Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
😳
Energetska pića su baš otrov, koliko sam shvatio. Drug je zbog njih završio greškom kod psihijatra, posle i kod nekih drugih doktora da bi na kraju ustanovili da je to. A mislili su da je nervni sistem.
Ma i to i sav taj napor, ludilo, izađem u pola 8 ujutro, na predavanja, na posao od 15,16,17- vratim se u 21:30 (s posla) i onda učim do 6 ujutro, nenormalno i nedovoljno ali baš baš.

Ma i to i sav taj napor, ludilo, izađem u pola 8 ujutro, na predavanja, na posao od 15,16,17- vratim se u 21:30 (s posla) i onda učim do 6 ujutro, nenormalno i nedovoljno ali baš baš.
Imala sam sličan period života, tog tempa, sa nekih 18. godinica. Grozno, ne ponovilo se. Tek kada telo kaže dosta, trgnemo se.
Drago mi je da je sve ispalo u redu na kraju. Koliko samo često, lekari nemaju odgovore na naše stanje.

Nije lako ni vašem ni našim predsjednicima.
Misliš da je lako biti predsjednik građanima koji su skupljali pare za operaciju nakon koje će Eesmeralda progledati? A skupljali smo, i mi i vi :D
Zato treba da se izdelimo na još država. Ali sad po drugom principu. 😆 Da svaki deo naroda dobije vlast kakvu zaslužuje. 😁

Ne, zove se bukv Sou na kisi i ima neki bljutavi podnaslov, ljubav pa nesto.

Kidnapovali su i jednu tetu iz publike, bila je u dzemperu i farmerkama, ziva se ukocila kad su je odgurali na scenu haha.

Inace prilicno cak kulturiska.

Imala sam sličan period života, tog tempa, sa nekih 18. godinica. Grozno, ne ponovilo se. Tek kada telo kaže dosta, trgnemo se.
Drago mi je da je sve ispalo u redu na kraju. Koliko samo često, lekari nemaju odgovore na naše stanje.
E baš to: ne ponovilo se!

Ne, zove se bukv Sou na kisi i ima neki bljutavi podnaslov, ljubav pa nesto.

Kidnapovali su i jednu tetu iz publike, bila je u dzemperu i farmerkama, ziva se ukocila kad su je odgurali na scenu haha.

Inace prilicno cak kulturiska.
Podsjetilo me na Dame biraju, to sam gledala 2-3 x :) odlična predstava, komedija :D

1760221354127.png

Jednom, bila sam još u gimnaziji, masovno trovanje u gradu bilo, u blizini moje škole, mislim da je više od pola učenika bilo otrovano, ja taj dan jela 2 x tu :D
Do uveče ludilo, panika u gradu, nije lako smjestiti 150 ljudi u bolnicu a preko 400 otrovanih bilo. Moj razred skoro kompletan u bolnici :( ja zdrava skroz :D
Mama moja kako se povećava broj poziva na telefon da pitaju kako sam ja, imam li simptome-familija, prijatelji, njeni s posla, tatini s posla, komšije-sve više ljuta na mene!-
-Emina, ozbiljno ti kažem, posljednji put, povrati ebote, idi u wc, počni se loše osjećati, sad će svi misliti ko zna kako je kući mater hrani kad je ovo ovako lako podnijela, ajde muka ti je, malo? a? ajde povrati, ne budi bezobrazna!
A ja ništa, pa ne mogu na silu :D

Pogledajte prilog 1799047
Jaoj moja cerka kad je isla u nize osnovne, a vecni je nejedac i ko grana, dosla kaze dva puta je sipala bolonjeze, predobro je bilo. Kad ono potrovase se deca. Njoj nista. Mozda joj malo bilo muka, a mozda i samo od frke. Najelo se dete makar jednom. Posle je trovacnica odakle je hrana samo promenila ime i nastavili u kraju da rade.

I ti gutao k'o i ja. :sad2: :rotf:

Ja tek iz trećeg puta uspela, 🤣
Ja dosla tad kao samo da pricam sa gastro. Kad on kaze zinite. Ne pamtim po nekoj traumi dogadzaj, skembao me na brziny, pa sam gutala.
Davno bese. E posle je svasta bilo, ono drugo pod anestezijom. Pa mi lepo objasnio da imam kronovu bolest, pokazujuci mi snimak i dodirujuci me kolenom...Ugl mislila sam da cu da majkam. U sustini biopsija nije bas tacno potvrdila. I posle iks godina mislim da je bila promasena dijagnoza. Ko ce ga znati. Mozda nesto tog tipa moze da objasni ovu kicmu i ostalo.
Ugl gutanje je bilo cisto korektno.

Jednom, bila sam još u gimnaziji, masovno trovanje u gradu bilo, u blizini moje škole, mislim da je više od pola učenika bilo otrovano, ja taj dan jela 2 x tu :D
Do uveče ludilo, panika u gradu, nije lako smjestiti 150 ljudi u bolnicu a preko 400 otrovanih bilo. Moj razred skoro kompletan u bolnici :( ja zdrava skroz :D
Mama moja kako se povećava broj poziva na telefon da pitaju kako sam ja, imam li simptome-familija, prijatelji, njeni s posla, tatini s posla, komšije-sve više ljuta na mene!-
-Emina, ozbiljno ti kažem, posljednji put, povrati ebote, idi u wc, počni se loše osjećati, sad će svi misliti ko zna kako je kući mater hrani kad je ovo ovako lako podnijela, ajde muka ti je, malo? a? ajde povrati, ne budi bezobrazna!
A ja ništa, pa ne mogu na silu :D

Pogledajte prilog 1799047
Baksuz ni bolest te nece

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back