putzaraj
Zainteresovan član
- Poruka
- 327
Ovaj moj je lav u podznaku i mesec mu je u lavu takodje. nemam pojma nisam pametna. mozda sam nekad previse popustljiva i previse pokusavam da razumem druge i onda sve pokvarim jer se ljudi opuste i ne znaju da cene neke stvari. meni je samo zao sto zadnji put kada smo se videli meni je bilo tako muka vise iste price i svega istog bez napretka. meni se on svidja,meni bude lepo sa njim ali me je iscrpelo sve nekako. i plasim se toga da mogu tek tako da se okrenem. a mislim da mogu nego eto drzi me sve to lepo sto pamtim. i neka moja lazna vizija da nije losa osoba,verovatno i nije ali i to sto kazes previse dugo traje i previse sam truda ulozila za ni trunku zauzvrat. ne znam. ako se kojim slucajem javi opet nesto cu da probam oko razgovora ali mislim da treba da idem dalje.
prilike su slabe kod mene. imam stelijum u 12 i teze mi je malo da ostvaim kontakt ali bice znam da mora
ljubac
prilike su slabe kod mene. imam stelijum u 12 i teze mi je malo da ostvaim kontakt ali bice znam da mora
ljubac
,sretan-mozda manje od 50 %,sta volim...pa volim pozitivne ljudi,dobra muzika,volim ...volim ...volim...volim kad gledam zvezde na nebu al niko da mi ne smeta u to ...eto.....a sta ne volim...ne volim laz,prevara,NEKULTURA,nasilje,proste ljudi,kad neko samo prica i hvali se a u realnosti nisto od toga,kad neko nece da prizna da je zaljubljen a to se vidi od neba...eto to mi je sad palo na pamet kad se setim pisacu ponovo,,,a sad ste vi na redu
kisses

ste
i nonstop se trudim zavoljeti nekog, zapravo netražim , ne ludujem ali kada i sretnem želim si dat priliku,..
tkacio: patetika čista..i gadim se sama sebi..i neovisno o novoj muškoj osobi, nikad neznam da li sam ga preboljela dok ga nanovo nevidim..kao u kavezu..