Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Po komšiju mi je dolazila hitna zbog iste stvari. Nije mogao da izađe napolje, morali da ga iznose. Prvi put sam video toliko ekstremne bolove.
Samo se čuvaj posle. Ja pičim vežbe svaki dan. Još i strunjačicu imam. 😆
Što će izlaziti, kao da mu nisu mogli roknuti blokadu u kući :D
Joj, ko vas liječi :D

Izasle mi na nos, bukvalno. :zcepanje:

A još bolje što su me džabe mučili, prazan želudac, pečurke već krenule kroz creva i haos napravile duž celog digestivnog trakta, zato su me pumpali aktivnim.
😬I čekaj, tu je zaključak bio da su ipak otrovne? Ne pokvarene, zaražene nečim, već otrovna vrsta? 🤔

😬I čekaj, tu je zaključak bio da su ipak otrovne? Ne pokvarene, zaražene nečim, već otrovna vrsta? 🤔
Oni kažu da nisu otrovne već neadekvatno čuvane, tretirane, kontaminirane...ko bi znao.

Bukovače, to je jestiva neotrovna vrsta, a ja reagovala kao zelena pupavka da je. :zcepanje:

Sad možda ne bi ni bilo Loooo i ne bismo se ovako ludo sastavljeni zabavljali :sad2::rotf:

Najveći strah me uhvatio kad nisam piškila 24h i krenuli bubrezi da bole i naglo otišla temperatura baš visoko odjednom. Tek tad sam otišla u hitnu 😆
Strašno 😬 Nisam mislio da je moguće da to toliko eskalira...

Oni kažu da nisu otrovne već neadekvatno čuvane, tretirane, kontaminirane...ko bi znao.

Bukovače, to je jestiva neotrovna vrsta, a ja reagovala kao zelena pupavka da je. :zcepanje:
Jednom, bila sam još u gimnaziji, masovno trovanje u gradu bilo, u blizini moje škole, mislim da je više od pola učenika bilo otrovano, ja taj dan jela 2 x tu :D
Do uveče ludilo, panika u gradu, nije lako smjestiti 150 ljudi u bolnicu a preko 400 otrovanih bilo. Moj razred skoro kompletan u bolnici :( ja zdrava skroz :D
Mama moja kako se povećava broj poziva na telefon da pitaju kako sam ja, imam li simptome-familija, prijatelji, njeni s posla, tatini s posla, komšije-sve više ljuta na mene!-
-Emina, ozbiljno ti kažem, posljednji put, povrati ebote, idi u wc, počni se loše osjećati, sad će svi misliti ko zna kako je kući mater hrani kad je ovo ovako lako podnijela, ajde muka ti je, malo? a? ajde povrati, ne budi bezobrazna!
A ja ništa, pa ne mogu na silu :D

2025-10-11 23_45_33-Masovno trovanje hranom u Sarajevu.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back