ajooj kakve teške riječi..
Zahvalna sam na savjetima, ali mislim da nemaš pravo što se tiče nekih stvari, jer nigdje ništa nepiše o meni i mojem životu ..tako da ću to sada obrazložiti..
Najčešće sam bila sa dečkima istog godišta, mada sam gledala uvijek u malo mlađe ili starije.Postojao je jedan za kojeg sam mislila da je vrhunac i da ima sve što ja očekujem ,ali bilo bi bajkovito..Pametan, na prvi pogled samostalan i pristojan, veliki kavalir i poštenjak,..nakon 2 godine ispostavilo se da ima samo pamet i dobro obrazovanje..Bio je na neki način i dobar,ali teško djete i sve je odjednom počelo ići nizbrdu..
Avatar je konj-točno, ali zato što se bavim konjima 15 godina i svog također imam 10 godina, konji i umjetnost su moj život.A tu ribu sam upoznala preko konja koje on također voli.
Ako išta mrzim to je kada čujem da je netko sa nekim iz interesa i definitivno nisam od tih.I neznam kako dobro čitaš između redova ali, ja sam pisala samo o svojim emocijama i onome što me muči, da li je povratno ili ne...
Sad će glupo zvučati ali imam svojih sredstava i meni netreba nitko da mi rješava imovinsku situaciju i život. Ovdje se radi isključivo o kliku koji se dogodio. Kod prijateljice sam išla iz razloga posjete njoj i da upoznam konje i mjesto gdje radi, naknadno sam upoznala njega.i Nebi ništa ni bilo da nismo proveli sate i sate razgovarajući o pogledima na život, i naravno nezaobilazna i neiscrpna tema konji..sve se desilo spontano..
To što sam nestrpljiva nema veze sa forsiranjem, jer kako sam rekla niti želim to, jer netrebam ništa i nikog tko je na nešto nagovoren ili prisiljen.I upravo suprotno od tvog mišljenja, nešaljem poruke niti izljeve jer mi je ego malo jači.Kada se i čujemo ,on se prvi javlja i tad razgovaramo o svakodnevnici.Ako i ne uspije, ne samo s njim, uvijek kažem i sebi i drugima, nije da mi nitko u životu netreba,treba, ali si neću upropastit život radi ničeg i nikog jer nisam ni glupa, ni nesposobna, ni neobrazovana, niti jadna da bi me netko kočio u onome što planiram, snjim ili bez njega. I mimo životnog puta i cilja ako netko kvalitetan po mom mišljenju uleti zašto ne.Oduvijek sam bila na oprezu sa muškima, koliko god mni se sviđali.Znala sam i dugo patit,ali nereći ništa, jer si neželim dozvoliti da me netko žali ili da mi se smiluje..
I sada kada ova Riba postoji, vjerujem da je vrijedna truda,u ostalom imam vremena jer nisam od onih koja bi sve ostavila radi nekog. Imam još tri godine fakulteta i konja koji mi je jako bitna životinja u životu, tako da će vrijeme pokazati svoje..meni se nikuda baš zbog toga ne žuri,ako bude-bit će, ako ne..jbga, ali da mi je stalo -stalo mi je..što je tu krivo..
Nevolim kad ljudi daju svoju presudu o nekome a da ga nepoznaju, jer horoskop ti može reći odprilike kakva je karaktera ta osoba, ali ne i potpuno, ovisi o odgoju, uvjerenjima i svakakvim detaljima koji su na prvi pogled nebitni,ali bitnio su itekako, jer tih puno malih detalja daju jednu cjelinu.Baš kao i ovaj dečko s kojim sam bila-opčenito je bio savršeno,ali kadmalo zagrebeš vidiš svašta...
I još jedna stavr muški Ovnovi su puno puno teži, od žena Ovnica, jer ima tri najbolja prijatelja i ovnovi su, volim ih ko braču, nonstop se družimo i slažemo se, ali su teški, i pomalo bi rekla đubrad..imaju emocije ali kao da ih to nezanima,drugim riječima male sirovine.Meni pomaže taj rak i jarac da to nebudem i drago mi je zbog toga što imam u sebi nježnog i emotivnog raka iako me nekad sukob istog i ovna zna dotuč, rekla bih borba hladnog i sirovog karaktera i šmizle koja pati za osolncem koji će pružiti nježnost..da..da..rak me sašava od egocentričnosti, bezobrazluka i sirovog ponašanja bez trunke osječaja..nije ni meni lako,ali se trudim..
Oprosti ako sam bila pregruba,ali drugačije neznam ,nego direkt ono što mislim