kakvo je to kontrolisano gubljenje?

nisu ribice takmicarski znak,ako imas neku licnu planetu u Jarcu,Biku,Ovnu.. onda da.
pa, to ti je to, nismo takmicari, a svi ostali jesu manje-vise, ali gledaj:
recimo da ti stalno pobedjujes, koja je logika? igras sa nekim ko je ispod tvoje lige, jel tako?
a mi ribe, ako smo gubitnici, mi stalno igramo sa nekim ko je iznad nase lige, a to znaci da smo u Bozijem drustvu, na kraju;
sav pobednicki mentalitet smo mi ribe logicki rastavili? nama je stalo do ljudi, kao Bogu, i zato ih ne pobedjujemo, a ne zato sto smo luzeri, to je nasa odluka, kao detetu kada dajes fore u sahu, neces valjda i rodjenu decu da pobedjujes, ili zenu? to je moja zena resila da pobedi mene, i neka joj, ja kada sam se zenio sa njom, nikad, ali nikad mi nije palo na pamet da bih je pobedio
pobedjuju se valjda neprijatelji, a ne mi izmedju sebe? da ja bilo koga pobedjujem da lecim komplekse tako? to mi ne radimo, vec idemo na kontrolisano gubljenje, pustamo sve vas druge i cekamo da dodjete do ovog istog kako mi gledamo na svet, hriscanski, okretanje drugog obraza, jer je to jedino ispravno,. a pobedjivati NIJE ISPRAVNO, svet je pogresno naucen, sila boga ne moli, ali bog silu ne voli
vi samo imate iluziju pobede, mi smo nepobedivi, samo vas posmtramo koliko nisko mozete da padnete, i opominjemo da se okanete corava posla
@Umri_muski jel sam u pravu? samo koncizno da repliciras
p.s. proucavao sam ja i druge sistematizacije ljudskog roda analogne horoskopu, isto imaju znaci, ja sam PLANINA, ne mozes nju pobediti