Ribe u horoskopu

• Začetnik teme Začetnik teme Muskarci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni treba savet!!!!!!!!!!!!!!!
Riba-skorpija i mogu reci da mi uopste nije dobro sa samom sobom. Mislim da sam izuzetno temperamentna i jaka a opet ceznem za ljubavlju koju nikako ne mogu da dobijem.
Trenutno sam zaljubljena ali nisam sigurna da mi je istom merom uzvraceno, pa se pitam da li mi mozemo svojim ranijim nacinom zivota da zasluzimo ono sto nam se desava....da nisam kaznjena zbog necega i da li ima nade da se bolje osecam?????????

Meni treba savet!!!!!!!!!!!!!!!
Riba-skorpija i mogu reci da mi uopste nije dobro sa samom sobom. Mislim da sam izuzetno temperamentna i jaka a opet ceznem za ljubavlju koju nikako ne mogu da dobijem.
Trenutno sam zaljubljena ali nisam sigurna da mi je istom merom uzvraceno, pa se pitam da li mi mozemo svojim ranijim nacinom zivota da zasluzimo ono sto nam se desava....da nisam kaznjena zbog necega i da li ima nade da se bolje osecam?????????

Možemo ranijim životom zaslužiti ono što nam se sada dešava, ali to nije kazna, već smo "ponavljači". Data nam je prilika da u ovom životu ti rešimo na ispravan način. Sve se može prevazići duševnim mirom i ispravnom istrajnošću. :bye:

Samo dea vas na brzaka pozdravim!! Kuci me nesto zeza net pa nemam prilike da vam se javim, sad ukrala drugaricin komp na minut! :D

Veeeeeeeeeeliki pozdrav za sve! kiss kiss!!! :heart:

@stevcooo nemoj da ides od nas.. Evo cim nadjemo malo vremena (i kad ja ponovo dobijem net) pisacemo o svemu i svacemu sto je zanimljivo, a ne samo o problemima.. U pravu si, ionako ih ljudi imaju preko glave :)

evo me ....uklj se na kratko od net kaffe jer nemam vise net u kuci ....pretesko mi je.....znate da su mi roditelji razvedeni pa ziveo sam sa majkom od moje 10 god a sad smo imale prevelike svadze pa sam se otselio kod otac...nemogu ovo je previse za mene znam moram da se naviknujem al neznam...necu da vas smaram sa moje licne probleme al moram da kazem na neko ...pozz svima...mama nedostajes mi :( vrati seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Uh,svaka nova faza u zivotu ima svoju tezinu..:think:Ali ja sebi uvek kazem,kad mi je tesko"Sve ce ovo jednom biti proslost,ja cu se opet smejati svim srcem !"I tako i bude.
Ne daj se,tezi da sto pre budes svoj covek ! Kad je tesko,svrati ovde,znas da mi ribe umemo da podelimo i srecu i tugu:ok:

Uh,svaka nova faza u zivotu ima svoju tezinu..:think:Ali ja sebi uvek kazem,kad mi je tesko"Sve ce ovo jednom biti proslost,ja cu se opet smejati svim srcem !"I tako i bude.
Ne daj se,tezi da sto pre budes svoj covek ! Kad je tesko,svrati ovde,znas da mi ribe umemo da podelimo i srecu i tugu:ok:

Potpuno si u pravu.Znaš(zapravo,znate) na koga možete da računate:ok:.

hvala sta se pisali....evo me opet tu....neznam...ovi danii pamticu ceo zivot...neznam sta mi se ovo desava ...nadam se da je san al nije...moram da stoim na 2 noge...pa sta bude nek bude...neznam nemogu da se borim u situacije gde ne ovisi samo od meni...to je to...pozz svima...mama kad si tu pisi mi pp...................kisses svima

riba-shkorpija....Eto kad te totalno slomi ta ranjivost ribe koja nije zato shto ribe predstavljaju kao

osobe koje prosto ne mogu da se snadju u drushtvu,okolini,,NE,NE,NE!Pricham iz lichnog

iskustva,toliko povrshnosti,toliko neiksrenosti u odnosima medju ljudima koje oni primjecuju al

jednostavno ne reaguju na to,to stalno trchanje za nechim,shto sam ja nashla u sebi. uz pomoc svoje

RIBE...sad sam shvatila zashto za ribe govore da nisu puno druzheljibive,da su chesto usamljenje...I

svaka riba koju poznajem vishe voli da je sa sobom,nego da je stalno u nekom drushtvu i sa

ljudima.Ali mozhda je to shkorpija u meni koja toliko zhudi za nechijom pazhnjom,zapravo za

svachijom.Sad jako hladnokrvno postupam prema ljudima,jako brzo ih prochitam i onda im ne

dozvoljavam da me povrijede,a sve shto mi se u pochetku uchini kao problem,ODMAH iznesem na

vidjelo,nekda direktno,nekad kroz shalu...

.Interesuje me da li je astroloshka podloga ribe-shkorpije dobra za uspjeh u glumachkoj karijeri,ili uopshte RIBE .Hvala

a to za glume znas da mi imamo dar za umetnost nebitno koi pravac.evo po meni...do sad sam ucestvovao u 4 pretstave u pozorniste i to jako uspesne pretstave...sudeci po meni mozes da prodzes ...:P:P:P...pozz

heheh...banja!A zna li se shto nam govore za ljubav ovih dana...ganjam se sa jednim ovnom...kako me pizdi,ali zbog njegovog stava JA SAM NAJBOLJI dodje mi da mu pokazhem ko je najbolji!!!Kako idemo mi ribe-shkorpije sa ovnovima,ili samo ribe??POzzzz

ja ne podnosim ovnove...mislim ne toliko ali sta ja znma...previse su nefleksibilne,sve sto oni zele mora i tako da bude...mrzim ta osobina.....majka otac su mi ovnovi,moja prijateljica je ovan....il imaju maane-nekad imaju previse plitke razmisljanja....al kako i da je zelim ti srecu ako ga volis....

a sa skorpije...pa po ljudi koih i znam a su skorpije ...neznam mozda za neko gresim al ja obozavam skorpije....ljudi i h misle da su pune sa zlobom al nije tako...oni imaju strast,vatra u njih ...bar ja kao riba to obozavam....znaju za moc i borbe...to nemam al trazim ga:P

heheh...banja!A zna li se shto nam govore za ljubav ovih dana...ganjam se sa jednim ovnom...kako me pizdi,ali zbog njegovog stava JA SAM NAJBOLJI dodje mi da mu pokazhem ko je najbolji!!!Kako idemo mi ribe-shkorpije sa ovnovima,ili samo ribe??POzzzz

Ženske Ribe još i nekako mogu sa muškim Ovnovima, jer Ovnovi mogu da im pruže osećaj zaštićenosti, ako su i ostale planete u dobrom aspektu, mada Ribe su mnogo osećajnije od Ovnova, pa mogu da budu povređene, a obrnuto, muška Riba i ženski, ili bilo koji Ovan - ništa ne valja, nema razumevanja, kao da govore različitim jezicima.Ipak je to kombinacija vatre i vode - voda gasi vatru, ne ide.:think:

Back