Kafić Priče iz prošlog veka V - Krčma „Vrbopuc pod dudom” ✨️💞

Like A Boss Ship GIF

Podseti me na urbanu legendu koja je verovatno tačna, o paru iz ruralnog područja koji je otišao kod lekara jer mlada žena nije mogla da zatrudni
Pregleda ih doktor,oboje zdravi pravi
A onda ih gleda onako jurodive i seti se da ih pita kako izgleda njihov sex
I ispostavilo se da se ebu u pupak
Ko u onom vicu kad se heftaju kad joj kaže:
-jel ti dobro,a, vidiš kako te dobro je*em
-dragane guraš u ćebe

Podseti me na urbanu legendu koja je verovatno tačna, o paru iz ruralnog područja koji je otišao kod lekara jer mlada žena nije mogla da zatrudni
Pregleda ih doktor,oboje zdravi pravi
A onda ih gleda onako jurodive i seti se da ih pita kako izgleda njihov sex
I ispostavilo se da se ebu u pupak
Naravno da je tačna, učili smo o tome na faksu, sjećam se tačno i u kojoj knjizi sam o tome čitala. Bilo puno slučajeva da žena zatrudni nakon 10, 15 g braka, ustvari primala ga u guđu :) dok je potrefio..
Nije bilo pomoći u časopisima, filmićima itd. A ni seksualnog obrazovanja u školama.

Poslednja izmena:
Naravno da je tačna, učili smo o tome na faksu, sjećam se tačno i u kojoj knjizi sam o tome čitala. Bilo puno slučajeva da žena zatrudni nakon 10, 15 g braka, ustvari primala ga u guđu :) dok je potrefio..
Nije bilo pomoći u časopisima, filmićima itd. A ni seksualnog obrazovanja u školama.
Fali mi adekvatna reakcija za ovo 🤔

Lagao da ne zna!

Back