nula, a de je uzemljenje?
Знам. А добра сам и с бушилицом, нпр. Спаваш ли мирно, Стуготсе?
Преслатка!A kakva si sa brusilicom?
Zivimo u takvom drustvu da bez para bilo gde ne mozes nista. I normalno je da i musko i zensko bude sposobno da sutra prehrani svoju porodicu i da joj omoguci da ima normalan zivot.danas novcanice zavrsavaju sve. tako da odgovor je nazalost novac

Bogami volim da bude vest oko tih muskih poslova, da zna i moze da iscepa drva, da popravi da ozida, da se razume, kuhinja je moj reon, ne volim da mi se tu bilo ko mesa, eventualno moze da dotegli i obezbedi namirnice i dalje odatle is, is. Nek ispadnem i zaostala i seksista i grbava, mene to radi i cao.
A mala kita i da je baš, baš dobar u duši?a loži me samo velika kita i da je dobar u duši