gost 445101
zmajka
- Poruka
- 45.745
pa onakoA mala kita i da je baš, baš dobar u duši?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa onakoA mala kita i da je baš, baš dobar u duši?![]()
A ako je načitan?pa onako

ne hvalaA ako je načitan?![]()
Ako je mnooogo načitan?ne hvala

Onda mu se uglavnom ne diže.Ako je mnooogo načitan?![]()
Koliko čitam onda bih trebao da sam odavno već potpuno impotentan.Onda mu se uglavnom ne diže.
Niko nije, ne branim se ja, samo kazem apropo ovih modernih vremena gde se feminacisticki stav guraNiko te nije optužio da si zaostala, seksista i grbava, rileks, tejk it iiiiiiiize...

Pokazali su mi letos lika koji je dok je pomagao u nekom zidanju izručivao beton iz ručne mešalice u priterana kolica tako što bi zgrabio i iskrenuo čitavu mešalicu i kipovao u kolica, umesto da za to postojećom polugom nakrene njen bubanj i izlije beton iz njega. E kad se oženio čak i takav antitalenat, svi će se oženiti.Pitanje je u anketi, pa da vidimo raspoloženje žena... i drugih muškaraca, ne diskriminišemo, na pragu 2020-e godine i da li je situacija danas možda drugačija u odnosu na neka prošla vremena.
Koji će vas muškarac pre osvojiti? Naravno, idealno je da ume oboje i mnogi sigurno umeju, ali ovde smo da podstaknemo debatu, morate se opredeliti za jedan od dva ekstrema, a ne isticati tu pomirljivu, uobičajenu, dosadnu, predvidljivu "zlatnu sredinu"... Jel onaj koji ne zna da majstoriše pičkica? Jel onaj koji ne zna i ne želi da kuva i da se bavi kućnim poslovima seksista? Ajmo ajmo...

Da ne postoje ta moderna vremena ti bi malo sutra piskarala ovde bez sljageNiko nije, ne branim se ja, samo kazem apropo ovih modernih vremena gde se feminacisticki stav gura![]()
Niko nije, ne branim se ja, samo kazem apropo ovih modernih vremena gde se feminacisticki stav gura![]()
Da ne postoje ta moderna vremena ti bi malo sutra piskarala ovde bez sljage

Zivo stvorenje,zdravo,pravo da zna da spremi nesto jestivo.ju napako je,treba da podvikne i razvali joj samarcinu,to je muskoJel to insinuiraš da je muškarac koji kuva produkt feminacističkog agitpropa?
Tuga je to sto pisanje po zenama uvek u stvari najvise podrzavaju zene.Evo je Lajt, uvek prva na braniku odbrane feministkinja![]()
Tuga je to sto pisanje po zenama uvek u stvari najvise podrzavaju zene.
Bolesni,isprani mozgovi

Feministkinje nisu isto sto i feminacistkinje, zao mi je sto ne znas razliku i drago mi je sto si odmah kidisala kao besno pasce jer si se time sama svrstala u ovu drugu podgrupu. Sljage da delis na tvoju srecu ovde ne mozes a ne verujem da mozes i bilo gde drugde zato si puna nekog osvetnickog besa, tako da ono iskuliraj malo popij pivoTuga je to sto pisanje po zenama uvek u stvari najvise podrzavaju zene.
Bolesni,isprani mozgovi

A što su feminacistkinje one koje bi da zdrav i normalan muškarac zna i da skuva? Mislim da je samo na to mislila, da kuhinja nije ekskluzivno ženski domen, nego svakoga ko je gladanFeministkinje nisu isto sto i feminacistkinje, zao mi je sto ne znas razliku i drago mi je sto si odmah kidisala kao besno pasce jer si se time sama svrstala u ovu drugu podgrupu. Sljage da delis na tvoju srecu ovde ne mozes a ne verujem da mozes i bilo gde drugde zato si puna nekog osvetnickog besa, tako da ono iskuliraj malo popij pivo![]()
Imam pravo bogami da mislim i pricam sta god hocu i svidja mi se sto moje misljenje dovodi do nevidjene histerije i besa ove feminacistkinje uzivam da ih gledam dok se tresu jer one bi ubile samo da mogu sve koji imaju drugacije misljenje od njihovog hahahahaJel to insinuiraš da je muškarac koji kuva produkt feminacističkog agitpropa?
Imam pravo bogami da mislim i pricam sta god hocu i svidja mi se sto moje misljenje dovodi do nevidjene histerije i besa ove feminacistkinje uzivam da ih gledam dok se tresu jer one bi ubile samo da mogu sve koji imaju drugacije misljenje od njihovog hahahaha
Ja to nisam rekla to je gospodja izvukla i zakljucila kako je htela a onda pokrenula spin koji je povukao i tebe. Na kraju krajeva zasto bih ja vas ovde edukovala, imate mozgove pa sami lupajte glavu, nisam duzna vama da se pravdam za svoje stavove, svastaA što su feminacistkinje one koje bi da zdrav i normalan muškarac zna i da skuva? Mislim da je samo na to mislila, da kuhinja nije ekskluzivno ženski domen, nego svakoga ko je gladan

Ja to nisam rekla to je gospodja izvukla i zakljucila kako je htela a onda pokrenula spin koji je povukao i tebe. Na kraju krajeva zasto bih ja vas ovde edukovala, imate mozgove pa sami lupajte glavu, nisam duzna vama da se pravdam za svoje stavove, svasta![]()
Pa ja ti ne držim ball gag u ustimaImam pravo bogami da mislim i pricam sta god hocu i svidja mi se sto moje misljenje dovodi do nevidjene histerije i besa ove feminacistkinje uzivam da ih gledam dok se tresu jer one bi ubile samo da mogu sve koji imaju drugacije misljenje od njihovog hahahaha