Ko je najveći gubitnik u horoskopu?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa navedeni su i politicari ribe, zapravo na listi cini mi se politicaro su polovina, pa analiziramo:
ja kazem da je vucicu-ribi zapreceno da ce da bude zrtvovan kao seselj za izjavu 100 za 1, i onda on zrtvuje celu srbiju da sam ne bio bio zrtva, a glumi da jeste
a zasto je najvise politicara u znaku riba?
ribe su prevrtljive,manipulativne,lazljive,tajnovite.. a to su osobine koje politicari moraju da imaju da bi se bavili sa tim.Ribe uvek glume zrtve.

pa navedeni su i politicari ribe, zapravo na listi cini mi se politicaro su polovina, pa analiziramo:
ja kazem da je vucicu-ribi zapreceno da ce da bude zrtvovan kao seselj za izjavu 100 za 1, i onda on zrtvuje celu srbiju da sam ne bio bio zrtva, a glumi da jeste
Tacno je da su Ribe snalazljivi politicari i da imaju sposobnost da se prilagode svakom vremenu,imaju intuiticiju jaku mogu da predvide doagadjaj, nemaju ego,niti jasan identitet i to im pomaze lako da mijenjaju politike i da se ne vezu za nista i nikog a opet da opstanu u raznim vremenima i dodju do nekog cilja lutajuci

Politicari koji su Ribe

Vucic,Dodik,Djilas, Erdogan

Ali sada da su Ribe najbolji politicari nisu,jesu najsnalazljviji ali nisu najbolji jer nisu velike vodje i nisu pobjednici istorijski nikada o tome se radi, tesko one mogu imati neki veliki legat iza sebe

Najmocniji politicari ce uvijek biti Strijelcevi pobjednici,Lavovi, Vodolije ili Ovnovi mogu biti vodje ali uvijek na kraju zavrse bijedno i kao gubitnici

Najveci gubitnici istorijski su uvijek Lavovi i Vodolije

Vodolije se nekako uvijek istorijski ukrste sa Jarcevima od kojih uvijek izgube.Jarcevi su Insulin uvijek za Vodolije

Lavovi uvijek istorijski bivaju porazeni od Strijelceva

Jarac je otac a Vodolija njegov buntovni slabi sin

Ribe ne bi bile gubitnici najveci iako mnoge Ribe se tako osjecaju

a zasto je najvise politicara u znaku riba?
ribe su prevrtljive,manipulativne,lazljive,tajnovite.. a to su osobine koje politicari moraju da imaju da bi se bavili sa tim.Ribe uvek glume zrtve.
cekaj, ali ako i danas ljudi zrtvuju druge ljude, jel dokazano da su to najcesce ribe? znamu da neke ribe glume, ali sta sa onima koje ne glume? ja na primer ne glumim, a svi oko mene da koji god da su znak
pitam i u kontekstu hriscanstva koje je imalo znak ribe:

The astrological sign Pisces is strongly associated with Christianity due to the fish symbolism, which was prevalent during the time of Christ's birth and the early Church. Early Christians used the fish as a symbol to identify themselves, a practice that was especially important during times of persecution. The Greek word for fish, ICHTHYS, served as an acronym for "Jesus Christ, Son of God, Savior," and Jesus's disciples were called "fishers of men".

i onda su politicari preuzeli ulogu da budu ribolovci ljudskih dusa, da-da. cezaro-papizam im je to omogucio, a danas je ocigledno

Poslednja izmena:
Ribe ne bi bile gubitnici najveci iako mnoge Ribe se tako osjecaju
da se ne lazemo,koji znak pa pobedi na kraju Jarca?
iistina je da mi ribe idemo, bar ja, na kontrolisano gubljenje, i onda gledamo da li vi to zloupotrebljavate, zao nam je da vas sve pobedjujemo, jer imamo tu ideju da smo svi jedno, tj. celina, porodica, nacija, kompanija, razmisljamo u stilu: ako mi pobedimo, ko ce da izgubi? i onda se predajemo, kao Hristos, kao prvi hriscani

evo skoro se setih primera, samo da ga nadjem...

Још интересантније је, међутим, не шта каже, већ где стане да не би даље рекао.
То је много више од „читања између редова“, јер Крастев све каже, једино што пропусти да на крају поентира и забије гол.
https://srbin.info/eu-nece-preziveti-u-sadasnjem-obliku/#gsc.tab=0

znaci, mi ribe nismo sebicni golgeteri, ali ako svima vama velikodusno nabacujemo, znaci da razmisljamo o timu, o celini,. a ne takmicimo se izmedju sebe - uostalom, vazna je igra, a ne ko je pobedio
Strijelac i niko vise
eto, neka on zabije gol, ali riba mu je nabacila, timski rad

cekaj, ali ako i danas ljudi zrtvuju druge ljude, jel dokazano da su to najcesce ribe? znamu da neke ribe glume, ali sta sa onima koje ne glume? ja na primer ne glumim, a svi oko mene da koji god da su znak
pitam i u kontekstu hriscanstva koje je imalo znak ribe:

The astrological sign Pisces is strongly associated with Christianity due to the fish symbolism, which was prevalent during the time of Christ's birth and the early Church. Early Christians used the fish as a symbol to identify themselves, a practice that was especially important during times of persecution. The Greek word for fish, ICHTHYS, served as an acronym for "Jesus Christ, Son of God, Savior," and Jesus's disciples were called "fishers of men".

i onda su politicari preuzeli ulogu da budu ribolovci ljudskih dusa, da-da. cezaro-papizam im je to omogucio, a danas je ocigledno
astroloski imas niske i visoke klase svakog znaka,ako su tvoje planete dobro postavljene iako su u znaku Riba izvlacices pozitivne osobine tog znaka

iistina je da mi ribe idemo, bar ja, na kontrolisano gubljenje, i onda gledamo da li vi to zloupotrebljavate, zao nam je da vas sve pobedjujemo, jer imamo tu ideju da smo svi jedno, tj. celina, porodica, nacija, kompanija, razmisljamo u stilu: ako mi pobedimo, ko ce da izgubi? i onda se predajemo, kao Hristos, kao prvi hriscani

kakvo je to kontrolisano gubljenje? :mrgreen: nisu ribice takmicarski znak,ako imas neku licnu planetu u Jarcu,Biku,Ovnu.. onda da.

kakvo je to kontrolisano gubljenje? :mrgreen: nisu ribice takmicarski znak,ako imas neku licnu planetu u Jarcu,Biku,Ovnu.. onda da.
pa, to ti je to, nismo takmicari, a svi ostali jesu manje-vise, ali gledaj:
recimo da ti stalno pobedjujes, koja je logika? igras sa nekim ko je ispod tvoje lige, jel tako?
a mi ribe, ako smo gubitnici, mi stalno igramo sa nekim ko je iznad nase lige, a to znaci da smo u Bozijem drustvu, na kraju;

sav pobednicki mentalitet smo mi ribe logicki rastavili? nama je stalo do ljudi, kao Bogu, i zato ih ne pobedjujemo, a ne zato sto smo luzeri, to je nasa odluka, kao detetu kada dajes fore u sahu, neces valjda i rodjenu decu da pobedjujes, ili zenu? to je moja zena resila da pobedi mene, i neka joj, ja kada sam se zenio sa njom, nikad, ali nikad mi nije palo na pamet da bih je pobedio

pobedjuju se valjda neprijatelji, a ne mi izmedju sebe? da ja bilo koga pobedjujem da lecim komplekse tako? to mi ne radimo, vec idemo na kontrolisano gubljenje, pustamo sve vas druge i cekamo da dodjete do ovog istog kako mi gledamo na svet, hriscanski, okretanje drugog obraza, jer je to jedino ispravno,. a pobedjivati NIJE ISPRAVNO, svet je pogresno naucen, sila boga ne moli, ali bog silu ne voli

vi samo imate iluziju pobede, mi smo nepobedivi, samo vas posmtramo koliko nisko mozete da padnete, i opominjemo da se okanete corava posla
@Umri_muski jel sam u pravu? samo koncizno da repliciras

p.s. proucavao sam ja i druge sistematizacije ljudskog roda analogne horoskopu, isto imaju znaci, ja sam PLANINA, ne mozes nju pobediti

Poslednja izmena:
pa, to ti je to, nismo takmicari, a svi ostali jesu manje-vise, ali gledaj:
recimo da ti stalno ponedjujes, koja je logika? igras sa nekim ko je ispod tvoje lige, jel tako?
a mi ribe, ako smo gubitnici, mi smo stalno igramo sa nekim ko je iznad nase lige, a to znaci da smo u Bozijem drustvu, na kraju;

sav pobednicki mentalitet smo mi ribe logicki rastavili? nama je stalo do ljudi, kao Bogu, i zato ih ne pobedjujemo, a ne zato sto smo luzeri, to je nasa odluka, kao detetu jada dajes fore u sahu, neces valjda i rodjenu decu da pobedjujes, ili zenu? to je moja zena resila da pobedi od mene, i neka joj, ja kada sam se zenio sa njom, nikad, ali nikad mi nije palo na pamet da bih je pobedio
takmicenje je besmisleno ako se ne takmicis samo sa sobom,sa drugima ne..
pobedjuju se valjda neprijatelji, a ne mi izmedju sebe? da ja bilo koga pobedjujem da lecim komplekse tako? to mi ne radimo, vec idemo na kontrolisano gubljenje, pustamo sve vas druge i cekamo da dodjete do ovog istog kako mi gledamo na svet, hriscanski, okretanje drugog obraza, jer je to jedino iuspravno,. a pobedjivato NIJE ISPRAVNO, svet je pogresno naucen, sila boga ne moli, ali bog silu ne voli

vi samo imate iluziju pobede, mi smo nepobedivi
mi izmedju sebe se mazimo i pazimo.. ;)

daj molim te ..

Imas iluziju da je Jarac jaci od Strijelca

Saturn nije jaci od Jupitera 100 puta je manja planeta od Jupitera,kvadrat Saturna i ne djeluje na Jupitera na sve druge planete djeluje jako

Striijelac je Kentaur koji lovi i divlje zvjeri svake vrste on lovi i Lava i Ovna i koga hoces,ovi ljudski znaci mogu po intelektu da mu pariraju ali ne mogu po snazi,dok zivotinjski znaci mogu samo po snazi da mu pariraju ali ne mogu po intelektu.Strijelac je jedini znak koji spaja snagu i intelekt, jedini je poluljudski i polu zivotinjski znak u natalu

Simbolika Strijelca je Ratnik covjek na konju koji kroz istoriju je osvajao gradove itd.Sta jedna zivotinja sama po sebi moze da osvoji pa ne moze nista, sta moze 100 lavova ili Jarceva da naprave nista,ali 100 konja sa naoruzanim ratnicima mogu da pokore zemlje i gradove

Pa ne moze Hron ili Ares ili Uran ili Posejdon biti jaci od Zevsa

Jupiter,Zevs vrhovni Bog groma i oluje.Jupiter je najveca planeta to je dzin on je po povrsini veci od svih planeta zajedno

Jupiter je Amerika
Jupiter je Vatikan

Jupiter je Staljin,Cercil, Franko,De Gol, Neron, Kralj Aleksandar itd

Najveci broj Papa je rodjen u znaku Strijelca

Poslednja izmena:
Pa Staljin,De Gol i Cercil Strijelcevi su ulovili Ovna Hitlera i Lava Musolinija

Jozef Bonano Jarac nikada nije bio mocan Krimos kao Strijelac Pablo Eskobar

Kralj Aleksandar Strijelac je izasao kao pobjednik iz WW1 i sacuvao je sve teritorije koje je Milosevic Lav izgubio u ratu 90 ih

Strijelcevi su i napravili Yu 1
Staljin na asc ima Saturn egzaktno,Mars u Skorpiji..

Staljin na asc ima Saturn egzaktno,Mars u Skorpiji..
To opet ne mijenja cinjenicu da je Strijelac jaci

Shvati Striijelac spaja relani svijet i svijet maste i ideja,spaja spojivo i nespojivo,dace osobu koja zna balet da igra i cita zenske casopise a onda sjutri dan trenira Mma i cita Hegela kada dodje sa treninga , plus imaju i faktor srece

Back