Šrafciger ili varjača?

Šta vas više loži kod muškarca?

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
Pitanje je u anketi, pa da vidimo raspoloženje žena... i drugih muškaraca, ne diskriminišemo, na pragu 2020-e godine i da li je situacija danas možda drugačija u odnosu na neka prošla vremena.

Koji će vas muškarac pre osvojiti? Naravno, idealno je da ume oboje i mnogi sigurno umeju, ali ovde smo da podstaknemo debatu, morate se opredeliti za jedan od dva ekstrema, a ne isticati tu pomirljivu, uobičajenu, dosadnu, predvidljivu "zlatnu sredinu"... Jel onaj koji ne zna da majstoriše pičkica? Jel onaj koji ne zna i ne želi da kuva i da se bavi kućnim poslovima seksista? Ajmo ajmo...
Pokazali su mi letos lika koji je dok je pomagao u nekom zidanju izručivao beton iz ručne mešalice u priterana kolica tako što bi zgrabio i iskrenuo čitavu mešalicu i kipovao u kolica, umesto da za to postojećom polugom nakrene njen bubanj i izlije beton iz njega. E kad se oženio čak i takav antitalenat, svi će se oženiti. :deda2:

Tuga je to sto pisanje po zenama uvek u stvari najvise podrzavaju zene.
Bolesni,isprani mozgovi
Feministkinje nisu isto sto i feminacistkinje, zao mi je sto ne znas razliku i drago mi je sto si odmah kidisala kao besno pasce jer si se time sama svrstala u ovu drugu podgrupu. Sljage da delis na tvoju srecu ovde ne mozes a ne verujem da mozes i bilo gde drugde zato si puna nekog osvetnickog besa, tako da ono iskuliraj malo popij pivo :lol:

Feministkinje nisu isto sto i feminacistkinje, zao mi je sto ne znas razliku i drago mi je sto si odmah kidisala kao besno pasce jer si se time sama svrstala u ovu drugu podgrupu. Sljage da delis na tvoju srecu ovde ne mozes a ne verujem da mozes i bilo gde drugde zato si puna nekog osvetnickog besa, tako da ono iskuliraj malo popij pivo :lol:
A što su feminacistkinje one koje bi da zdrav i normalan muškarac zna i da skuva? Mislim da je samo na to mislila, da kuhinja nije ekskluzivno ženski domen, nego svakoga ko je gladan

A što su feminacistkinje one koje bi da zdrav i normalan muškarac zna i da skuva? Mislim da je samo na to mislila, da kuhinja nije ekskluzivno ženski domen, nego svakoga ko je gladan
Ja to nisam rekla to je gospodja izvukla i zakljucila kako je htela a onda pokrenula spin koji je povukao i tebe. Na kraju krajeva zasto bih ja vas ovde edukovala, imate mozgove pa sami lupajte glavu, nisam duzna vama da se pravdam za svoje stavove, svasta :lol::lol::lol:

Back