Kada muškarca/ženu ne shvatate ozbiljno?

Evo jednog ozbiljnijeg odgovora ;)

Kriterijumi za neozbiljnost su: sedenje na više stolica, kada vidim da nekome nisam mnogo važna, priča samo o seksu, onda se ta osoba stavi u fioku pod nazivom "neozbiljno". Pošto u svaki odnos mora da se ulaže da bi opstajao, pa makar se zasnivao samo na sexu, proceni se da li ima smisla ulagati, gleda se dobitak u odnosu na ulog, generalno da li sam u plusu ili minusu.

Ako neko zavredi da ne bude u to "neozbiljno", vredno je truda. Ali to je baš retko što se mene tiče, u nekim periodima vremena uopšte i ne postoji. Danas je gomila ljudi neozbiljna, takvo je vreme.

Ali da definišem da pod ozbiljno i neozbiljno ne shvatam da li neko želi da se udaje/ženi, živi sa nekim , ima ozb vezu, već samo da li je osoba ozbiljna i neozbiljna štagod taj odnos značio. I u jednoj seksualnoj vezi se može biti ozbiljan i temeljan, a može i fićfirić ne zna gde je pošao.. takvi neozbiljni likovi od danas do sutra nisu ni za šta.

Evo jednog ozbiljnijeg odgovora ;)

Kriterijumi za neozbiljnost su: sedenje na više stolica, kada vidim da nekome nisam mnogo važna, priča samo o seksu, onda se ta osoba stavi u fioku pod nazivom "neozbiljno". Pošto u svaki odnos mora da se ulaže da bi opstajao, pa makar se zasnivao samo na sexu, proceni se da li ima smisla ulagati, gleda se dobitak u odnosu na ulog, generalno da li sam u plusu ili minusu.

Ako neko zavredi da ne bude u to "neozbiljno", vredno je truda. Ali to je baš retko što se mene tiče, u nekim periodima vremena uopšte i ne postoji. Danas je gomila ljudi neozbiljna, takvo je vreme.

Ali da definišem da pod ozbiljno i neozbiljno ne shvatam da li neko želi da se udaje/ženi, živi sa nekim , ima ozb vezu, već samo da li je osoba ozbiljna i neozbiljna štagod taj odnos značio. I u jednoj seksualnoj vezi se može biti ozbiljan i temeljan, a može i fićfirić ne zna gde je pošao.. takvi neozbiljni likovi od danas do sutra nisu ni za šta.
Pa gde si ti celog mog života?

previše slatkorečivosti na početku
onaj fazon gde si bila čitavog mog života i slično

To svakako. Ono kada se posle par godina ne javljanja javi sa: hej, ovih dana baš intenzivno mislim na tebe, jedva čekam da se vidimo.. verujem da si posebna, nisi kao druge (blablabla...)... Druga fora, ono kad kaže želim ozbiljno od samog starta, da se čujemo svaki dan, da budemo u vezi, normalnoj vezi, a mi se ono tek upoznali. Preterano, nenormalno, neozbiljno.

To svakako. Ono kada se posle par godina ne javljanja javi sa: hej, ovih dana baš intenzivno mislim na tebe, jedva čekam da se vidimo.. verujem da si posebna, nisi kao druge (blablabla...)... Druga fora, ono kad kaže želim ozbiljno od samog starta, da se čujemo svaki dan, da budemo u vezi, normalnoj vezi, a mi se ono tek upoznali. Preterano, nenormalno, neozbiljno.
Nasmeja me, pa da

Nasmeja me, pa da

Isprašila sam tako mnoge i iskreno - umorila sam se. Što sam više upoznavala ljude, komuniciraš, 90% tih dijaloga je sve totalni gubitak vremena, barem da je simpatično ili duhovito nego tako neozbiljni ljudi kojima je izgleda dosadno u životu , nemaju nikakav plan.. malko da se dopisuju, seksaju, ne znaju ni oni šta bi u stvari.. oni bi sve ali bez komplikacija, bez odgovornosti, bez ozbiljnosti, čak i bez ulaganje zdrave energije, bez ičega... ;)

Čujem da se takođe žale i muškarci, ne kažem da je vezano za pol... vreme neozbiljnih i razmaženih ljudi.

Pitanje za oba pola. Šta je to što vas navede na misao da nije vredno ulaganja? Koji su kriterijumi za neozbiljnost? Kod mene lako odustajanje, sedenje na više stolica na pr. Kada nastavljate da ulažete, a kada odustajete?
Nije dobar taj izraz "Ulaganje"
Nije Zena Kuca,Automobil ili neki projekat pa da se ulaze neka investicija.

Pre bi moglo da se kaze da li postoji svrha ostajati sa nekom osobom u vezi bez obzira da li je ta veza prijateljska ili emotivna.

Ali ono, nebitno ako neko samo hoće da uživa, i to je plan i program ! I to ima smisla, da neko kaže hej hajde amo da uživamo u seksu ili putovanju, n mislim da možemo biti u vezi ali hajde da se viđamo tad i tad, da budemo otvoreni, da radimo neke lude stvari, ili da se družimo šta god, ali da se vii neka namera iza toga, volja, želja.
A ne ono metiljavo sve kao meduza ;)

Mada, što se mene tiče, većina sveta ne zna kud ide, tako da baš i nisam neko merilo..

Pitanje za oba pola. Šta je to što vas navede na misao da nije vredno ulaganja? Koji su kriterijumi za neozbiljnost? Kod mene lako odustajanje, sedenje na više stolica na pr. Kada nastavljate da ulažete, a kada odustajete?

1. Када изговори: Хоћу да сам срећна, да ми буде лепо.
2. Када те позове и каже: Има добар концерт у Дому омладине. Хоћеш да купим карте?

Back