Heroj.Ulice
Iskusan
- Poruka
- 6.490
sa kakvom piraterijomHeroj, mi smo ovde izgleda najgori od sve đece sa ovom piraterijom![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sa kakvom piraterijomHeroj, mi smo ovde izgleda najgori od sve đece sa ovom piraterijom![]()
Pa ono, brod, crna zastava sa kostima i otimanje drugih brodova...sa kakvom piraterijom
Ko u onom vicu kad se heftaju kad joj kaže:Podseti me na urbanu legendu koja je verovatno tačna, o paru iz ruralnog područja koji je otišao kod lekara jer mlada žena nije mogla da zatrudni
Pregleda ih doktor,oboje zdravi pravi
A onda ih gleda onako jurodive i seti se da ih pita kako izgleda njihov sex
I ispostavilo se da se ebu u pupak
Sad samo stremioDok sam imala komp to se skidalo po desetak filmova
Sad samo neki legalni sajtovi, mislim jesu legalni dok te ne uhvate....
JojE, da danas mi je glava izreka
Ne okreći se, Roki, samo napred gledaj jer ako pogledaš....
Naravno da je tačna, učili smo o tome na faksu, sjećam se tačno i u kojoj knjizi sam o tome čitala. Bilo puno slučajeva da žena zatrudni nakon 10, 15 g braka, ustvari primala ga u guđuPodseti me na urbanu legendu koja je verovatno tačna, o paru iz ruralnog područja koji je otišao kod lekara jer mlada žena nije mogla da zatrudni
Pregleda ih doktor,oboje zdravi pravi
A onda ih gleda onako jurodive i seti se da ih pita kako izgleda njihov sex
I ispostavilo se da se ebu u pupak
U dekuKo u onom vicu kad se heftaju kad joj kaže:
-jel ti dobro,a, vidiš kako te dobro je*em
-dragane guraš u ćebe
Ne?Meni je Japan na trećem mjestu
Znaš taj?
Valjda je kafa u 20-21hDođem sa kafom i niđe nikoga.![]()
Fali mi adekvatna reakcija za ovoNaravno da je tačna, učili smo o tome na faksu, sjećam se tačno i u kojoj knjizi sam o tome čitala. Bilo puno slučajeva da žena zatrudni nakon 10, 15 g braka, ustvari primala ga u guđudok je potrefio..
Nije bilo pomoći u časopisima, filmićima itd. A ni seksualnog obrazovanja u školama.
Pa jes večernjaValjda je kafa u 20-21h![]()
Lagao da ne zna!Naravno da je tačna, učili smo o tome na faksu, sjećam se tačno i u kojoj knjizi sam o tome čitala. Bilo puno slučajeva da žena zatrudni nakon 10, 15 g braka, ustvari primala ga u guđudok je potrefio..
Nije bilo pomoći u časopisima, filmićima itd. A ni seksualnog obrazovanja u školama.
Juče sam u nekoj seriji videla provalu
Uhvati žena muža da onaniše a on joj objasni DA MU JE BIO PRI RUCI
Bravo bre. Dobio si zeleno svetlo.od dr?
Imaš tu čast da predložiš.Aj Minka, metni mi ga!
Šta je tema?
Guranje u deke?![]()