Hvala na gostoprimstvu!

dakle, upoznala sam Ribu (Vaga je u podznaku) .Sve je počelo kao zezancija;kako su ribe poznate po zavođenju jel..ja na to ''kao '' nisam pala jer uvijek sam nekako na oprezu..

..i kako je on obilazio i sve nekako u šali,ja sam isto tako u šali i odbijala,ali sam ipak prihvaćala igru pa da vidim kuda će to odvesti..
sve se to dogodilo na moru,to nije bilo ljetovanje,već se radi o tome da mi kolegica tamo radi sa konjima,ta riba je sam vlasnik,time i 11godina stariji od mene.Ima curu već 10 godina,ali nežive zajedno,i kako on kaže ona nije za njega i da nemože sa njom,ali ipak je,jer nemože napraviti taj korak..nemoram vam ništa objašnjavati,jel..znam da je ribama tako..
i zadnje veće smo dosta pričali i nečeg je tu i bilo.i lijepih rječi i emotivnih izmjenjivanja ali sve na pristojnoj bazi,kavalir je doista.
U toj vezi šarali su svih ovih godina, i nemogu se više pohvatat ,niti on želi i ima volje kako kaže,o braku da negovorim.Kaže kako se smirio već prije dvije godine i sada već želi normalan život i sve što uz to ide..i koliko god spomionjao njene mane, na neki način ju opet i opravdava..previše je on dobar..
Kada sam mu rekla pa onda se potrudi da se ponovo nađete, kaže da je razmišljao puno o tome,ali jednostavno nemože..a opet je snjom..ne znam nešto ga drži za nju.Da li je to nešto poslovno..mislim da je ali nisam sigurna..Ona je škorpion..
Kako ima kafić i jedne noći je bila fešta,sjedili smo za stolom i normalno pričali,ona mu je preko konobnarice poslala cugu,u čaši je bio domestos..takvi su njezine česte i bolesne scene kad se osjeti ugroženom. Poludio je,ali ju je opravdao da je takva kjer se boji da ga neizgubi..
Kada sam se vratila kući..jako mi je nedostajao.Ja znam da veza badaleko baš ne pali i on se stalno javlja,ali kada sam mu jedne noći poslala poruku da mi je teško tako...sutradan mi je rekao neke stvari da sam se zaledila..sve ono što je pokazao i rekao porekao je na neki drugi način i neka luda opravdavanja..ne znam..u stilu da on neželi da sam ja tužna zbog njega,i da on ipak ima nekoga,..tko ga i pita kako je i kad mu je loše opet je negdje tu..i da mi kao nema šta pružiti..
I sad sam ja na sto muka,neznam da se boji, da li nije siguran da bi ga mogla toliko čekati dok riješi život,jer i ja sam na faxu još ,ali se namjeravam tamo seliti zbog posla i konja..luda sam već..uhh koliki tekst,,svašta sam tu napisala ali da bi moigla bolje dočarat'..ima toga još ali polako..samo pomozite...