Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 67.787
I ja samI ti gutao k'o i ja.![]()
Ja tek iz trećeg puta uspela,![]()

Znači, fuj!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja samI ti gutao k'o i ja.![]()
Ja tek iz trećeg puta uspela,![]()

Ovo je bila moja, lagan slučaj u odnosu na tebeProtiv bolova kortiko i miorelaksans pijem cele ove nedelje što dolazi.
Onda mi se ro ukida, a nastavljam sa b vitaminima, Mg.
Podsjeti me kad budemo zvali Taba da nam mijenja imena, tebi nećemo Obli, imam nešto bolje na umuOvo je bila moja, lagan slučaj u odnosu na tebe(šta sve imam po ovom telefinu
) ko penzos sam, delim terapije po netu
Pogledajte prilog 1799028
Ja sam fin, Lo je fina...Sondu, da se ne bi neko usudio..
A šta je tebi bilo da su ti dali 6 vrsta lijekova?Ja sam fin, Lo je fina...Nema ko.
![]()

Ja lepo kažem da promeni u obnevideo (tu su mi sve dijagnoze sadržane u jednoj reči), metnem stari avatar i povratak otpisanih...Podsjeti me kad budemo zvali Taba da nam mijenja imena, tebi nećemo Obli, imam nešto bolje na umu
Alibaba i 40 bolesti!
Sonda za hranjenje ide kroz nos, što su ti to??Meni gurali kroz nos, pa mi jos unakazili i okrvavili nos gratis vađenjem i guranjem![]()
Zar to može i tako?!Meni gurali kroz nos, pa mi jos unakazili i okrvavili nos gratis vađenjem i guranjem![]()
Tebe nisu bockali u guz dnevno 46568 puta?Ovo je bila moja, lagan slučaj u odnosu na tebe(šta sve imam po ovom telefinu
) ko penzos sam, delim terapije po netu
Pogledajte prilog 1799028

Diskus hernija i išijalgija. Slično kao kod Lo.A šta je tebi bilo da su ti dali 6 vrsta lijekova?![]()
Može, moja baka ju je imala dugo, tako smo je hranili, po pravilu je trebalo da je ugrade direktno preko stomaka u želudac ali nije mogla na operaciju, željezo joj nisu mogli podićiZar to može i tako?!Zašto tako?
![]()
na 1 maxIspirali želudac i napumpali mi želudac aktivnim.Sonda za hranjenje ide kroz nos, što su ti to??

Ne, samo 3 nedelje x 1Tebe nisu bockali u guz dnevno 46568 puta?![]()
Midokalm pila i ja.
To posle pečurki?Ispirali želudac i napumpali mi želudac aktivnim.![]()
Meni ls kicma top, diskovi sve perfektno.Diskus hernija i išijalgija. Slično kao kod Lo.
Što ćeš korale pružati u tom stanju?Meni ls kicma top, diskovi sve perfektno.
Ali taj nerv u guzu, nisam verovala da nešto tako može da boli trni koči, spazam, ne možeš da se namestiš da spvaš, nisam mogla da hodam, da pružim koral tom nogom.
Izasle mi na nos, bukvalno.To posle pečurki?![]()

Muzafere, upali bojlerMeni su tu sondu zbog heliko. Tad sam rokao neku kesu lekova dva meseca.(stvarno deluje kao da sam preležao ebolu, kugu i velike boginje kad počnem ovako nabrajati
)

Po komšiju mi je dolazila hitna zbog iste stvari. Nije mogao da izađe napolje, morali da ga iznose. Prvi put sam video toliko ekstremne bolove.Meni ls kicma top, diskovi sve perfektno.
Ali taj nerv u guzu, nisam verovala da nešto tako može da boli trni koči, spazam, ne možeš da se namestiš da spvaš, nisam mogla da hodam, da pružim koral tom nogom.