Ko je najveći gubitnik u horoskopu?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
398.056
Ukoliko se pitate koji je znak u horoskopu najveći gubitnik, odgovor je jednostavan:
Ribe su te koje najčešće ispaštaju zbog tuđih grešaka, i to tiho, bez buke, dok drugi nastavljaju dalje kao da se ništa nije desilo.
Njihova empatija je dar, ali i prokletstvo – jer dok pokušavaju da razumeju sve oko sebe, zaborave da zaštite sebe.

Zašto baš Ribe uvek plate tuđe greške?
Ribe su emotivni sunđeri. One osećaju više nego što govore, a kad neko pogreši, Ribe su te koje pokušavaju da poprave štetu – čak i kad nisu krive. Njihova potreba da pomognu, da budu tu, da razumeju, često ih dovodi u situaciju da preuzmu teret koji nije njihov.U društvu, na poslu, u ljubavi – Ribe su tihe podrške koje se ne žale, ali ih to košta. Ljudi ih često uzimaju zdravo za gotovo, jer Ribe ne traže priznanje. One samo ćute i trpe.

Kako da Ribe prestanu da ispaštaju zbog drugih?

1. Postavite granice – Nije vaša dužnost da rešavate sve tuđe probleme.
2. Prepoznajte manipulaciju – Ako vas neko stalno koristi, to nije prijateljstvo.
3. Naučite da kažete "ne" – Ne morate uvek biti dostupni.
4. Negujte sebe – Vaša osećanja su jednako važna kao i tuđa.
5. Potražite podršku – Niste sami. Postoje ljudi koji vas vide i cene.

Da li Ribe mogu da promene svoju sudbinu?

Da, ali tek kad shvate da njihova vrednost ne zavisi od toga koliko su korisne drugima.
Ribe koje nauče da kažu "dosta" postaju najmudriji znakovi u horoskopu.
Njihova intuicija tada ne ide protiv njih, već ih vodi ka miru.

Često postavljana pitanja

Da li Ribe uvek pate u ljubavi?
– Ne uvek, ali često biraju partnere koje treba "popraviti", što ih iscrpljuje.

Koji znak najviše koristi Ribe?
– Znakovi sa jakim egom – Lav, Ovan, Blizanci – mogu nesvesno da iscrpe Ribe.

Da li Ribe znaju da se osvete?
– Retko. Njihova osveta je tišina i povlačenje. Ali kad odluče da odu — ne vraćaju se.

Kako Ribe mogu da se zaštite?
– Učeći da prepoznaju svoje granice i ne ignorišu crvene zastavice.

Da li Ribe mogu da budu lideri?
– Da, ali u empatijskim, kreativnim i intuitivnim ulogama. Njihova snaga je u dubini.

Ribe nisu gubitnici zato što su slabi. One su gubitnici jer predugo veruju u ljude koji ih ne zaslužuju.
Ali kad jednom nauče da stave sebe na prvo mesto, postaju znak koji najviše raste – iz bola, iz tišine, iz dubine.

Ribe nisu gubitnici zato što su slabi. One su gubitnici jer predugo veruju u ljude koji ih ne zaslužuju.
Ali kad jednom nauče da stave sebe na prvo mesto, postaju znak koji najviše raste – iz bola, iz tišine, iz dubine.
Ali bukvalno sve!
Previše razumevanja za sve, previše opravdanja, a svi su praktično pirane u odnosu na nekog ko je samo svoj broj, tj. Ribe.

Ukoliko se pitate koji je znak u horoskopu najveći gubitnik, odgovor je jednostavan:
Ribe su te koje najčešće ispaštaju zbog tuđih grešaka, i to tiho, bez buke, dok drugi nastavljaju dalje kao da se ništa nije desilo.
Njihova empatija je dar, ali i prokletstvo – jer dok pokušavaju da razumeju sve oko sebe, zaborave da zaštite sebe.

Zašto baš Ribe uvek plate tuđe greške?
Ribe su emotivni sunđeri. One osećaju više nego što govore, a kad neko pogreši, Ribe su te koje pokušavaju da poprave štetu – čak i kad nisu krive. Njihova potreba da pomognu, da budu tu, da razumeju, često ih dovodi u situaciju da preuzmu teret koji nije njihov.U društvu, na poslu, u ljubavi – Ribe su tihe podrške koje se ne žale, ali ih to košta. Ljudi ih često uzimaju zdravo za gotovo, jer Ribe ne traže priznanje. One samo ćute i trpe.
Najveci gubitnici su Lavovi ,Ovnovi i Vodolije

Najveci pobjednik je Strijelac

Ribe nisu gubitnici,one stvaraju privid

Ali bukvalno sve!
Previše razumevanja za sve, previše opravdanja, a svi su praktično pirane u odnosu na nekog ko je samo svoj broj, tj. Ribe.
Vucic Riba
Dodik Riba
Milo podznak u Ribi
Erdogan Riba
Rijana Riba
Jokic Riba
Justin Biber Riba
Viktor Lustig Riba
Teodosic Riba
Djilas Riba

Riba stvara privid i iluziju neceg u sto ljudi vjeruju,pa neko ko se uvijek snadje u svakoj situaciji kaze se njega pliva kao Riba u vodi

Jesu li to gubitnici?

Vucic Riba
Dodik Riba
Milo podznak u Ribi
Erdogan Riba
Rijana Riba
Jokic Riba
Justin Biber Riba
Viktor Lustig Riba
Teodosic Riba
Djilas Riba

Riba stvara privid i iluziju neceg u sto ljudi vjeruju,pa neko ko se uvijek snadje u svakoj situaciji kaze se njega pliva kao Riba u vodi

Jesu li to gubitnici?
Odokativno samo slutim da je malo pobrojanih izbeglo čeljusti velike mašinerije (Razume se, svako u svom domenu...), pa im ne bila u koži ma koliko su njihova imena zvučna i bitna.

Ribe nisu savršeno osmišljene da budu veliki i javni igrači, a i kad to jesu, niko ih ne doživljava tako na prvu loptu, niti to njima treba. Npr., meni se dopadala ukupno pojava preuspešnog Steve Jobs-a, i pritom delim sa njim rođendan.
Naravno da treba mnogo da iko bude smatran gubitnikom široko, ali odnos dobrih namera i dobrih rezultata je kod Riba možda izraženije u raskoraku nego kod nekih drugih... ili pak Ribe češće i intezivnije razmišljaju o tom odnosu pa su sklone da misle da su "najgore od sve dece".

Odokativno samo slutim da je malo pobrojanih izbeglo čeljusti velike mašinerije (Razume se, svako u svom domenu...), pa im ne bila u koži ma koliko su njihova imena zvučna i bitna.

Ribe nisu savršeno osmišljene da budu veliki i javni igrači, a i kad to jesu, niko ih ne doživljava tako na prvu loptu, niti to njima treba. Npr., meni se dopadala ukupno pojava preuspešnog Steve Jobs-a, i pritom delim sa njim rođendan.
Naravno da treba mnogo da iko bude smatran gubitnikom široko, ali odnos dobrih namera i dobrih rezultata je kod Riba možda izraženije u raskoraku nego kod nekih drugih... ili pak Ribe češće i intezivnije razmišljaju o tom odnosu pa su sklone da misle da su "najgore od sve dece".
Tajna udruzenja,samani koji ljude bacaju u trans,sva trans stanja u koja covjek upada,metafizicka svijest u covjeku sve je to u simbolici Neptuna,madjionicari,prevaranti,plac,lazni plac,gluma,magla,snovi...

Kako da Ribe prestanu da ispaštaju zbog drugih?

1. Postavite granice – Nije vaša dužnost da rešavate sve tuđe probleme.
2. Prepoznajte manipulaciju – Ako vas neko stalno koristi, to nije prijateljstvo.
3. Naučite da kažete "ne" – Ne morate uvek biti dostupni.
4. Negujte sebe – Vaša osećanja su jednako važna kao i tuđa.
5. Potražite podršku – Niste sami. Postoje ljudi koji vas vide i cene.
da, samo je problem kada se riba ozeni sa ribom koja manipulise, kao sto sam ja ucinio, a koji sam mislio da se horoskop moze prevazici; ja jos uvek to mislim, ali avaj...

ispalo je da ja MORAM da budem gubitnik da to ne bi bila zena, koja je takodje riba, a kojoj sam rekao na pocetku braka: "samo nemoj da manipulises", ali avaj,... ona sada misli da se resila manipulatora tj. mene - zamena teza, kao i svuda
- Skromnost do samouništenja
heh, nece biti, nego je zena resila da me unisti, ali to mi rece jedan drug, odlican poznavalac i osvajac zena jos i pre nego sam se ozenio: OVA MOZE DA TI UNISTI ZIVOT, samo sam ja mislio da preteruje, kenjara, i isto manipulant, samo vaga

Poslednja izmena:

Back