Ribe u horoskopu

• Začetnik teme Začetnik teme Muskarci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovaj moj je lav u podznaku i mesec mu je u lavu takodje. nemam pojma nisam pametna. mozda sam nekad previse popustljiva i previse pokusavam da razumem druge i onda sve pokvarim jer se ljudi opuste i ne znaju da cene neke stvari. meni je samo zao sto zadnji put kada smo se videli meni je bilo tako muka vise iste price i svega istog bez napretka. meni se on svidja,meni bude lepo sa njim ali me je iscrpelo sve nekako. i plasim se toga da mogu tek tako da se okrenem. a mislim da mogu nego eto drzi me sve to lepo sto pamtim. i neka moja lazna vizija da nije losa osoba,verovatno i nije ali i to sto kazes previse dugo traje i previse sam truda ulozila za ni trunku zauzvrat. ne znam. ako se kojim slucajem javi opet nesto cu da probam oko razgovora ali mislim da treba da idem dalje.
prilike su slabe kod mene. imam stelijum u 12 i teze mi je malo da ostvaim kontakt ali bice znam da mora :) ljubac

ma gde ste ribice i vi ostali...sta ste se ucutali...hajde da malo vise pricamo o svakodnevnim aktivnostina...sta vam se desava trenutno,zaljubljeni ste,sretni u zivotu,sta volite sta ne volite....???
hajde da pocnem ja...sta trenutno radim u zivotu...pa nista hehehe evo od sutra pocinjem da ucim ostale su mi jos 3 ispita do kraja od faksa,zaljubljen -nisam :( ,sretan-mozda manje od 50 %,sta volim...pa volim pozitivne ljudi,dobra muzika,volim ...volim ...volim...volim kad gledam zvezde na nebu al niko da mi ne smeta u to ...eto.....a sta ne volim...ne volim laz,prevara,NEKULTURA,nasilje,proste ljudi,kad neko samo prica i hvali se a u realnosti nisto od toga,kad neko nece da prizna da je zaljubljen a to se vidi od neba...eto to mi je sad palo na pamet kad se setim pisacu ponovo,,,a sad ste vi na redu :P kisses

veliki pozdrav @stevcooo :)
ne znam kako je vama, ali meni je ovaj avgust prosao bas brzo... a nije bilo nikakvih znacajnih desavanja. nesto sam se i ulenjila. samo bih spavala, pila kafe sa drugaricama i citala knjige zatvorena u svojoj sobi... a nisam neraspolozena, samo malo bez energije.
eto jedina novost je da se vise ne zabavljam sa onim Jarcem koga sam pominjala. uh sto je poceo da gusi!!nisam mogla da podnesem jos sekund sa njim!
e sad bi mi prijalo jedno dooooobro zaljubljivanje do usiju!!!! (izuzimam iz price onu Ribicu sa mora...eeeee):D :heart: :whistling:

hheheh i kod mene je tako...sve jedno isto...al prosle su te moje bubice melanholije i tako to...a zaljubljivanje pa....evo me hehehhehemada i ja nisam tako zaljubljiv po prirodi...znas kako je kad se jednom opeces tesko je.....pozz te

Meni je avgust bas bio radan i jos uvek je jer je septembarski rok vec poceo :roll:
Mada ja i nisam riba pa se moje aktivnosti ne racunaju na ovoj temi :) samo sam htela da vas pozdravim i da kazem da je moja ribica napokon pocela i da prica hehe i to se sad stvarno opustio , eto kad se najmanje nadas a ja bukvalno digla ruke i posvetila se fakultetu i nekim drugim stvarima kad eto njega skroz se raznezio :)
Ne zalim se.
Hugs&kisses za sve Ljub, stevco , mama i ostali...

Cao Ribe i ostali!
Znate sta sam primetila?
Kazu da su Ribe mastovite i kreativne...A poslednja strana sa nasim postovima lici na neki suvoparni elaborat...:nono:
Ja sam resila da je malo usarenim :idea: :orkestar:
...I iskreno se nadam da cu u tome uspeti....:vatromet:
Veliki ljubac od mame za @stevcooo, @LJUB252, @luminita, @vekish, @Vesna KS i ostale (ne zamerite ako sam nekog izostavila, godine cine svoje...) :zaljubljena:

Pa baš se i meni čini kako svi govore -ovo ljeto je brzo prošlo..i čudno nekako..nekako ..
..slikam ko' luda i muka mi je već od toga i još malo pa će doć' preostali ispiti tako da se situacija u mojoj glavi sve više uzburkava ..napeto je :lol:
@ skribent: ajde baš me zanima..
@ putzaraj: baš ti nezavidim, nadam se da će krenuti , barem da shvatiš šta je i kako je,..nije isto ali bila sam sa lavom tri godine, bilo je i divno,ali sam i patila, kako čitam malo zlopamtilo. Lav zna brojit..ponosan i tvrd,samozatajan i odvažan, a u njegovom slučaju šarmantan u podznaku kao i u znaku ribe - ko magnet jel? =/

Što se tiče Ribe ; javio se mislim da dan nakon onog što sam pisala i to u one kasnije sate..kaže zaspao je (kad sam ga pitala zašto nije odgovorio na sms na temu emocije)..ha reko dobro,,lijepo- jesi se bar naspavao..:mrgreen:
Sada sam već malo mirnija ,prošla me ona luda početna faza, hvala Bogu imam i dosta obaveza pa mi to neda vremena da analiziram, opterečujem se isl.,..
Znam da će se javiti, nebrine me to već je sad pitanje da li će da bude ono; daleko od očiju-daleko od srca, po mom mišljenju-samo mi vrijeme može odgovoriti ,ali me živcira što gosp. Vrijeme ne komunicira :lol:
Pitala sam na Usporednim posmatranjima da mi netko pogleda, ali oni su tek uspavani... =/
I vezano za one parove: da ribe idu dobro iliti najbolje izmežu ostalih sa škorpijama,..ja iz konkretnog primjera vidim da je škorpija dobar mučitelj, a riba žrtva..i mislim da ... nemam baš pozitivno mišljenje,..ali kaže kako tako nemisli zauvijek..ali koliko je hrabra ta riba da se otme i šta to mora da se desi da pukne.. eeee =( loše-loše..,..?
Pozz svima :bye:

Poslednja izmena:
ihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa evo i mene tu ...hvala na sve za pozz :P i meni ste bas usle u srce :) @LJUB252, @luminita, @vekish, @Vesna KS @mama01 @Aries34.7....sve vas cenim kao da se dugo znamo :)....mislim da je vreme za promene tu...hajde da smo malo vise kreativni sta kaze mama pa dajte neke teme da razradimo,ali hajde vi recite sta eto necu ja da nametnujem neka specijalna tema...jedino sam musko tu pa hajde vi imate prednost :)

KISSES

@Aries34.7 tako nekako sarmantan uzasno....spolja tvrd i pravi se jak a znam da je emotivac. i kad oseti neznost ostane dostojanstven i pokrije sve to jednom hladnom maskom,kao jak sam i ne pogadja me nista. ti si tu kad ja hocu i bla bla ali mi se to sve vise smucilo.kao da sam za zidom. cak mi je jedanp[ut rekao koliko dobijam toliko dajem. a ja nalecem samo na zid, ne bas samo ali uglavnom. pozz za ribice :) :super: ste
''zato dobro se pazi ako bi se kao nekada sreli tvoji djavoli crni i moji andjeli beli pitace te JEL TI ZAO...'' :)))))
''ja jos cu te voleti znam gubicu vreme, ja, ja cu izbledeti ko da sam trag od krede. ja jos cu te cekati znam gubicu vreme , sve suze cu sakriti znam da nista ne vrede'' ....

@Aries34.7 tako nekako sarmantan uzasno....spolja tvrd i pravi se jak a znam da je emotivac. i kad oseti neznost ostane dostojanstven i pokrije sve to jednom hladnom maskom,kao jak sam i ne pogadja me nista. ti si tu kad ja hocu i bla bla ali mi se to sve vise smucilo.kao da sam za zidom. cak mi je jedanp[ut rekao koliko dobijam toliko dajem.

mm... nisu lavovi takvi..dok vole to i pokazuju,kasnije su hladni i odlaze-to sad ugrubo..a tu je taj spoj sa ribom koja je mistična,samozatajna.. kad pročitaš za ribu i posebno za lava.to je takav opis kakav ti spominješ..kontam,,jer kao što kažem poznam dobro lavove,..i mada me bacaju u bed zbog ''male'' doze arogancije ali su mi svejedno fascinantni i privlače me..kao i te ribe sa svojim nekim akcijama..iako volim sve znati odma kako i šta, to mi brzo dosadi-opet ugrubo rečeno :lol:

pa ti si ovan koliko sam skapirala i logicno je da te lavovi privlace. meni pa podznak vodolija pa me lavopvi izuzetno privlace kao i ovaj moj sa podznakom u lavu ali opet kazem previse je hladan a ja samam po sebi kad nemam u nekoga poverenja i uvid makar kakav je , onda sam i ja hladna spolja. a sa ovim i koliko god da sam bila topla nista nisam dobila tako da ... bila je to jedna jaka jaka jaka strast i emocija sa moje strane i hvala mu sto sam to upoznala u svom zivotu...sto sam dozivela takvo jedno secanje ali nema napretka i ja ne znam kako da ga usrecim i samim tim mi vise nemamo sta da trazimo ni u kakvom kontaktu... amin

E pa lepo ako si ovan. Vidim ja razumem te nesto :)
a zato volis i lavove valjda.
nisam bas bas donela odluku,dajem jos sanse i jos malo pruzam strpljenja ali mislim da cu sledeci put kad se vidimo ako se vidimo, da presecem. cekam da me iznervira i da konacno pokaze da je to to. *** mora covek da me uvrei i u dobro i u lose da bi ja poverovala da je to to. :)
al ajde ima jos sanse ali ne mnogo...al ko ce ga znati sta je njemu u glavi,mozda on mene vec otkacio u svojoj :) a ja ovde mislim kako cu ja njega ako se nista ne promeni.

..:confused: evo ne znam, svaka ti čast na tolikom strpljenju.. mislim..
.. ja sam nakon prekida tog lava čekala 4 godine i nadala se..čak možda i sad..neznam, nisam ga vidjela 2mj iako smo u istom gradu,ali i nakon četiri godine noge mi se odsjecaju kad ga vidim, leptirići u želucum, nedaj bože ako sa nekim u to vrijeme pričam kad sam ga ugledala u sljedećem trenutku neznam šta sam rekla,,i da li sam išta.. kao budala.. :dash: i nonstop se trudim zavoljeti nekog, zapravo netražim , ne ludujem ali kada i sretnem želim si dat priliku,..:otkacio: patetika čista..i gadim se sama sebi..i neovisno o novoj muškoj osobi, nikad neznam da li sam ga preboljela dok ga nanovo nevidim..kao u kavezu..:super: ,.. i ova riba,.. još kad me tako naganja, ispituje strpljenje kojeg baš i neposjedujem bezobzira na one 4 godine,..
..uvijek sam razmišljala kako bi bilo kad bi bar na 2 min mogla u mušku glavu,...nama ženskom rodu -mi se sebi činimo jasne i znamo kako to izgleda kod nas u glavi u bilo kojoj od situacija, govori se da je kod njih jednostavnije, da nema toliko analiziranja, konstantnog razmišljanja i tugovanja, šta ja znam, mislim da je generalizirano jer mnogi o emocijama nemogu govoriti,ali opet , mislim da nije kriminalno kao kad nas uhvati..ali opet kako to oni vide..
Većina njih nakon prekida,ako je u prekinula ona.- tuguju ali nakon mjesec-dva eto nove cure i zaljubljen je do neba, doduše ima i cura takvih, moja najb. prijateljica je takva i poludim od nje (blizanac) al' tu smo i bez nje debelo na OFF :mrgreen:
valjda nećemo dobit po labrtama :mrgreen: :whistling: :mrgreen: bolje da idem spavat' -već sam na pol 12:rumenko:

..:confused: evo ne znam, svaka ti čast na tolikom strpljenju.. mislim..
.. ja sam nakon prekida tog lava čekala 4 godine i nadala se..čak možda i sad..neznam, nisam ga vidjela 2mj iako smo u istom gradu,ali i nakon četiri godine noge mi se odsjecaju kad ga vidim, leptirići u želucum, nedaj bože ako sa nekim u to vrijeme pričam kad sam ga ugledala u sljedećem trenutku neznam šta sam rekla,,i da li sam išta.. kao budala.. :dash: i nonstop se trudim zavoljeti nekog, zapravo netražim , ne ludujem ali kada i sretnem želim si dat priliku,..:otkacio: patetika čista..i gadim se sama sebi..i neovisno o novoj muškoj osobi, nikad neznam da li sam ga preboljela dok ga nanovo nevidim..kao u kavezu..:super: ,.. i ova riba,.. još kad me tako naganja, ispituje strpljenje kojeg baš i neposjedujem bezobzira na one 4 godine,..
..uvijek sam razmišljala kako bi bilo kad bi bar na 2 min mogla u mušku glavu,...nama ženskom rodu -mi se sebi činimo jasne i znamo kako to izgleda kod nas u glavi u bilo kojoj od situacija, govori se da je kod njih jednostavnije, da nema toliko analiziranja, konstantnog razmišljanja i tugovanja, šta ja znam, mislim da je generalizirano jer mnogi o emocijama nemogu govoriti,ali opet , mislim da nije kriminalno kao kad nas uhvati..ali opet kako to oni vide..
Većina njih nakon prekida,ako je u prekinula ona.- tuguju ali nakon mjesec-dva eto nove cure i zaljubljen je do neba, doduše ima i cura takvih, moja najb. prijateljica je takva i poludim od nje (blizanac) al' tu smo i bez nje debelo na OFF :mrgreen:
valjda nećemo dobit po labrtama :mrgreen: :whistling: :mrgreen: bolje da idem spavat' -već sam na pol 12:rumenko:

Jedna od moje 4 najbolje drugarice je Ovan i vec godinama ne moze da preboli jednog Lava... A ni on nju ne ostavlja na miru! Tako da se cak i nakon raskida ''vuku'' godinama a od toga nista konkretno i pametno...:dash: izgleda da je to fatalna kombinacija...

Ista situacija sa mojom najboljom drugaricom. Ovan je i nikako da peboli jednog lava. i tako ne mogu jedno bez drugoga a kad se cuju svadjaju se i onda se mire i tako u krug. :) i onda je naletela na novog lava pa i na jos jednog ali opet prvi je prvi

Back