Ribe u horoskopu

• Začetnik teme Začetnik teme Muskarci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
heheh...banja!A zna li se shto nam govore za ljubav ovih dana...ganjam se sa jednim ovnom...kako me pizdi,ali zbog njegovog stava JA SAM NAJBOLJI dodje mi da mu pokazhem ko je najbolji!!!Kako idemo mi ribe-shkorpije sa ovnovima,ili samo ribe??POzzzz

Iskreno ja znam mnogo brakova izmedju Riba i Ovnova ali izgleda uspijevaju samo oni gdje je muskarac Riba a zena Ovan ,obratna kombinacija izmedju muskarca Ovna i zene Ribe cesto je kratkog daha iz razloga sto muskarci Ovnovi obicno ne cijene zene koje im neprestano povladjuju i koje im se rijetko suprostavljaju.Znao sam 10tak brakova izmedju muskaraca Ovnova i zena Riba i zanimljivo svi su se zavrsili razvodom braka i to na nacin da su Ovnovi pronalazili neke druge mozda energicnije zene koje im predstavljaju uvijek novi izazov.Muskarcu Ovnu je potreban izazov i akcija a ne sigurnost sto bi sa zenom Ribom imao.Zena Ovan i muskarac Riba su sasvim druga prica.Ribac:Dje tu malo papucar ali ti brakovi uglavnom traju citav zivot.

jest ali ja sam u podznaku shkorpija i ona ima veoma jak uticaj na mene,i daje mi veliku energichnost,zbog toga sam pitala da li ta shkorpija poprvalja nashe odnose

Pa Skorpija jeste malo energicinja od Ribe ali je takodjer jako emotivna kao i svi vodeni znaci.Skorpija je jos i dosta ljubomornija od Ribe sto bi Ovnu dalo osjecaj prevelike sigurnosti a samim tim i dosadu.Zato Ovnu odgovaraju nestalni Blizanci,avanturisticki nastrojeni Strijelcevi,Vodolije ,znaci znaci sa kojima nikada nije 100% nacisto i koje uvijek iznova mora osvajati.Mozda vam se ostatak natalne karte slaze pa pokusaj ipak.

Poslednjih nekoliko (offtopic) postova je obrisano, a svaki naredni pokušaj da se vaše prepirke presele na neku drugu temu (kao što se ista stvar do sada provlačila na nekoliko tema) će se isto ovako završiti.

Molim vas, poštujte pravila foruma.

Meni se ova godina posrecila za nesto sto mnogo volim-putovanja!Sutra krecem za Atinu,nedelju dana u Grckoj-to je za mene velika radost! Druge Ribe nam nesto zadremale,spremaju se za zimski san? Ej,nismo mi medvedi,budite se!:lol:

evo i mene tuuuuuu...al jos ne idem nikud ...al ocekujem vesti da ce biti uskoro..pa...stiskajte palceve da i ja palim od tu....:P:P:P...vesna ks lepooooooooooooo se provedi pa pricaces nam kako je bilo :) pozz

jao ljudi, sta cu kad sam ovih nedelja bila pecinski covek, nisam imala net!!! al ste mi falile moje sajber Ribe! :D
ne znam za vas, ali ovih dana sam skroz pasivna, nisam neraspolozena, samo nemam energije i najradije bih lezala kuci... i citala... nisam sto godina izasla u grad da malo proludujem (osim proslog vikenda, ali sam malo preterala pa sam ceo sutrasnji dan provela sa glavoboljom...)
za 2 nedelje mi pocinje fax a ni to mi nesto nije po volji...
taman sam se odvikla od beograda sad opet u svu tu ludnicu...uh!
ljubav i dalje nista! al ne zalim se, mora jednom doci, zar ne? ;)
kako ste mi vi ovih dana? vidim da vecini i nije bas sjajno..
primecujem da dugo nema mame, luminite... :( :dontunderstand:

kisses za sve!!!

Cao drage Ribe, a i ostali sa teme ...
Kao i svaka Riba, planirala sam da zavrsim jedan poslic za par nedelja, ali sve mi se nesto razlaci ko' zvaka...Ne radi mi se, jedva odradjujem i ovaj regularni deo posla...
...Upadnem ja ovde na temu kad-kad, pa se sva raznezim i obradujem kad procitam vase postice...:cmok:
Eto mene za desetak dana:vatromet:, a do tad veeeeeliki pozdrav za @stevcooo, @LJUB252, Vesnu...........
Ljubac od mame.:zaljubljena:

Poslednja izmena:
@mamaaaaaa!!!!! :D :D :D
veliki pozdrav i ''ljubac'' (sto bi ti rekla) za tebe! cekamo te... cim zavrsis sa tim obavezama ti skoci ovde kod nas!

@despot77 dobro nam dosao! (musko si, ili gresim? :)):ok: Riba nikad dosta... reci nam ukratko nesto o sebi (mislim na tvoje osobine, kako se slazes sa ostalim znakovima... ) mislim da si prva dupla riba ovde, pa da cujemo nesto novo... :bye:

Back